Hledání holky z autobusu

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Blato86cz
Udělil poděkování: 6 x
Obdržel poděkování: 0

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od Blato86cz »

Zdravím všechny,
před měsícem jsem jel autobusem z kraje města do centra, kde bydlím. Cesta trvala asi 11 minut a jednu zastávku po mně nastoupila holka mého věku. Stal jsem tam u okna, ona přistoupila v podstatě vedle mě. Hned se na mě začala dívat. Jelikož tohle se mi děje pořád, tak jsem to vůbec neřešil. Jenže ona se dívala doslova pořád a nehnula ani na vteřinu. Občas jsem se podíval i já na ni, ale spíš jsem se díval do mobilu. Pak se uvolnilo místo na sezení, tak jsem si šel sednout. Holka ze mě nespustila oči a furt se na mě dívala( celou dobu stala na stejném místě ), ale prostě pořád 😳😳🤣 já se taky na ni párkrát podíval , ale to proto, že to tak dělám ... Asi 8 minut v kuse na mě hleděla upřeně. Nikdy jsem to nezažil. Pak si řekla, že ji asi nezajímám, tak se dívat přestala a dívala se ven. Já jsem pak vystupoval, tak jsem povstal, a čekal jsem s dalšími lidmi na to, až autobus zastaví a my budeme moci vystoupit, načež ona jako na zavolanou znovu vzhledla směrem ke mně a zas se upřeně dívala. Pak jsem vystoupil , podíval se na ni a ona se na mě upřeně dívala , dokud aspoň trochu mohla. Mně to bylo sumak, až teď , po měsíci, mi došlo, jak strašně velkou chybu jsem udělal, že jsem ji neoslovil. Naštěstí si pamatuji v kolik hodin to zhruba bylo a i v který den. Otázka zní : mám kvůli tomu, co jsem teď do detailu popsal, každý den zkoušet v ten čas jezdit tím stejným autobusem z toho stejného místa a čekat, jestli náhodou nepřistoupí? Nebo je to podle vás blbost a měl bych se na to vykašlat ? Omlouvám se za divnou otázku, ale já mám fakt dilema.

PS ještě zajímavost k té holce : v dnešní době je to tak, že holky často pokukuji po jedincích, kteří jsou hezky upraveni, voní, vypadají sebevědomě, jsou populární atd. Když jsem byl v tom autobusu, přišel jsem zmoklý z deště, mokré brýle,měl jsem slehlé vlasy, celkem jsem smrděl, měl jsem tepláky a hnusnou dešťovou bundu. A ona se na mě i tak dívala asi těch 8 minut V KUSE... Pak když jsem odcházel, tak jsem viděl ten její obličej, jak úplně říká : ty fakt odcházíš? To snad ne 😭😭😭 a když se na mě dívala těch 8 minut, viděl jsem tam určitou zamilovanost.

Já vím, že řeším hrozné detaily a moc se tím zaobírám, ale potřebuji vám co nejdetailněji popsat tu situaci, abyste byli schopni říct , jestli má cenu jezdit tím autobusem každý den ( a tím se okrádat o čas ) a zkusit ji najít a nebo se věnovat jiným věcem .

Díky za odpověď 😂👍
Blato86cz

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od Blato86cz »

Aktualizace: Dnes už tam byla...Úplně to nedopadlo... Dal jsem si za cíl, že dokud ji nepotkám, nebudu oslovovat jiné dívky, aby si nemyslela, že už někoho mám. Ale asi to byla chyba, měl jsem si dát tak 2-3 na rozehřátí ... Nebudu to zde rozpitvávat, zkrátka už zde na to nemusíte odpovídat, protože jsem to úspěšně pokazil
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od Princ »

Kámo každá akce je super! Tohle se nám všem stává pořád, a postupně právě tím člověk získává víc a víc odolnosti 💪💪
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
martin123 (14 lis 2023, 11:45) • surfernamare (14 lis 2023, 11:48)
Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od andrew_d »

Bylo by dobré, kdybys tu rozepsal tu akci, abys příště třeba mohl lépe vykalibrovat reakci a tak dále.. jen do toho ;)
Blato86cz píše: 13 lis 2023, 21:31 Aktualizace: Dnes už tam byla...Úplně to nedopadlo... Dal jsem si za cíl, že dokud ji nepotkám, nebudu oslovovat jiné dívky, aby si nemyslela, že už někoho mám. Ale asi to byla chyba, měl jsem si dát tak 2-3 na rozehřátí ... Nebudu to zde rozpitvávat, zkrátka už zde na to nemusíte odpovídat, protože jsem to úspěšně pokazil
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od Aragorn_ »

Blato86cz píše: 12 lis 2023, 19:56 Zdravím všechny,
před měsícem jsem jel autobusem z kraje města do centra, kde bydlím. Cesta trvala asi 11 minut a jednu zastávku po mně nastoupila holka mého věku. Stal jsem tam u okna, ona přistoupila v podstatě vedle mě. Hned se na mě začala dívat. Jelikož tohle se mi děje pořád, tak jsem to vůbec neřešil. Jenže ona se dívala doslova pořád a nehnula ani na vteřinu. Občas jsem se podíval i já na ni, ale spíš jsem se díval do mobilu. Pak se uvolnilo místo na sezení, tak jsem si šel sednout. Holka ze mě nespustila oči a furt se na mě dívala( celou dobu stala na stejném místě ), ale prostě pořád 😳😳🤣 já se taky na ni párkrát podíval , ale to proto, že to tak dělám ... Asi 8 minut v kuse na mě hleděla upřeně. Nikdy jsem to nezažil. Pak si řekla, že ji asi nezajímám, tak se dívat přestala a dívala se ven. Já jsem pak vystupoval, tak jsem povstal, a čekal jsem s dalšími lidmi na to, až autobus zastaví a my budeme moci vystoupit, načež ona jako na zavolanou znovu vzhledla směrem ke mně a zas se upřeně dívala. Pak jsem vystoupil , podíval se na ni a ona se na mě upřeně dívala , dokud aspoň trochu mohla. Mně to bylo sumak, až teď , po měsíci, mi došlo, jak strašně velkou chybu jsem udělal, že jsem ji neoslovil. Naštěstí si pamatuji v kolik hodin to zhruba bylo a i v který den. Otázka zní : mám kvůli tomu, co jsem teď do detailu popsal, každý den zkoušet v ten čas jezdit tím stejným autobusem z toho stejného místa a čekat, jestli náhodou nepřistoupí? Nebo je to podle vás blbost a měl bych se na to vykašlat ? Omlouvám se za divnou otázku, ale já mám fakt dilema.

PS ještě zajímavost k té holce : v dnešní době je to tak, že holky často pokukuji po jedincích, kteří jsou hezky upraveni, voní, vypadají sebevědomě, jsou populární atd. Když jsem byl v tom autobusu, přišel jsem zmoklý z deště, mokré brýle,měl jsem slehlé vlasy, celkem jsem smrděl, měl jsem tepláky a hnusnou dešťovou bundu. A ona se na mě i tak dívala asi těch 8 minut V KUSE... Pak když jsem odcházel, tak jsem viděl ten její obličej, jak úplně říká : ty fakt odcházíš? To snad ne 😭😭😭 a když se na mě dívala těch 8 minut, viděl jsem tam určitou zamilovanost.

Já vím, že řeším hrozné detaily a moc se tím zaobírám, ale potřebuji vám co nejdetailněji popsat tu situaci, abyste byli schopni říct , jestli má cenu jezdit tím autobusem každý den ( a tím se okrádat o čas ) a zkusit ji najít a nebo se věnovat jiným věcem .

Díky za odpověď 😂👍
Na holku z autobusu se vykašli kámo.. takových ještě potkáš než se oženíš.. :)
Jak se naučíš, že jak vidíš pěknou holku a automaticky ti naskočí.. oslovit.. sbalit.. vzít kontakt.. rande atd, tak uvidíš, že takhle si to můžeš užít s každou holkou.
Jak budeš vědět jak na to, tak přijdeš za nějakou takovouhle holkou, tak neodejdeš bez kontaktu.. Ono je to celkem snadný.
Při oslovování třeba v MHD ti dá tak 70% holek kontakt, když na to jdeš dobře z mojí zkušenosti.
Nejlepší je se s ní bavit, jako když se znáte třeba rok.. ;)
Já když jsem streetoval fakt hodně, tak jsem spal třeba se 4 holkama za týden a s tou poslední nejlepší jsem potom 2 roky chodil.. 8-)
Fred123
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 8 x

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od Fred123 »

Jsem myslel že takhle stalkuje holky co viděl před měsícem v autubusu jen hubert :D
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od Princ »

Taky mě napadlo, že to musí být ona :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Blato86cz

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od Blato86cz »

andrew_d píše: 15 lis 2023, 07:24 Bylo by dobré, kdybys tu rozepsal tu akci, abys příště třeba mohl lépe vykalibrovat reakci a tak dále.. jen do toho ;)
No zkrátka jsem stál u toho okna, kde jsme se setkali minule. Ona přišla skutečně na té stejné zastávce, tak jsem si řekl: To jako fakt??! Nevěřil jsem tomu. Tak jsem byl cca 2-3s paralyzován a ona si mezitím šla sednout. Bylo tam málo lidí, něco kolem 6-9. Už tam jsem nejspíš udělal chybu, že jsem za ní měl prostě jít a na nic nečekat. Já si ale říkal, že by to bylo divný... Tak jsme takhle jeli asi 10 minut jako předtím, já si kontroloval, jestli nevystupuje, pak na té zastávce, kde jsme oba vystupovali, jsem si stoupl jako první k těm dvěřím, ze kterých jsme potom šli ven z autobusu, abych měl čas si před ní stoupnout a oslovit ji. Ale ona šla hrozně rychle a moc rychle mizela směrem k nádraží. Tak jsem ji tam asi 20 m doháněl a udělal jsem chybu, že jsem ji oslovil za chůze. Zeptal jsem se jí, že ahoj a jestli se odněkud neznáme, načež ona: Ne. A pak jsem udělal další chybu, že mě to zklamalo, že nemá zájem. Normálně jsem se neměl nechat tak lehce odbýt, jenže já se nechal odbýt a vlastně okamžitě to vzdal a šel domů. Je to jednak způsobené tím, že jsem ten začátečník, jak už jsem psal, ale hlavně tím, že jsem měl skoro týden pauzu od balení. Opravdu klíčem k úspěchu je pravidelnost oslovování každý den. Teď jsem nemocný, zas jsem to týden nedělal, ale od zítřka nebo od pozítřka začínám a zkrátka to musím dělat každý den aspoň 3x , jinak to vždy dopadne takto.Tohle tak dopadlo vyloženě proto, že jsem to týden nedělal a ani jsem se na nikom nerozehřál ...
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od andrew_d »

Jo, oslovils ji pozde a ona uz bud byla v auto-rejection nebo si te opravdu nemusela pamatovat. Pravdepodobne jsi mel spatnej ton hlasu a byl jsi nervozni a ona jeste vic z tebe..........
Rubín
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 3 x

Hledání holky z autobusu

Příspěvek od Rubín »

Obrovská chyba, že jsi ji neoslovil v tom autobuse. Podle mě ani není lepšího místa, než dopravní prostředky. Pokud nechce vyskočit za jízdy, tak tam s vámi ten čas strávit prostě musí. Je to vlastně takové insta zdarma. Ani nemusíte být moc dobří v oslovování a ten čas stejně dostanete. :-)
Odpovědět