Já to spíš myslel jako odpověď na tu Křesťanovu část ohledně "snažení se". Obecně. V tomto případě určitě platí i ta poučka ohledně toho, že není ideální eskalovat na shit test
Na druhý straně, pokud má být někdo alfa a je prostě kongruentní s čímkoliv, co řekne a za čím si stojí, projde mu i tohle. Záleží prostě na podání a na konkrétní osobě.
Já mám totiž obecně problém s tím, že by se měla žena snažit víc než ty. Jakože nemám s tím problém a je to ideální stav, ale dost často praxe bude úplně jiná. Vynechám 10-20% případů, kdy narazíš na ideální holku, které se budeš líbit od začátku. Pokud nejsi známej filmovej herec nebo nehraješ v známé kapele, tak pro většinu holek ze začátku nebudeš mít takovou hodnotu (a v dnešní době, kdy si otevře Tinder a má tam desítky nabídek), aby se až tak snažila ona. Ještě hůř mi jde do hlavy představa dejme tomu 18-20 letýho ucha-streetaře, průměrně vypadajícího, oslovujícího nějakou 9-10 na ulici. Sorry ale tam bude muset brutálně ukázat hodnotu on a něčím zaujmout, aby se pak snažila ona a spíše se dostávám do roviny teorie