V obchode so šatstvom som zobral fialové dámske šaty, natiahol ruky a rukav preložil cez chrbát dlane.
J: Myslíš si, že mi idú šaty k pleti?
o: (prikyvuje) áno v celku hej. (,potom sa zasekne) to akože vám?
j: (usmejem sa) Zdala si sa mi akási smutná, tak reku že či sa vieš usmiať...
prídem za predavackou: " Prosím vás, a máte tu aj pánske kabelky? (tvarim sa ako pupuš popritom)
Alebo v inom obchode.
J: Prosím vás, kde je tu plážové oblečenie pre deti do troch rokov v mojej veľkosti?
Vaše nejšílenější oslovení
-
- Udělil poděkování: 375 x
- Obdržel poděkování: 199 x
- Hodnocení: 2.9%
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 15 x
I have lot of KINO-openers that I regularly used when I was younger and crazier and didn't have serious LTR.
1) I call it hand catch opener.
I did this a lot, if I see a very beautiful girl or very confident girl walking same direction as me. I pick the walking speed same as her, and wait till she is 40-50 centimeters to my right or left and wait till her hand swings with same speed as mine. Then I catch her hand gently. Some get scared, some get surprised. Some get mad
Some like it.
You can use the same technique to hold hands with HB you already opened.
2) There is also hair touch opener, when girl walks in opposite direction, you walk 30-40 cm from her and touch her hair, but dont hurt her - it does wonders (if she likes your appearance even a little bit)!
3) This one is risky for street. So better use it in clubs if you're not sure when is it safe to use it.
It's called belly slide opener. I slide my palm on her belly, just like when you unlock the iphone, but chose the right direction: if she walks to your right, slide right hand from your right to left. If she walks to your left, slide your left hand from your left to right side. You can also compliment on her belly. Only super confident or crazy guys can do kino openers. So be sure she doesnt think that you are crazy
Udělal jsem to hodně, když vidím velmi krásnou dívku nebo velmi sebevědomou dívku, která kráčela stejným směrem jako já. Rychlost chůze volím stejně jako ona, a počkám, až bude 40-50 centimetrů doprava nebo doleva, a počkám, až se její ruka otočí stejnou rychlostí jako moje. Pak ji jemně chytím za ruku. Někteří se bojí, jiní se diví. Někteří se zblázní;) Někteří se to líbí.
Stejnou technikou můžete držet za ruce s HB, které jste již otevřeli.
2) K dispozici je také otvírák na dotyk vlasů, když dívka chodí opačným směrem, chodíte 30-40 cm od ní a dotýkáte se jejích vlasů, ale neubližujte jí - dělá to zázraky (pokud se jí váš vzhled líbí i trochu)!
3) Tento je pro ulici riskantní. Takže lépe ho používejte v klubech, pokud si nejste jisti, kdy je bezpečné jej používat.
Říká se tomu otvírák břicha. Nasunul jsem jí dlaň na její břicho, stejně jako když odemknete iphone, ale vybral jsem správný směr: pokud chodí po vaší pravici, posuňte pravou ruku zprava doleva. Pokud chodí doleva, posuňte levou ruku zleva doprava. Můžete také pochválit její břicho. Otvírače kino mohou dělat jen super sebevědomí nebo šílenci. Ujistěte se, že si nemyslí, že jste blázni;)
1) I call it hand catch opener.
I did this a lot, if I see a very beautiful girl or very confident girl walking same direction as me. I pick the walking speed same as her, and wait till she is 40-50 centimeters to my right or left and wait till her hand swings with same speed as mine. Then I catch her hand gently. Some get scared, some get surprised. Some get mad

You can use the same technique to hold hands with HB you already opened.
2) There is also hair touch opener, when girl walks in opposite direction, you walk 30-40 cm from her and touch her hair, but dont hurt her - it does wonders (if she likes your appearance even a little bit)!
3) This one is risky for street. So better use it in clubs if you're not sure when is it safe to use it.
It's called belly slide opener. I slide my palm on her belly, just like when you unlock the iphone, but chose the right direction: if she walks to your right, slide right hand from your right to left. If she walks to your left, slide your left hand from your left to right side. You can also compliment on her belly. Only super confident or crazy guys can do kino openers. So be sure she doesnt think that you are crazy

Udělal jsem to hodně, když vidím velmi krásnou dívku nebo velmi sebevědomou dívku, která kráčela stejným směrem jako já. Rychlost chůze volím stejně jako ona, a počkám, až bude 40-50 centimetrů doprava nebo doleva, a počkám, až se její ruka otočí stejnou rychlostí jako moje. Pak ji jemně chytím za ruku. Někteří se bojí, jiní se diví. Někteří se zblázní;) Někteří se to líbí.
Stejnou technikou můžete držet za ruce s HB, které jste již otevřeli.
2) K dispozici je také otvírák na dotyk vlasů, když dívka chodí opačným směrem, chodíte 30-40 cm od ní a dotýkáte se jejích vlasů, ale neubližujte jí - dělá to zázraky (pokud se jí váš vzhled líbí i trochu)!
3) Tento je pro ulici riskantní. Takže lépe ho používejte v klubech, pokud si nejste jisti, kdy je bezpečné jej používat.
Říká se tomu otvírák břicha. Nasunul jsem jí dlaň na její břicho, stejně jako když odemknete iphone, ale vybral jsem správný směr: pokud chodí po vaší pravici, posuňte pravou ruku zprava doleva. Pokud chodí doleva, posuňte levou ruku zleva doprava. Můžete také pochválit její břicho. Otvírače kino mohou dělat jen super sebevědomí nebo šílenci. Ujistěte se, že si nemyslí, že jste blázni;)
- Hodnocení: 5.7%
vedle u stolu bylo asi 8 holek a zaslechl jsem že se baví o váze, kdo drzí dietu a tak. tak jsem se otocil a rikam jim, jestli uz slysely o mojí mámě, že je tak tlusta, že pod ní praskla i větev v rodokmenu
holky se zasmaly a vecer probehla i nejaka sranda na zachodech. nebo ze se mi líbí, ze ma dvě oči, že se mi to na holkach líbí 

- Petros
- Udělil poděkování: 105 x
- Obdržel poděkování: 44 x
Moje nejšílenější oslovení
Dneska v Praze jsem udělal asi moje nejbláznivější oslovení.
Procházím obchodní centrum a vidím krásnou holku, jak nastupuje na jezdící schody. Šel jsem k ní a za ní na schodech na pár sekund zaváhal. Najednou mě a holku předběhne nějaký týpek, otočí se a začne mluvit na holku. Nejdřív jsem myslel, že se znají, ale pak jsem slyšel nějakou otevírací hlášku. Ta holka se mi ale sakra líbila a já už se jednou rozhodl, že ji oslovím. Ještě stojící za holkou jsem na něj ukázal, jakože nechápu, co se děje. On: „Vy se nějak znáte?“ Já: „Jo, to je moje holka“ On: „Aha, ono to nejdřív vypadalo, že k sobě nepatříte“ a odešel
Společně jsme se tomu s holkou zasmáli, představil jsem se a pokračoval v oslovení ještě nějakou dobu. Spěchala do práce, takže mi dala kontakt a já šel najít toho streetaře. Našel jsem ho, vysvětlil mu to, omluvil se a seznámili jsme se
Procházím obchodní centrum a vidím krásnou holku, jak nastupuje na jezdící schody. Šel jsem k ní a za ní na schodech na pár sekund zaváhal. Najednou mě a holku předběhne nějaký týpek, otočí se a začne mluvit na holku. Nejdřív jsem myslel, že se znají, ale pak jsem slyšel nějakou otevírací hlášku. Ta holka se mi ale sakra líbila a já už se jednou rozhodl, že ji oslovím. Ještě stojící za holkou jsem na něj ukázal, jakože nechápu, co se děje. On: „Vy se nějak znáte?“ Já: „Jo, to je moje holka“ On: „Aha, ono to nejdřív vypadalo, že k sobě nepatříte“ a odešel

Společně jsme se tomu s holkou zasmáli, představil jsem se a pokračoval v oslovení ještě nějakou dobu. Spěchala do práce, takže mi dala kontakt a já šel najít toho streetaře. Našel jsem ho, vysvětlil mu to, omluvil se a seznámili jsme se

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petros za příspěvek (spolu 9):
- Majkl (29 zář 2019, 10:44) • Zeph (29 zář 2019, 14:15) • Míra (29 zář 2019, 20:38) • Adennill (30 zář 2019, 00:37) • Zmijozel (15 říj 2019, 21:41) • Joe24 (24 čer 2020, 18:34) • rengaf (28 srp 2021, 15:58) • Orchestra (24 úno 2023, 15:32) • andrew_d (07 čer 2023, 08:32)
- Hodnocení: 25.7%
Na světě je tolik holek... A my každým dnem stárneme.
-
Moje nejšílenější oslovení
Nice move! But don't apologize next timePetros píše: ↑28 zář 2019, 22:19 Dneska v Praze jsem udělal asi moje nejbláznivější oslovení.
Společně jsme se tomu s holkou zasmáli, představil jsem se a pokračoval v oslovení ještě nějakou dobu. Spěchala do práce, takže mi dala kontakt a já šel najít toho streetaře. Našel jsem ho, vysvětlil mu to, omluvil se a seznámili jsme se![]()

-
Is there any expiry date for this mission or you are going to collect different techniques from people forever? 

obcas som oslovil takto : ahoj...si jebatelna
ale zalezi na tom ako sa citim momentalne 

- Aragorn_
- Udělil poděkování: 5 x
- Obdržel poděkování: 108 x
Moje nejšílenější oslovení, teda spíš 1. rande z toho oslovení bylo výživné pár let zpět.

Bylo zima, jako když praští leden.. a holka měla chuť na sex, v té době jsem bydlel s rodiči, tak jsem říkal, že to dáme někde v obchoďáku v teple.

Nakonec jsme skončili zamčení v přebalovacím úseku pro batolata a protože ta holka byla dobrá, tak jsem ji za odměnu pozval na pizzu o úsek vedle.

Holce se to tenkrát tak zalíbilo, že za mnou pak jezdila domů 3x týdně a protože byla dobrá po všech stránkách, tak jsme spolu začali chodit.
- #Dave
- Udělil poděkování: 46 x
- Obdržel poděkování: 41 x
Čau,
Všimli jme si skupinky holek na přídi trajektu. (V tu dobu jsem o streetu ještě nevěděl.) Spolužáci mě tam skoro hodily páč jsem byl nejmladší a kvítko. Nenapadlo mě nic lepšího než dojít za dívkou, která stála na samé přídi a velice ladně ji chytit tak jako ve filmu Titanic. Neměli jsme společnou řeč takže konverzaci nám překládala její učitelka angličtiny. Teda alespoň se to my dva domníváme, že šlo o překlad jelikož já neumím Fráninu a ona neuměla angličtinu. Každopádně ta učitelka asi od začátku věděla o co jde a kdy se vypařit.
Všimli jme si skupinky holek na přídi trajektu. (V tu dobu jsem o streetu ještě nevěděl.) Spolužáci mě tam skoro hodily páč jsem byl nejmladší a kvítko. Nenapadlo mě nic lepšího než dojít za dívkou, která stála na samé přídi a velice ladně ji chytit tak jako ve filmu Titanic. Neměli jsme společnou řeč takže konverzaci nám překládala její učitelka angličtiny. Teda alespoň se to my dva domníváme, že šlo o překlad jelikož já neumím Fráninu a ona neuměla angličtinu. Každopádně ta učitelka asi od začátku věděla o co jde a kdy se vypařit.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi #Dave za příspěvek (spolu 2):
- surfernamare (01 srp 2021, 22:40) • rengaf (28 srp 2021, 15:58)
Rodině řeknu, že jsme se seznámili v kostele
- Wixe
- Udělil poděkování: 2 x
- Obdržel poděkování: 34 x
Mně se třeba letos stalo, že jsem si k sobě na byt odvezl jednu oslovenou holku na Svoboďáku v Brně, která čekala na jiného týpka z Tinderu nebo Amatérů a myslela si, že jsem to já 

- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2565 x
Me si jednou oslovena holka spletla s davno ztracenym bratrem, ktereho mela potkat po 20 letech
Ja to nevedel, proc me hned tak vrele objima, a kdyz jsem se po par minutach rozloucil, ze pujdu za kamosi, sokovalo ji to v slzach 

Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
- minlo1
- Udělil poděkování: 9 x
- Obdržel poděkování: 17 x
Jeden štamgast od nás mal na diskotéke legendárne oslovenie: Ako sa vorvane rozmnožujú ? A potom pokračoval že to sú veľké ryby a je to vo vode chápeš to je veľká hmota ako.je.to.mozne
ono aj kamoš mal rozrobené babu a on za nimi prišiel vysvetlite mi ako sa.mozu tie vorvane rozmnožovať?

Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
-
- Udělil poděkování: 30 x
- Obdržel poděkování: 6 x
Tenhle nápad jsem začal používat a včera mi to vyšlo perfektně. Vyfotili jsme se asi 3× a dala mi kontakt. Ještě se ke mně tiskla, když jsme se fotiliMalleyharry píše: ↑04 zář 2019, 20:35 Jednou v klubu jsem si vyšel před klub, seděla tam dvojice holek a všiml jsem si, že se chtějí fotit, neváhal jsem, přistpupil jsem k ním a pronesl jsem, holky chcete mít na fotce hezkého kluka? Vznikla z toho chvilkova konverzace ale bohužel nic víc, na kontakt nebo něco víc jsem v tu chvíli ani nepomyslel