Jak z totálního dna

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Hound
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Jak z totálního dna

Příspěvek od Hound »

Zdravím, toto léto jsem strávil částečně na cestách, podrobněji o tom píši v mém deníku. Celkově jsem zjistil. že mi zahraničí víc sedne. Tady v ČR jsem totální loser, mám tu jen pár kámošů většinou paniců, holky se se mnou ani nebaví, a každý má akorát blbý kecy. Přes léto jsem zažil plno zajímavých věcí, jako líbačky se sexy Kolumbijkami, a celkově přijetí od lidí v zahraničí. Jak jsem přijel zpátky do čr, tak přes ty pozitivní zkušenosti, mě to nijak neposunulo. Několikrát v životě, když se mi něco povedlo jako osamostatnění od rodičů, vydělané peníze, zkušenosti s holkami, tak jsem si myslel, že mě to někam posune, že budu ten cool člověk, na kterého lidé nekoukají na něj skrz prsty, Ale nic mě zásadně neposunulo, a na ty hezké věci akorát zbyli vzpomínky, které si mohu připomínat po dalším posranym dni. Studuji tady prestižní vysokou školu o které jsem od dětství snil, ale poslední dobou ztrácím motivaci. Nevím jaké vyhlídky má můj život v ČR i když dodělám školu. Ve škole mi zbývají dva roky. Přemýšlím že se na to vyseru a odjedu do zahraničí, jako první země mě napadá Irsko, mluví se tam Aj a je to v Evropské unii. Jsem si jistý, že bych si tam našel aspoň nové kamarády, a možná i s holkami by to bylo trochu jednodušší. Ale zase nevím, mám tu rozdělanou školu, a ten obor mě sám o sobě baví, ale poslední dobou se mi změnili priority, a osobní život považuji za pomalu důležitější než kariéru. Zajímají mě vaše názory, jak se začlenit v ČR? Jestli máte někdo zkušenosti ze zahraničí?
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Jak z totálního dna

Příspěvek od surfernamare »

Najdi si zaujimavu zalubu, tazko budes cool clovek, ked za svoj najvacsi achievement povazujes, ze si sa dostal na skolu a zarobil peniaze
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Jak z totálního dna

Příspěvek od andrew_d »

Ahoj, to zahraničí je podle mě jen forma úniku, ten problém se tam dřív nebo později ukáže také. Já sám jsem si dřív tohle říkal také, dost mě baví se bavit s cizinci, cizími holkami, holkami, které nejsou z mého města. To přijetí je tam vždy vřelejší. Anebo jsem si tohle možná jen namlouval.

Jak jsme se poznali, tak pokud tě zajímá můj názor, tak ty se musíš víc začít socializovat, najít si nějaké další parťáky, kámoše skrz nějaké společné zájmy, chodit mezi lidi do barů, začít dělat sport. A začít o sobě uvažovat ne jako o vydědenci, ale jako o normálním členu společnosti, který má co nabídnout. A jak tohle vím? Bojuju s tím samým 8-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
surfernamare (20 říj 2022, 21:12)
Hodnocení: 2.9%
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Jak z totálního dna

Příspěvek od surfernamare »

Presne tak, skus sa do zahranicia prestahovat na par mesiacov. Ked uz si na teba zvyknu, tak to urcite nebudu libacky kazdy den
Hound

Jak z totálního dna

Příspěvek od Hound »

Ta socializace je u mě těžká, napadá mě třeba posilovna, kam přerušovaně chodím, měl bych tam chodit soustavně, ale to je téma samo o sobě související s mojí špatnou imunitou. Chodí tam většinou chlapi mezi 35-45lety, a jejich konverzace se točí okolo sexistického a fekálního humoru a řešení manželek, jeden týpek se chlubí jak manželka s ním šuká pořád s jiným zase šuká jednou za půl roku :D Lidi nezajímají nějaké zájmy, nebo co dělám, lídé se chtějí oběcně bavit, a já jsem z jejich pohledu nezajímavý, svými keci dokážu akorát zaujmout nerdy panice. Nedokážu ze sebe sypat takové ty hlášky jako má Filip Grznár.
andrew_d

Jak z totálního dna

Příspěvek od andrew_d »

Hele do fitka choď především cvičit, nemusíš se tam nutně vybavovat, o tom to nemá být. Jasně, občas prohodíš něco na baru, ale dokud to nemáš na stopro zajetý, doporučuju se spíš soustředit na dodržování pauz mezi sériema a pokecat s týpkama můžeš v šatně. Nemusíš bejt hned Grznár, ty vždycky vytahuješ extrémy. Stačí bejt někde mezi. Nebo pokud tě to štvě a chceš se změnit, tak prostě buď zajímavější tzn. zkus vybočovat, nebejt tolik konzervativní, musíš dělat věci jinak. Ale zas pokud to není vnitřně tvoje kafe, tak se do toho nenuť. Jsi ještě mladej, takže máš spoustu let na to, formovat svoji osobnost a najít tu cestu, která ti vyhovuje 8-)
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Jak z totálního dna

Příspěvek od Princ »

Hound píše: 21 říj 2022, 17:57 lídé se chtějí oběcně bavit, a já jsem z jejich pohledu nezajímavý, svými keci dokážu akorát zaujmout nerdy panice. Nedokážu ze sebe sypat takové ty hlášky jako má Filip Grznár.
Spíš bych psal: ještě jsem se nenaučil být z jejich pohledu zajímavý, ještě jsem se ze sebe nenaučil sypat ty hlášky… Je to o troše správných informací a spoustě tréninku. Od toho streetgame je.

Ty popisy, jaký člověk je před pořádným streetem, nemají velkou hodnotu, když pořádný street to pak rychle promění.

Nestreetaře vidím jako taková miminka v bříšku :) - ještě je brzy o nich cokoli usuzovat.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
andrew_d

Jak z totálního dna

Příspěvek od andrew_d »

Tohle je pravda, co píše Princ. Buď chceš ze sebe udělat hráče - a pak postupně ti to přejde v přirozenost, nebo nechceš a zůstaneš furt na místě, nezajímavý pro ostatní. Vyber si svou cestu. Někdo to neřeší a je spokojený celý život ve své šedi. A někdo naopak má touhu na tom zapracovat a něco s tím dělat. Po malých krůčcích to půjde.
Ladič_pian
Obdržel poděkování: 2 x

Jak z totálního dna

Příspěvek od Ladič_pian »

Hound píše: 19 říj 2022, 19:53 Přemýšlím že se na to vyseru a odjedu do zahraničí
Je fajn, že jsi upřímný, ale zní to prostě jako: „nezvládl jsem to, jsem posera, tak uteču jako zbabělec“. Podle toho, co píšeš, nejsi jako Ir v 19. st., co utíkal kvůli bramborovému hladomoru. Studuješ dobrou školu, už vyděláváš - tak sakra bojuj! ;)

Já jsem v cizině žil léta, tak ti nebudu říkat, že to není dobrá zkušenost, když k tomu je nějaký dobrý důvod. Ale určitě ne jako útěk sám před sebou. Spíš aby ses tam něco naučil, s plánem, jak to doma pak zúročíš.

Využívej rady, které tady najdeš. Práce s dýcháním, vlastním sebevědomím, neverbální komunikací, cvičení (místo fitka choď ven na venkovní cvičiště, tam jsou i pohodovější lidi). Mnohem snáz pak potkáš zajímavé lidi a budeš sám pro ně zajímavý.

Studuješ nějaký obor - a baví tě? Jsi v něm dobrý a umíš o tom poutavě vyprávět? Spousta holek má ráda kompetentní chlapy, co dovedou zapáleně mluvit o svých zájmech. Nemusíš chodit jen na povinné přednášky, můžeš chodit i na různé speciální přednášky, když přijede někdo ze zahraničí apod., a tam se dát do řeči s holkami nebo novými kámoši.

Jednu dobu frčela kniha „Yes Man“ od Dannyho Wallace (zfilmování jsem neviděl). Je o borcovi, který rok žije tak, že na všechny nápady, pozvání atd., ke kterým se nějak přichomýtne, říká „Ano“, i když jde zdánlivě o úplnou kravinu. Takže se dostane do dost šílených situací....

Zkus být aspoň pár měsíců „Yes Man“, klidně i když ti dají leták na nějakou blbost na ulici, prostě zabav se, ber to jako rozšiřování obzorů, a jako vystavení se novinkám a překvapením :)
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Jak z totálního dna

Příspěvek od Aragorn_ »

Hound píše: 19 říj 2022, 19:53 Zdravím, toto léto jsem strávil částečně na cestách, podrobněji o tom píši v mém deníku. Celkově jsem zjistil. že mi zahraničí víc sedne. Tady v ČR jsem totální loser, mám tu jen pár kámošů většinou paniců, holky se se mnou ani nebaví, a každý má akorát blbý kecy. Přes léto jsem zažil plno zajímavých věcí, jako líbačky se sexy Kolumbijkami, a celkově přijetí od lidí v zahraničí. Jak jsem přijel zpátky do čr, tak přes ty pozitivní zkušenosti, mě to nijak neposunulo. Několikrát v životě, když se mi něco povedlo jako osamostatnění od rodičů, vydělané peníze, zkušenosti s holkami, tak jsem si myslel, že mě to někam posune, že budu ten cool člověk, na kterého lidé nekoukají na něj skrz prsty, Ale nic mě zásadně neposunulo, a na ty hezké věci akorát zbyli vzpomínky, které si mohu připomínat po dalším posranym dni. Studuji tady prestižní vysokou školu o které jsem od dětství snil, ale poslední dobou ztrácím motivaci. Nevím jaké vyhlídky má můj život v ČR i když dodělám školu. Ve škole mi zbývají dva roky. Přemýšlím že se na to vyseru a odjedu do zahraničí, jako první země mě napadá Irsko, mluví se tam Aj a je to v Evropské unii. Jsem si jistý, že bych si tam našel aspoň nové kamarády, a možná i s holkami by to bylo trochu jednodušší. Ale zase nevím, mám tu rozdělanou školu, a ten obor mě sám o sobě baví, ale poslední dobou se mi změnili priority, a osobní život považuji za pomalu důležitější než kariéru. Zajímají mě vaše názory, jak se začlenit v ČR? Jestli máte někdo zkušenosti ze zahraničí?
Budeš mít venku teplo kámo, tak vyraž ven a oslov tak 500 holek a získáš spoustu kontaktů, sexu, kámošek s výhodama, přítelkyni..
Jak se říká holka sama na ptáka nespadne.. Když si to zmákl v zahraničí, tak Čechy půjdou taky.. :) 8-)
#Dave
Udělil poděkování: 46 x
Obdržel poděkování: 41 x

Jak z totálního dna

Příspěvek od #Dave »

Čau,

Přijde mi, že se až moc staráš o názor druhých. A příliš se snažíš zapadnout někam, kam možná ani nechceš. Jestli chceš dodělat školu dodělej školu. Jestli chceš odcestovat do háje proč kurva ne. Je to na Tobě. Mimochodem Irsko je krásná země. Nebo jen možná postačí uvědomit si co vlastně hledáš. Vytvořit nějakou hodnotu. Být člověk co hledá sociální skupinu ve stylu adoptujte mě prosím není dobrá cesta. Pokud Tě něco baví a cheš to udělat tak to prostě dělej. Možná o ně co přijdeš. Na druhou stranu třeba Ti to přinese něco lepšího.
Tito uživatelé poděkovali autorovi #Dave za příspěvek:
Professore (16 dub 2023, 16:33)
Rodině řeknu, že jsme se seznámili v kostele
pepola

Jak z totálního dna

Příspěvek od pepola »

Tak choď na brigádu na kasu do supermarketu nebo něco podobného. Prostě budeš mezi lidmi. Nejde samozřejmě o velké prachy, ale o tu interakci.
Budeš muset komunikovat i s krásnými zákaznicemi, a přitom budeš uvolněný - protože jsi v práci!

Já jsem býval v pubertě, ale i po pubertě dost nesmělý. Tak jsem si tenkrát udělal řidičák na trolejbus! :D A jezdil jako brigádník.
Nejhorší zkraje bylo, když mi spadly tykadla, a buď se zlomily nebo dráty visely "na půl žerdi", tak je nebylo kam nasadit. Prostě říct lidem, že to už dál nepojede! :D A jezdila nádherná holka - revizorka, a vždycky mi to spadlo! :lol:
Začaly se mnou CÍLENĚ jezdit holky. Jedna chodila na celou noční šichtu! No, a pak jsem si sehnal svůj první pronájem. Fakt nekecám - za 5 let tam chodilo celkem 11 holek. V baráku měli kecy, a jakou nálepku jsem si vysloužil, si asi domyslíš. Jo, to byly časy!

No, to je fuk! Prostě chodit mezi lidi! Na nějaké přednášky - co tě zajímá! Nebo i moc ne. Tím bych začal. Před a po přednášce je možnost pokecat s nějakou holkou na téma přednášky. Na FB je mraky takových akcí!

A s tou posilkou mám taky super zážitek:
Chodily tam vysokoškolačky. A já s kámošem. A prej: "Že nepřijdete na zumbu k nám na koleje!" Kámoš vyměkl, a já jsem tam šel! Byla strašná sranda. :lol: Byl jsem první muž v historii, co se toho zúčastnil!

Prostě se NEBER TOLIK VÁŽNĚ, a dělej blbosti.
A hlavně: NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU! Nevyšlo to? Nevadí! Ale skvěle jsem se bavil! 8-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi pepola za příspěvek:
andrew_d (18 zář 2023, 07:30)
Odpovědět