jak jí to říct

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Qnder
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

jak jí to říct

Příspěvek od Qnder »

Zdravím,

tak jsem poprvé v životě pozval holku ven. Napsal jsem jí že se půjdem jen projít, pokecat. Mám v plánu se po cestě zastavit v kavárně...
Ona je ruska, známe se z vš.

Chci ji sbalit, ale celkem se bojím jednoho témata - a sice kdyby se mě zeptala, jestli jsem už někdy měl nějakou holku, nebo kdyby došlo na diskuzi ohledně sexu někdy. - asi nemusím nic vysvětlovat jak se věci mají, podle první věty.

Kdyby se mě na něco takového ptala, jak mám odpovědět?

dík

surfernamare
Udělil poděkování: 230 x
Obdržel poděkování: 431 x

jak jí to říct

Příspěvek od surfernamare »

Najlepsia odpoved na toto je: ja som este panic. Ale funguje to len vtedy, ak panic nie si :lol:
Tento test ani tak nesluzi na to, aby zistila kolko zien si mal. Ale skôr testuje, ci si so sebou v pohode.
Kludne jej povedz nieco ako: sex az po svadbe a detoch, ale musi byt jasne ze si robis srandu
martin123
Udělil poděkování: 554 x
Obdržel poděkování: 334 x

jak jí to říct

Příspěvek od martin123 »

Tohle je overthinking :D
Qnder

jak jí to říct

Příspěvek od Qnder »

Takže, byli jsme venku na procházce + v kavárně. Moje první rande v životě, bál jsem se že budu nervózní, přijel jsem pro ni autem a jeli jsme přes město - celou dobu jsem byl absolutně v pohodě, prostě jsem to bral jako buď se jí to bude líbit nebo ne, o nic mi nejde, jen jsem ji chtěl vytáhnout ven. Že začátku jsem ji podal ruku, na procházce se jí párkrát dotkl ramene, občas do sebe nabourali při chůzi. Občas řeč stála. Myslím že byla trošku nervózní, ale jak jsme šli do kavárny, tak už byla lepší.
Když mluvila tak si furt šahala na mikinu kolem krku a ramen, sundávala a nadávala si prstýnek. Pak jsem ji zavezl zpátky, připadalo mi jako by na něco čekala, i když párkrát řeč stala, tak z auta se jí úplně nechtělo. Když jsem tedy vystoupil já, řekl jsem jí jestli ji můžu obejmout a objal jsem ji, ani nevím co mi na to odpověděla, prostě jsem to udělal. Pak jsme se rozloučili a já ji ještě dal sušenku, co nám dali ke kávě.

Nebavili jsme se o žádných vztazích, připadá mi, že tak není moc zkušená.

Já si myslím, že na první rande jsem udělal vše perfektně, co myslíte?
surfernamare

jak jí to říct

To sa neda takto posudit, skoro nic si tam nepopisal - tvoj zamer, tvoju hru, eskalaciu atd.
Takto mi to pripada, ze si bol dost nesmely a nie moc dominantny. Necuduj sa, ak ziadne dalsie rande uz nebude. A mozno bude, ktovie.
V kazdom pripade dobra skusenost, urcite pokracuj v randeni a bud viac dominantny, rob to co chces ty
Když jsem tedy vystoupil já, řekl jsem jí jestli ji můžu obejmout
Toto tu je ale velka chyba a priznak velkej neistoty, nerob to
Skylake
Udělil poděkování: 90 x
Obdržel poděkování: 41 x

jak jí to říct

Příspěvek od Skylake »

Více bych se rozepsal jak napsal streetař nade mnou ;)
Qnder

jak jí to říct

Příspěvek od Qnder »

Ona je celkově taková tichá, ale občas i překvapí - chodíme spolu na angličtinu. Když jsem pro ni přijel, tak jsem ji zavolal na mess a po hlase mi připadala jak by se nemohla nadechnout, celou dobu byla úplně jiná než ve škole. Jak říkám jen jsme se prošli, do kavárny a zpět. Dotýkal jsem se jí tak "kamarádský" po ramenu, když jsem ji poškárlil, nebo dal nějaký návrh. Na záda, když jsme šli přes přechod. V kavárně si furt hrala s prstýnkem a dotýkala se sebe, vlasy si neprohrabavala... Pri cestě domů se mi omlouvala, jestli mi to připadalo nepříjemné s ní. Řekl jsem jí że se mi to s ní líbilo.
Jak jsem ji přivezl tak mi připadalo, že chce ještě zůstat, i když jak říkám, občas řeč vyhasla a spíš někdo placl nějakou otázku
Vystoupil jsem z auta, objal ji - furt byla taková nervózní, uspěchaná.. a už ani nevím o čem jsme se bavili, že příští týden zajdem zase někam, když jsem se jí zeptal jestli byla někdy na horách tak se jen zasmála a řekla že nebyla nikdy, že se domluvíme - ostatně jak při mojem prvním pozvání.

Samozřejmě vymyslet a navrhnout něco musím já, když jsem ji vyzvedl, ptal jsem se jí jestli večer pařila, říkala že nechodí na takové akce. - Mimochodem, je tu od září a jediné místo které navštívila byla Praha a to tam byla u svoji kamarádky. Jinak mi snad připadá, že je většinu času zavřená. Ostatně i na toto jsem se jí poprvé zeptal, a řekl jí ať mi dá fb že ji pak někam pozvu.

Myslím si, že nehorší co se stalo, bylo když se mě zeptala jaké bych chtěl mít auto - prostě jsem nedokázal odpovědět a zeptal se jestli se nechce zeptat na něco jiné. Nejdříve se mě zeptala kde jsem vzal peníze na to kterým jsme byli, řekl jsem jí že to je od mamky a já mám zakázané mít auto. Pak už ani nevím co mi říkala, ale chtěla mi sdělit, že její taťka má audinu. Řekl jsem jí že vím jak se to řídí, ale radši jsem mlčel, sice před barákem máme A6, ale proč bych to dělal... Kávu mě přitom prosila jestli si ji může zaplatit ona..

Včera jsme měli aj, ona vždycky čeká před dveřmi u učebny, včera když přišla tak stala úplně pryč, ještě ať ji není vidět. Když už jsme šli do učebny, tak jsem šel poslední zavřel dveře a podíval se na ni, ona se takovým jemným úsměvem s přikývnutím hlavy podívala na mě.

Zítra ji uvidím na obvyklém místě, kde je sama, tady ji "balím" už od začátku. Vždycky se tam se mnou bavila tak "bez života" a pak minulý týden, když už jsem ji naznačil že ji někam vezmu, tak byla jak vyměněny člověk, celá šťastná.
surfernamare

jak jí to říct

Pri takejto holke musis byt velmi dominantny a priamy, aby sa vôbec nieco stalo
Ona je prilis submisivna na to, aby ti dala naznaky alebo dokonca posunula veci dopredu sama
Inak ti ju zbali niekto, kto tu A6tku vie řídit lepsie :D
řekl jsem jí že to je od mamky a já mám zakázané mít auto
Prosim taketo veci uz nikdy nehovor :lol: a pracuj na tom, aby to nebola pravda
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
andrew_d (18 říj 2022, 08:33)
Hodnocení: 2.9%
Qnder

jak jí to říct

Příspěvek od Qnder »

Dnes jsem jí potkal - ale je zřejmé že se mi snaží vyhnout. Zeptal jsem se jí co dělá o víkendu, řekla že je mimo město (samozřejmě kecala). I přesto se mě vyptávala co jdu dělat a v kolik končím... pak se koukla na mobil a řekla že spěchá na přednášku, to nelhala.

No vypadá to jen na dobrou zkušenost. Stále si myslím, že jsem nic moc nepokazil - nevím jestli jsem to psal, ale třeba hned poprvé když jsme se sešli a já jí jen podal ruku, tak ona mi jí taky natáhla, ale přitom šla furt dopředu a ani se na mě nepodávala, prostě jak by byla mimo. Už když jsme šli k autu, tak ona šla asi 2metry předemnou musel jsem na ní zavolat ať ví kam jít :D a furt, i celou dobu co jsme se procházeli šla extrémně rychle.

btw. s autem jsem nekecal, samozřejmě že mám "svoje", ale mamčino je lepší :D,.. nemůžu chtít páč se nám už 5. auto před barák nevleze :D.

myslíte že to má cenu ještě nějak zkusit? Mě už to je skoro u zadku popravdě, ale za jakoukoliv zkoušku nic nedám :)
Princ
Udělil poděkování: 581 x
Obdržel poděkování: 2607 x

jak jí to říct

Příspěvek od Princ »

Qnder píše: 09 dub 2022, 19:42 Pak jsem ji zavezl zpátky, připadalo mi jako by na něco čekala, i když párkrát řeč stala, tak z auta se jí úplně nechtělo.
Dvě třetiny mých prvních rande končí u mě. (Dá se to dostat ještě výše, ale pak to většinou znamená, že člověk bere na rande jen holky s obrovským počátečním zájmem, já se snažím dostat ven "na těsno" i holky, u kterých to vypadá, že se jim moc nelíbím.)
Qnder píše: 13 dub 2022, 09:10 Myslím si, že nehorší co se stalo, bylo když se mě zeptala jaké bych chtěl mít auto - prostě jsem nedokázal odpovědět a zeptal se jestli se nechce zeptat na něco jiné.
Takhle balič nepřemýšlí. Mrkni na Explozivní svádění - má to být prostě sranda, né brát otázky vážně a odpovídat věcně jako na úřadě.

Celkově vezmi v potaz, že jako panic nejsi připraven na nějaké vztahy, tam bys teď šel jako kůzle na porážku. Teď potřebuješ hlavně co nejrychleji opíchat pár holek.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 3):
křesťan (15 dub 2022, 13:24) • surfernamare (15 dub 2022, 17:28) • Skylake (15 dub 2022, 20:03)
Hodnocení: 8.6%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
surfernamare

jak jí to říct

myslíte že to má cenu ještě nějak zkusit?
Vôbec, uplne na nu kasli. Vyskusaj si novu, nejaku ktoru nebude treba vodit ako na povrazku
Stále si myslím, že jsem nic moc nepokazil
Vyskusaj este par rande, aspon 10 a potom budes moct zvazit, ci si nieco na tom prvom pokazil
NouMen
Udělil poděkování: 8 x
Obdržel poděkování: 2 x

jak jí to říct

Příspěvek od NouMen »

surfernamare píše: 09 dub 2022, 11:56 Najlepsia odpoved na toto je: ja som este panic. Ale funguje to len vtedy, ak panic nie si :lol:
Tento test ani tak nesluzi na to, aby zistila kolko zien si mal. Ale skôr testuje, ci si so sebou v pohode.
Kludne jej povedz nieco ako: sex az po svadbe a detoch, ale musi byt jasne ze si robis srandu
A jak reagovat když je mi 35 a je to pravda ? Říct s lišáckým úsměvem ;) pravdu, jako že jsem s tím v pohodě.
surfernamare

jak jí to říct

Kandrdas píše: 16 říj 2022, 16:54 A jak reagovat když je mi 35 a je to pravda ? Říct s lišáckým úsměvem ;) pravdu, jako že jsem s tím v pohodě.
Kludne, ale nesmu zistit ze je to pravda :D Ked sa potom dostanes k sexu tak ho kludne dojeb, s dalsou to bude lepsie
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
aldot (18 říj 2022, 18:09)
Hodnocení: 2.9%
andrew_d
Udělil poděkování: 75 x
Obdržel poděkování: 36 x

jak jí to říct

Příspěvek od andrew_d »

Jenže pokud nebude mít vyřešené oblékání, vlasy, fitko a celkově nějaký styl, tak velice rychle přijde na to, že to pravda je. Tohle prostě bude fungovat, pokud působíš dojmem hráče a floutka :D
surfernamare píše: 17 říj 2022, 15:41 Kludne, ale nesmu zistit ze je to pravda :D Ked sa potom dostanes k sexu tak ho kludne dojeb, s dalsou to bude lepsie
NouMen
Udělil poděkování: 8 x
Obdržel poděkování: 2 x

jak jí to říct

Příspěvek od NouMen »

andrew_d píše: 18 říj 2022, 08:39 Jenže pokud nebude mít vyřešené oblékání, vlasy, fitko a celkově nějaký styl, tak velice rychle přijde na to, že to pravda je. Tohle prostě bude fungovat, pokud působíš dojmem hráče a floutka :D
Už jsem psal několika stylistům, někteří ani neodpověděly a jiní nemají pořád čas i když už je uháním přes rok. Kámošku žádnou nemám. Jediné rychlé řešení je si prostě sex zaplatit a bude po problémů 2, 3 návštěvy by mohly stačit.
Co je komu po toho kde to bylo poprvé.
Odpovědět