Jak se dostat do pick up módu

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Jak se dostat do pick up módu

Příspěvek od Aragorn_ »

Jak se streetování probouzí z popela jako fénix a kráčím skrz ožívávající zombie. Holky, které pomalu odkládají roušky
a svět se začíná po post-apokalyptické době vracet do normálu, tak si říkám, jak mít třeba 2-3 hodinový set co nejefektivnější.

Přijde mi, že když je hodně dobrý začátek, nálada a motivace, tak třeba z 5 oslovení je 5 kontaktů. Holky se nechají políbit,
dají kontakty. Když člověk potká na začátku pár zbloudilých zombie a něco mumlají ve stylu ahoj.. a pak vlastně jdou a ani nevnímají,
tak se pak člověk začna na streetu nudit a ani ty oslovení nejsou nejlepší.

Je dobré být podle mě jako rozjetý vlak, který nikdo nezastaví.. Usmívat se na holky a předpokládat úspěch Hodně je důležitý začátek.. Třeba políbení s holkou hned v prvních oslovení, nebo když potkám - YES girl co má velký zájem, tak potom celý set jede mnohem rychleji a lépe.
Holky tu energii vycítí a mají pak zájem.

Moje nejlepší oslovení byly většinou ty nejodvážnější, líbání hned ze začátku atd.
Set je často jako řetěz, který je silný tak jako jeho nejslabší článek.

Chce to mít dobrou motivaci a vidět tu krásnou sympatickou holku u sebe na klíně, popíjet víno.. poslouchat písničky a představovat si,
jak si s ní užiju sex.. Případně jaká by byla jako nová přítelkyně.

Většinou úspěch přichází až v době, kdy člověk ztratí naději po spoustě oslovení. Takže ztráta naděje může znamenat, že úspěch už je blízko! 8-)

Hlavní je si užívat to streetování.. Dá se zažít tolik zážitků a zábavy.. 8-)

A co funguje tobě? Klidně napiš do komentářů. ;)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Aragorn_ za příspěvek:
rengaf (28 srp 2021, 16:00)
Hodnocení: 2.9%
Odpovědět