Dating pills

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Orchestra
Udělil poděkování: 30 x
Obdržel poděkování: 6 x

Dating pills

Příspěvek od Orchestra »

Zdravím,
co si myslíte o pilulkách, které dělí svět PUA na 3 odvětví?

Blue pill: stačí být "hodný"
Red pill: vše záleží na statusu, sebevědomí, game..
Black pill: vzhled je skoro všechno, můžeme ho zlepšovat

Já osobně stojím někde mezi red a black pill, jak to máte vy? Vhodná je také kombinace všech třech. :D

Orchestra
Tito uživatelé poděkovali autorovi Orchestra za příspěvek:
martin123 (20 pro 2022, 09:50)
Hodnocení: 2.9%

křesťan
Udělil poděkování: 33 x
Obdržel poděkování: 53 x

Dating pills

Příspěvek od křesťan »

Orchestra píše: 20 pro 2022, 09:28 Zdravím,
co si myslíte o pilulkách, které dělí svět PUA na 3 odvětví?

Blue pill: stačí být "hodný"
Red pill: vše záleží na statusu, sebevědomí, game..
Black pill: vzhled je skoro všechno, můžeme ho zlepšovat

Já osobně stojím někde mezi red a black pill, jak to máte vy? Vhodná je také kombinace všech třech. :D

Orchestra
Ahoj, takovými pojmy se nezabývám. Zajímá mě u všeho podstata problému a takové zjednodušování to může zbytečně zamlžit.

Na úspěch u žen potřebuješ spoustu testosteronu, která je vidět v tvém obličeji, na tvé postavě, cítit v tvých feromonech a vidět v tvém chování - je potřeba se chovat dominantně, s dobrou náladou a hlavně aby tě nic nerozhodilo - jako ten nejdrsnější chlap, vždy v úplném klidu.

Doporučuju ti raději si tady přečíst článek: "Velké shrnutí: co u žen vzbuzuje přitažlivost"
Dozvíš se tam, že krásu nepotřebuješ a o tom že máš být hodný se tam taky nepíše.

Naopak, dej si pozor abys nebyl na ženy "hodný". Hodní chlapečci jsou pro ženy úplně odpudiví. To říkají často ženy, když někoho nechtějí: "Pepíčku ty jsi takový hodný kluk, s tebou bych chodit nemohla."

A taky tě musím varovat z vlastní zkušenosti - asi před pěti lety jsem se začal chovat jako ta nejhodnější křesťanská beta, manželka pak na mě pořád ječela a strašně řvala, do sexu se jí vůbec nechtělo a málem jsem skončil na 8 let v kriminále za domácí násilí. Dnes se k manželce chovám tvrdě dominantně a používám si ji ke svému sexuálnímu uspokojení jak potřebuji a ona je teď maximálně spokojená a usmívá se na mě 8-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek (spolu 3):
Princ (20 pro 2022, 12:05) • martin123 (20 pro 2022, 14:03) • Orchestra (21 pro 2022, 10:07)
Hodnocení: 8.6%
Princ
Udělil poděkování: 581 x
Obdržel poděkování: 2607 x

Dating pills

Příspěvek od Princ »

Moc mě ty ideologie neberou. Aby někdo sám sobě říkal blue pill, musel by být retardovaný :)

V red pillu se někdy setkáš s nenávistí vůči ženám a taky lidmi, co víc teoretizují o politice, než aby balili. Myslí si, že po nich tahle doba jde a proto nepíchají, nebo něco :) Taky se často zbožšťuje racionalita, k čemuž jsem skeptický.

Black pill brečí, že je málo plastických operací na změnu výšky, barvy a lícních kostí :) Funguje na tom, že cynismus působí inteligentně a tajemně, že sdílet ty nejextrémnější myšlenky dává lidem pocit výjimečnosti.

Proto jsem se k žádným pilulkám nikdy nehlásil a vždycky učil dobré svádění :) Mít holky rád, CHODIT VEN... :)

Můj vzor je třeba Trick. Představ si Tricka, jak sedí doma a někam zuřivě píše, že viděl studii, podle které výše platu muže ovlivňuje fyzickou výšku jeho manželky atd. :D To se prostě nestane. A tak si při těžkém rozhodnutí vždy nejprve zeptám sám sebe: "Co by udělal Trick?" :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
křesťan (20 pro 2022, 21:42) • Orchestra (21 pro 2022, 10:08)
Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Orchestra

Dating pills

Příspěvek od Orchestra »

Čau,
díky za odpovědi. Dává to smysl. Zároveň by mě zajímalo, kdo je to Trick?

Orchestra
Orchestra

Dating pills

Příspěvek od Orchestra »

křesťan píše: 20 pro 2022, 11:50 Doporučuju ti raději si tady přečíst článek: "Velké shrnutí: co u žen vzbuzuje přitažlivost"
Dozvíš se tam, že krásu nepotřebuješ a o tom že máš být hodný se tam taky nepíše.
Kde to najdu?
Princ
Udělil poděkování: 581 x
Obdržel poděkování: 2607 x

Dating pills

Příspěvek od Princ »

Trick učí kurzy svádění v Ostravě, točí taky videa na náš TikTok, Instagram a YouTube.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
Orchestra (21 pro 2022, 12:28)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
křesťan
Udělil poděkování: 33 x
Obdržel poděkování: 53 x

Dating pills

Příspěvek od křesťan »

Orchestra píše: 21 pro 2022, 10:42 Kde to najdu?
Na hlavní stránce streetgame cz - jsou tam zajímavý články. Je tam i vyhledávání. Anebo se to dá najít v Google ;)

Odkaz na ten článek:
https://streetgame.cz/velke-shrnuti-co- ... tazlivost/
Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek:
Orchestra (21 pro 2022, 19:37)
Odpovědět