Testy

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
křesťan
Udělil poděkování: 33 x
Obdržel poděkování: 53 x

Testy

Příspěvek od křesťan »

ElCapitano píše: 18 pro 2021, 00:24 Zajímalo by mě, jak reagujete, když holku testujete vy a ona řekne to, co slyšet nechcete.

Například: Umíš vařit? a ona místo toho aby se začala říkat co všechno umí, řekne, že ne, že si jídlo radši objednává.

Já když tohle slyším, instinktivně mám chuť říct no tak to seš teda úplně k hovnu :D

Jak na tohle reagujete vy?
Mockrát od ženy uslyšíš něco, co slyšet nechceš, protože ženský občas mají blbou náladu nebo blbý řeči. Chceš jí kvůli tomu ubližovat? Takový ponižující věci, jak píšeš ty, se nikomu neříkají. To by řeklo malý naštvaný děcko. K ženě je potřeba se chovat vždy slušně, s láskou a s dobrou náladou a vůbec nic tě nesmí rozhodit - prostě jako ten nejtvrdší chlap. Ti pak ta žena hned skočí sama do postele ;)

Se takto učím mluvit s mojí manželkou. Mám skoro 50 roků a spolu jsme 10 roků. Před několika lety na mě žena řvala jak kráva, do sexu se jí nechtělo a já si myslel, že je nějaká pokažená. Když jsem se s ní ale začal bavit, jak ti doporučuju, tak je z ní teď ta nejlepší manželka :P A při sexu je teď velice submisivní, příjemná a veselá - prostě všechno úplně super.

Už jen občas řekne něco hnusnýho, já na to vždy reaguju samozřejmě s klidem a dobrou náladou. A co ona pak na to? Pak v noci nadrženě přijde, že by chtěla sex :lol:
Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek:
Geronimo (27 bře 2022, 10:21)
Hodnocení: 2.9%

surfernamare
Udělil poděkování: 230 x
Obdržel poděkování: 431 x

Testy

Příspěvek od surfernamare »

ElCapitano píše: 18 pro 2021, 00:24 Zajímalo by mě, jak reagujete, když holku testujete vy a ona řekne to, co slyšet nechcete.

Například: Umíš vařit? a ona místo toho aby se začala říkat co všechno umí, řekne, že ne, že si jídlo radši objednává.

Já když tohle slyším, instinktivně mám chuť říct no tak to seš teda úplně k hovnu :D

Nejak nechapem co chces za radu, ved ak ti zena nevyhovuje tak ju nebal
Vraviet niekomu ze je k hovnu by nemal nikto nikdy
Woody
Udělil poděkování: 46 x
Obdržel poděkování: 118 x

Testy

Příspěvek od Woody »

Zdvihnout obočí a rozesmát se :D

Až se dosměješ, změň téma.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Woody za příspěvek:
ElCapitano (26 pro 2021, 23:05)
Neuctívej ženy jako bohyně, staň se bohem sám!
Hurvajs
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 3 x

Testy

Příspěvek od Hurvajs »

Ahoj, prosím jak správně reagovat na tenhle digitest?

J: tady někdo bude pěkně soutěživej
O: jak v čem :D
J: a kdyby šlo o soutěž v pití svařáků?
O: svařák mám ráda, ale spíše jsem na bílé víno
J: já zapomněl, že jsi vlastně z Moravy. Ok, znám jednu pěknou vinárnu tam a tam
O: ale ale :D hned víš jak na mě, jo?

Napadlo mě:
a) vím, že je možnost souhlasit a zveličit, ale moc mě nenapadá jak
b) špatně pochopit a převrátit: ,,Hned na tebe? To ne, bude lepší se napřed líp poznat u tý skleničky :D "

Díky za názory
onlypoetry
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Testy

Příspěvek od onlypoetry »

Napadá mě: "byla to první rada z google: jak na Moravačky" 😀
Tito uživatelé poděkovali autorovi onlypoetry za příspěvek:
Hurvajs (06 led 2022, 13:24)
surfernamare

Testy

b) špatně pochopit a převrátit: ,,Hned na tebe? To ne, bude lepší se napřed líp poznat u tý skleničky :D "
Toto je super :D
ojdas
Obdržel poděkování: 0

Testy

Příspěvek od ojdas »

Ahoj, pozval jsem kámošku ven a ona mi dověděla tohle:

Párty klidně 🥳 ale sami dva asi ne. Jsi dobrý kamarád a nechci aby sis dělal falešné naděje.

Jak byste reagovali? Díky
surfernamare

Testy

Normalne to otoc: "Heej holka brzdi trochu, clovek ta zavola vonku a ty hned myslis na vztah" :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
jachaknecht (21 srp 2022, 12:23)
Grand

Testy

Příspěvek od Grand »

Nebo napiš, že by sis jí vůbec netroufl pozvat na rande, že jsi jenom chtěl pokecat při venčení psa.
Woody
Udělil poděkování: 46 x
Obdržel poděkování: 118 x

vypadám jako její ex 3:)

Příspěvek od Woody »

Včera nabízím rande holce, kterou jsem oslovil v pátek.

Její reakce:
"Hej jako zítra nemuzu, ale strašně mi pripominas myho ex, takže bych radši, abychom byli kámoši"

Upřímně mi lichotí, že jí připomínám jejího ex. :twisted: Ten se jí totiž líbil, proto s ním chodila. Nechci jí ani slibovat vztahy, nevím jaká je a nebudu skákat do vztahů kvůli blbostem, co můžu mít i bez něj. :evil:

Moje reakce byla jednoduchá: "nemusime se proboha hnedka brat 😆 taky jsi celkem podobna na moji ex btw"
(to druhé jsem dodal jen proto, že mi kámoš říkal, že by ho zajímalo, co by na to napsala. nakonec byla jako 'v pohode' a bavila se dál)

Jak byste reagovali vy?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Woody za příspěvek:
surfernamare (03 kvě 2022, 12:39)
Neuctívej ženy jako bohyně, staň se bohem sám!
surfernamare

Testy

Grand píše: 01 kvě 2022, 09:28 Nebo napiš, že by sis jí vůbec netroufl pozvat na rande, že jsi jenom chtěl pokecat při venčení psa.
Jasne, a este k tomu pripis, ze ju nechces k nicomu tlacit, ak to tak neciti, ale ak by cokolvek potrebovala alebo zacala k nemu nieco citit, nech sa ozve pokojne aj o tretej v noci. Následne jej odovzdaj kyticu ruzi
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Satch (04 kvě 2022, 07:43)
Grand

Testy

Příspěvek od Grand »

surfernamare píše: 03 kvě 2022, 12:43 Jasne, a este k tomu pripis, ze ju nechces k nicomu tlacit, ak to tak neciti, ale ak by cokolvek potrebovala alebo zacala k nemu nieco citit, nech sa ozve pokojne aj o tretej v noci. Následne jej odovzdaj kyticu ruzi
Ono ale záleží, jak to řekneš. Musíš si představit, že to říkáš hravě a s vtipem.
andrew_d
Udělil poděkování: 75 x
Obdržel poděkování: 36 x

Testy

Příspěvek od andrew_d »

tady to Grand podal tak fikane, ze jsem mu na to v prvni chvili i skocil, tomu se rika diskvalifikace :evil:
surfernamare píše: 03 kvě 2022, 12:43 Jasne, a este k tomu pripis, ze ju nechces k nicomu tlacit, ak to tak neciti, ale ak by cokolvek potrebovala alebo zacala k nemu nieco citit, nech sa ozve pokojne aj o tretej v noci. Následne jej odovzdaj kyticu ruzi
Grand

Testy

Příspěvek od Grand »

andrew_d píše: 07 kvě 2022, 21:25 tady to Grand podal tak fikane, ze jsem mu na to v prvni chvili i skocil, tomu se rika diskvalifikace :evil:
Jo, tak jsem to myslel, ale asi blbě napsal, díky za vysvětlení mé zprávy:)
minlo1
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 18 x

Testy

Příspěvek od minlo1 »

Očakávam ze od kamošky dostanem coskoro test : kedy si nájdeš frajerku? Alebo : Chceš si nájsť nejakú frajerku ? Co by ste na to odpovedali ?
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Odpovědět