Mockrát od ženy uslyšíš něco, co slyšet nechceš, protože ženský občas mají blbou náladu nebo blbý řeči. Chceš jí kvůli tomu ubližovat? Takový ponižující věci, jak píšeš ty, se nikomu neříkají. To by řeklo malý naštvaný děcko. K ženě je potřeba se chovat vždy slušně, s láskou a s dobrou náladou a vůbec nic tě nesmí rozhodit - prostě jako ten nejtvrdší chlap. Ti pak ta žena hned skočí sama do posteleElCapitano píše: ↑18 pro 2021, 00:24 Zajímalo by mě, jak reagujete, když holku testujete vy a ona řekne to, co slyšet nechcete.
Například: Umíš vařit? a ona místo toho aby se začala říkat co všechno umí, řekne, že ne, že si jídlo radši objednává.
Já když tohle slyším, instinktivně mám chuť říct no tak to seš teda úplně k hovnu
Jak na tohle reagujete vy?

Se takto učím mluvit s mojí manželkou. Mám skoro 50 roků a spolu jsme 10 roků. Před několika lety na mě žena řvala jak kráva, do sexu se jí nechtělo a já si myslel, že je nějaká pokažená. Když jsem se s ní ale začal bavit, jak ti doporučuju, tak je z ní teď ta nejlepší manželka

Už jen občas řekne něco hnusnýho, já na to vždy reaguju samozřejmě s klidem a dobrou náladou. A co ona pak na to? Pak v noci nadrženě přijde, že by chtěla sex