Čau,
Background rozhodnutí
Streetu se věnuji aktivně již tři roky s pozadím různých životních změn. Začínal jsem jako absolutní moula propadávající sítem, se kterým nechtěl mít nikdo nic společné. Absolutní sráč. Zalezlej hluboko v teploučku komfortní zóny. ...opravdu na tu dobu dřívější nemám skoro žádnou hezkou historku, která by stála za vyprávění. Nicméně pak přišel můj den vzkříšení co by zahambil i ježíška. Od té doby jsem navštívil spoustu míst udělal hromadu pakáren. Někdy to dopadlo dobře jindy z toho byla prozměnu úplná tragédie. Udělal jsem hromadu uvážených i impulzivních rozhodnutí, které moji hranici neustále posouvají dál. Až sem. Viděl jsem tolik věcí, hromadu zažil a stal se na dopaminu s adrenalinem v krvi závyslí.
Doufám tedy, že i tohle mě posune dál. Rád bych znovu zažil pocit jako při prvním oslovení. Strach, třes v rukou, chladný závan vzduchu na zádech.
Long story short.
Navhněte balící výzvu jakokoli šílenou, zvrhlou, nesmyslnou, život ohrožující, klidně z vašich fantazií na které si netroufáte, já ji přijmu a udělám. Mám pouze dvě pravidla nechci děti a svatbu.
Přijmu jakoukoliv šílenou výzvu.
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 0
Simple:
1."Ahoj, už ti bylo 18?"
---
2. "A nechceš si se mnou zašukat?
Statistika zapracovala a výsledek se dostavil...
Něco takového už jsi zkoušel?
1."Ahoj, už ti bylo 18?"
---
2. "A nechceš si se mnou zašukat?
Statistika zapracovala a výsledek se dostavil...
Něco takového už jsi zkoušel?
- #Dave
- Udělil poděkování: 46 x
- Obdržel poděkování: 41 x
Dík za tip. bohužel již úspěšně splněno.
Rodině řeknu, že jsme se seznámili v kostele
- Rimmer
- Udělil poděkování: 7 x
- Obdržel poděkování: 33 x
Na můj bankovní účet pošli 5 milionů.
A sbal u toho holku, třeba.
Rimming je termín pro hlazení, dráždění a lízání konečníku... Což není původ mojí přezdívky.
Tak na vymýšlení totálně dementních challenges mě užije. Jdi do mekáče, kup si jednoho cheese. Rozbal a polož na hlavu. Budeš muset balancovat aby ti tam držel. Vyhlídni si skupinku, ideálně kluků a holek a přisedni k nim. Celou dobu ti nesmí burger spadnout z hlavy!
- Hodnocení: 2.9%