Tohle je můj první příspěvek, takže se pokusím rozepsat.
V říjnu mi bude 39. Mám dobrý job. Jsem spisovatel, píši literaturu faktu se specializací na nevyřešené kriminální zločiny a zároveň jsem novinářem. Dělám nevyřešené vraždy, podivná úmrtí, záhadná zmizení a podobně. Jsem na internetu velmi snadno dohledatelný. Mám po 4 letém vztahu, který skončil a trochu se z toho oklepávám...
Řeknu to upřímně, protože to vím. Jsem skutečně jeden z mála a vědí to i ženy, když semnou jdou na rande. Jenže tam se obvykle něco posere. Kamarádky říkají, že mám velké charisma. To platí na ně, ale bohužel, když chci nějakou samičku dostat, tak to charisma je na prvním, druhé rande a pak konec. Přestanou mít zájem...
Abych se nechválil, tak tady napíšu několik věci na které nejsem pyšný.
- Nejsem krasavec. To se rozhodně nedá říct
- Jsem dost vysoký, ale mám nadváhu. Měřím 188 a 125 kilo. Není to při té výšce tolik vidět, ale břicho prostě mám.
- Postavu mám udělanou, jak říkají moji kamarádi. Prostě býk, takže to eventuélně může přitahovat ženu, která se v mých prackách snadno schová - dejme tomu...
- Mám potíže se zády, větší cvičení moc nepřichází v úvahu a to i kdyby byl čas. Nicméně jsem teď dokázal dost zhubnout.
- Do společnosti se moc nedostanu. Bydlím na menším městě a moc příležitostí tady není - tady nevím, jak to řešit.
- Když je dobrá parta, která mi sedí, tak se umím dobře bavit a jsem zábavný.
- Svých úspěchů využívám, když jdu balít holky.
- Bydlím sám, jsem společenský poměrně známý a celkem obstojně vydělávám (jenže jsem sám )
Ještě jedno slovo do pranice. Všeichni, co tady jste, tak jste praktici. A já píšu literaturu faktu Zajímala by někoho takhle představa? Myslím, že když to napíše spisovatel, tak by to za to stálo. Mám kontakty a tak...