V čem je problém?

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
JedenZmála
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

V čem je problém?

Příspěvek od JedenZmála »

Ahoj.

Tohle je můj první příspěvek, takže se pokusím rozepsat. :)

V říjnu mi bude 39. Mám dobrý job. Jsem spisovatel, píši literaturu faktu se specializací na nevyřešené kriminální zločiny a zároveň jsem novinářem. Dělám nevyřešené vraždy, podivná úmrtí, záhadná zmizení a podobně. Jsem na internetu velmi snadno dohledatelný. Mám po 4 letém vztahu, který skončil a trochu se z toho oklepávám...

Řeknu to upřímně, protože to vím. Jsem skutečně jeden z mála a vědí to i ženy, když semnou jdou na rande. Jenže tam se obvykle něco posere. Kamarádky říkají, že mám velké charisma. To platí na ně, ale bohužel, když chci nějakou samičku dostat, tak to charisma je na prvním, druhé rande a pak konec. Přestanou mít zájem...

Abych se nechválil, tak tady napíšu několik věci na které nejsem pyšný.
  • Nejsem krasavec. To se rozhodně nedá říct
  • Jsem dost vysoký, ale mám nadváhu. Měřím 188 a 125 kilo. Není to při té výšce tolik vidět, ale břicho prostě mám.
  • Postavu mám udělanou, jak říkají moji kamarádi. Prostě býk, takže to eventuélně může přitahovat ženu, která se v mých prackách snadno schová - dejme tomu... :D
  • Mám potíže se zády, větší cvičení moc nepřichází v úvahu a to i kdyby byl čas. Nicméně jsem teď dokázal dost zhubnout.
  • Do společnosti se moc nedostanu. Bydlím na menším městě a moc příležitostí tady není - tady nevím, jak to řešit.
A teď se pochválím.
  • Když je dobrá parta, která mi sedí, tak se umím dobře bavit a jsem zábavný.
  • Svých úspěchů využívám, když jdu balít holky.
  • Bydlím sám, jsem společenský poměrně známý a celkem obstojně vydělávám (jenže jsem sám ;) )
A teď slovo do pranice. Chtěl bych tyhle negativní elementy odbourat a balení žen posunout na vyšší úroveň. Nechci být kamarád, nechcí mít nepovedená rande a rád bych, aby to skončila s pozitivním výsledkem (nemusí to nutně znamenat postel). Jsem dobrý chlap a mám co nabídnout, ale neumím to prostě prodat.

Ještě jedno slovo do pranice. Všeichni, co tady jste, tak jste praktici. A já píšu literaturu faktu ;) Zajímala by někoho takhle představa? Myslím, že když to napíše spisovatel, tak by to za to stálo. Mám kontakty a tak... 8-)
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

V čem je problém?

Příspěvek od Professore »

Ja som zas amatérsky hobby spisovateľ a mám 42. Takže vitaj v klube.

Čo sa týka tvojho problému, zvádzanie nie je súborom krokov, a vďaka nejakej postupnosti vždy dôjdeš do cieľa.
Prirovnam to k beletrii. Určite poznáš štýl Hemingwaya, jamesa Joyca a im podobných spisovateľov. Každý je velikán ale každý tvorivo píše inak. A po technickej stránke je zvádzanie niečo ako písať krásnu literatúru - vedieť vyvolať emócie(pozitívne i negatívne), použiť básnické prostriedky, mať svoj štýl a podobne ako v literatúre faktu ísť si sebavedome za svojim cieľom. Sem-tam zvrat ako v detektívke a tak ďalej.
Ale čo môžem povedať, tak ako v literatúre a aj v inej brandzi, chce to cit, skúsenosti, nájsť si svoj fortieľ a byť trpezlivý vzhľadom na výsledky. A na rozdiel od iných oblastí, byť nezávislý na výsledku.

Čo sa týka konkrétnych odporučaní, sú tú mnohí, ktorí sú na tom lepší jak ja. Len ma chytilo za srdce tvoj u.elecký sklon.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
Krishna (03 zář 2023, 12:24)
Hodnocení: 2.9%
Lose your mind and come to your senses.
JedenZmála

V čem je problém?

Díky za reakci. Ten styl je něco, co neumím. Vím, že mám objektivně lepší podmínky na startu, ale schopnost dotáhnout věci do konce je více, než žalostná.
Pak samozřejmě chybí vůle, přichází s tím zákonitě i přespřílišná sebekritika, která v podstatě zlikviduje sebevědomí. :(
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2693 x

V čem je problém?

Příspěvek od Princ »

Profese a forma s tím tolik nesouvisí, hlavně hodně streetovat.

Nedávno jsem přemýšlel, proč jsem kdysi míval tolik sexu na veřejnosti a dnes už ne, a došlo mi, že je to proto, že teď mám kde bydlet :D Ale jelikož jsem instruktor, logicky první jsem měl ženy, až poté jsem měl profesi :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
Professore (02 zář 2023, 20:11) • Krishna (03 zář 2023, 12:25)
Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
JedenZmála

V čem je problém?

Princ píše: 02 zář 2023, 19:49 Profese a forma s tím tolik nesouvisí, hlavně hodně streetovat.

Nedávno jsem přemýšlel, proč jsem kdysi míval tolik sexu na veřejnosti a dnes už ne, a došlo mi, že je to proto, že teď mám kde bydlet :D Ale jelikož jsem instruktor, logicky první jsem měl ženy, až poté jsem měl profesi :)
Gratuluji. Jak z toho ven? Myslím osvobození z šedi a letargie? :D
Princ

V čem je problém?

Příspěvek od Princ »

Ty nejdůležitější kroky mám tady v podpisu (pod každým mým příspěvkem).

Hlavně akce. Nečekat, až letargie sama zmizí, prostě začít streetovat i přes ni.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
Krishna (03 zář 2023, 12:38)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

V čem je problém?

Příspěvek od Professore »

Řeknu to upřímně, protože to vím. Jsem skutečně jeden z mála a vědí to i ženy, když semnou jdou na rande. Jenže tam se obvykle něco posere. Kamarádky říkají, že mám velké charisma. To platí na ně, ale bohužel, když chci nějakou samičku dostat, tak to charisma je na prvním, druhé rande a pak konec. Přestanou mít zájem...
Budem úprimný, z celého tvojho príspevku "čouha" pýcha. A prehnané sa spoliehaš na svoje charisma, či výzor. To však ma fungovať len na vzbudenie pozornosti.
A ak sa.napriek tomu dostaneš na druhé rande, môžeš byť rád. Lebo ak sa na prvom a ani na druhom rande o nič nepokusis a čakáš že holka sama roztiahne nohy, lebo "pán veľkomožný" ...
Cvičiť sa dá kazdý deň vlastným telom, bolesti chrbta sú väčšinou dôsledkom slabých brušných svalov, čo sa pri tvojom brušku a nadváhe ani nečudujem. Mám 185 a mám 90kg(cieľ je 100kg so svalmi), a po dvoch mesiacoch pravidelného cvičenia mi prestali rôzne problémy s kĺbmi či kostrou.
Takisto "udelana" postava z tuku nie je to iste ako "udelana" zo svalov.

Takže začni v prvom rade pracovať na sebe, pravidelne cvičenie má dopad aj na tvoju psychiku(vytrvalosť, sebadisciplína). Buduj chlapske vlastnosti, lebo pravdepodobne posobiš na ženy ako slaboch. Medituj - dá sa to kedykoľvek a kdekoľvek.
A uč sa buď tancu či bojovemu umeniu, jednak ti to dodá sebavedomie ale lepšie sa nauciš koordinácii pohybov, čo pri tvojej "veľkosti" ženy moc neočakávajú a môže ich to takisto odradiť

Samozrejme, toto nie je všetko, a každé jedno by sa dalo rozvinúť do väčších prispevkov. Na princovom webe nájdeš kopu dobrých rád i literatúru k samostúdiu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
surfernamare (14 zář 2023, 16:40)
Lose your mind and come to your senses.
JedenZmála

V čem je problém?

Víceméně bych s tím souhlasil. Až na jednu věc.

Dělám věci, které v Česku dělá velmi málo lidí. Na takové úrovni pouze dva a já jsem jeden z nich ;) Takže je těžko odolat okolí, když ti tohle říká. Je to nakažlivé, stejně, jako arogance. ;)

Bojové umění je určitě dobrý nápad, protože už dlouho mne zajímala Krav Maga.
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

V čem je problém?

Příspěvek od andrew_d »

Tady vypíchnu něco, co mě zaujalo, protože jsem dřív žil v podobném klamu. Většinu holek až tak nezajímaj "niche" věci, které děláš nebo umíš.
To možná až pak určité procento holek ve vztahu nebo prostě obecně málo holek. Většině holek v klubu, baru nebo na ulici je fuk, zda píšeš skvělou literaturu nebo v mém případě, zda si umíš vybrat pěknou italskou košili nebo znáš historii. Spíš budou koukat na tvůj styl oblékání, symetrii postavy, řeč těla v první řadě a v druhé řadě, když se k tomu dostaneš, tak na to, co z tebe vyzařuje, jak mluvíš, jak to umíš podat, s jakou rozhodností to říkáš, jak intonuješ, jak si jsi sebejistý v komunikaci s ostatními a možná pak obsahově to sdělení. Abys zaujal hodně holek, musíš být kompletní balíček, který částečně odpovídá určitému mainstreamu, ale může se v určitých věcech odlišovat. Neměl by ses ale odlišovat natolik, abys byl pro všechny divnej podivín. Naprosto podstatná je ochota a vůle komunikovat a určitý vibe, který nesmí být ublíženecký, ale musíš být prostě spíš takovej pozitivní frajer, trošku drzej. Toliko můj rant. Sám se to osobně snažím rozklíčovat už dlouho a tohle jsem tak nějak pochytil. Píšu to s představou, že jdeš třeba někam do baru, ale platí to asi obecně všude s určitými drobnými odlišnostmi 8-)
JedenZmála píše: 07 zář 2023, 09:29 Víceméně bych s tím souhlasil. Až na jednu věc.

Dělám věci, které v Česku dělá velmi málo lidí. Na takové úrovni pouze dva a já jsem jeden z nich ;) Takže je těžko odolat okolí, když ti tohle říká. Je to nakažlivé, stejně, jako arogance. ;)

Bojové umění je určitě dobrý nápad, protože už dlouho mne zajímala Krav Maga.
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek (spolu 2):
Professore (07 zář 2023, 16:55) • surfernamare (14 zář 2023, 16:40)
Hodnocení: 5.7%
Princ

Sebestřednost

Příspěvek od Princ »

1) Lidé jsou do určité míry sebestřední.

2) Někteří lidé jsou sebestřední více, někteří méně.

3) V ohrožení se lidé stávají sebestřednějšími, než v klidu. Také stimulanty takto zvedají adrenalin.

4) Největší tenze nastává při setkáních dvou více sebestředných lidí.

Osobně jsem si o sobě před pár lety uvědomil, že jsem spíše více sebestředný, než méně, a že mi 5) sebestřednost otravuje život.

6) Sebestředný člověk totiž plýtvá energii, když si často myslí, že se o něj ostatní zajímají i v situacích, kdy se o něj doopravdy nezajímají.

7) Silná sebestřednost dále ve více sebestředných druhých vyvolává vztek a méně sebestředné druhé vyčerpává nudou.

8) Snížit svou sebestřednost, například z 65 na 55 (nikoli na 0, že byste přestávali jíst...), je obtížný úkol, protože sebestřednost má sklon vracet se skrze tyto mechanismy:

a) uděláte dobrý skutek -> začnete se za dobrý skutek chválit a říkat si, jak ostatní jich dělají málo

b) provedete hlubokou sebekritiku -> začnete se za sebekritiku chválit a říkat si, jak jste sebekritičtější než většina lidí

c) provedete meditaci -> začnete se chválit, jak jste zmeditovaní a jak ostatní by taky potřebovali více meditovat

9) Silná kritika většinou sebestředného člověka ohrozí a tím jeho sebestřednost akutně zvýší.

10) Snižování své sebestřednosti je třeba provádět dobrovolně, z důvodu snížení svého strachu, zvýšení své energie, zlepšení své charismatičnosti a vztahů s okolím.

11) Na průběžné snižování sebestřednosti je potřeba vyhradit spíše měsíce a roky.

12) Snižování sebestřednosti chce krom pravidelných meditací, karma jógy a soustředěného poslouchání druhých také jakési soustavné házení se do klidu, kdy kdykoli se považujete za střed něčí pozornosti, nadechnete se, vydechnete, uvolníte se a uvědomíte si, že taková situace ani není možná: konečným středem pozornosti je pro sebe vždy každý člověk sám

Bod 12 totiž souvisí s bodem 3: sebestřednost roste v ohrožení, které vede ke ztrátě reality. Sebestřednost se snižuje, jakmile udržujete klid a nadhled. To je potřeba neurálně zautomatizovat.

13) Dobrým doplňkem s kombinovaným účinkem je houba reishi, protože zároveň uklidňuje a zároveň zvyšuje schopnost mozku učit se novým věcem.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 4):
martin123 (10 zář 2023, 10:33) • Krishna (10 zář 2023, 14:47) • Skylake (11 zář 2023, 07:12) • surfernamare (14 zář 2023, 16:41)
Hodnocení: 11.4%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Odpovědět