Testy

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Testy

Příspěvek od Professore »

Ona: S kolika holkama jsi spal? (chtěla fakt číslo)
Prakticky ona same sebe položila rečnícku otázku aby ti tým naznačila, že si neskúsený.
Vieš, niekedy je vhodné radšej nereagovať a akože si prepočul otázku. Resp. "Čo si vravela? Akurát som sa zamyslel čo si dáme k pitiu"
A keby zopakovala otázku tak "dnes si prvá "(odkukané od Princa)
Lose your mind and come to your senses.
minlo1
Udělil poděkování: 13 x
Obdržel poděkování: 26 x

Testy

Příspěvek od minlo1 »

A čo test od baby na ulici pritom ako tuka do mobilu : ja sa asi nechcem zozanamovať
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Adam T
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 1 x

Testy

Příspěvek od Adam T »

"To občas každý" chápavý výraz, změna téma..
Rubín
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 3 x

Testy

Příspěvek od Rubín »

minlo1 píše: 06 bře 2023, 10:35 A čo test od baby na ulici pritom ako tuka do mobilu : ja sa asi nechcem zozanamovať
"Vidis, ja taky ne.... Ale kvuli tobe jsem se rozhodl premoct." + Kouzelny usmev
křesťan
Udělil poděkování: 46 x
Obdržel poděkování: 59 x

Testy

Příspěvek od křesťan »

Rubín píše: 13 bře 2023, 08:14 "Vidis, ja taky ne.... Ale kvuli tobe jsem se rozhodl premoct." + Kouzelny usmev
To je podle mě úplně špatná reakce - ona ti odpoví negativně a ty ji za to odměníš úsměvem. A hlavní chyba je, že chceš víc než ona - to ta žena by tě měla chtít víc než ty ji, ideálně, když tě požádá o ruku nebo aspoň hned roztáhne nohy a bude tě na kolenou prosit, ať jí ho tam hned strčíš 8-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek (spolu 2):
surfernamare (13 bře 2023, 21:16) • Satch (01 dub 2023, 01:23)
Hodnocení: 5.7%
Rubín
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 3 x

Testy

Příspěvek od Rubín »

křesťan píše: 13 bře 2023, 10:44 To je podle mě úplně špatná reakce - ona ti odpoví negativně a ty ji za to odměníš úsměvem. A hlavní chyba je, že chceš víc než ona - to ta žena by tě měla chtít víc než ty ji, ideálně, když tě požádá o ruku nebo aspoň hned roztáhne nohy a bude tě na kolenou prosit, ať jí ho tam hned strčíš 8-)
Z větší části souhlasím, ale myslím, že v první větě ji musíš hlavně zaujmout a dát jí tak důvod aby odložila ten telefon a začala se o tebe vůbec zajímat...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Rubín za příspěvek:
andrew_d (29 bře 2023, 07:14)
Hodnocení: 2.9%
andrew_d
Udělil poděkování: 132 x
Obdržel poděkování: 82 x

Testy

Příspěvek od andrew_d »

To je sice pravda, ale ze začátku interakce na streetu většinou investuješ ty (říkám většinou, ne vždy) a až postupně se ten poměr obrací, když dosáhneš nějakého hook pointu. Ta holka je většinou zabraná do sebe, nečeká, že ji oslovíš a může se stydět nebo neví, jak reagovat, je to pro ni třeba ještě divnější situace, než pro tebe. Jak říká jeden chytrý týpek, ze začátku neseš tíhu nebo odpovědnost za konverzaci ty. Nečekej, že hodíš hlášku a holka se rozsvítí, hookne a převezme otěže konverzace.
křesťan píše: 13 bře 2023, 10:44 To je podle mě úplně špatná reakce - ona ti odpoví negativně a ty ji za to odměníš úsměvem. A hlavní chyba je, že chceš víc než ona - to ta žena by tě měla chtít víc než ty ji, ideálně, když tě požádá o ruku nebo aspoň hned roztáhne nohy a bude tě na kolenou prosit, ať jí ho tam hned strčíš 8-)
surfernamare
Udělil poděkování: 251 x
Obdržel poděkování: 468 x

Testy

Příspěvek od surfernamare »

To je pravda s tym ze na zaciatku taham konverzaciu ja, ale pri takomto naklade od nej sa jej predsa nemozem podlizovat.
Osobne by som sa chytil toho asi. Napriklad: "ja sa asi nechcem zoznamovat" "ja byvam tiez obcas nerozhodny, myslis ze si mam kupit modru alebo cervenu koselu?"
andrew_d

Testy

Příspěvek od andrew_d »

Já to spíš myslel jako odpověď na tu Křesťanovu část ohledně "snažení se". Obecně. V tomto případě určitě platí i ta poučka ohledně toho, že není ideální eskalovat na shit test :D Na druhý straně, pokud má být někdo alfa a je prostě kongruentní s čímkoliv, co řekne a za čím si stojí, projde mu i tohle. Záleží prostě na podání a na konkrétní osobě.

Já mám totiž obecně problém s tím, že by se měla žena snažit víc než ty. Jakože nemám s tím problém a je to ideální stav, ale dost často praxe bude úplně jiná. Vynechám 10-20% případů, kdy narazíš na ideální holku, které se budeš líbit od začátku. Pokud nejsi známej filmovej herec nebo nehraješ v známé kapele, tak pro většinu holek ze začátku nebudeš mít takovou hodnotu (a v dnešní době, kdy si otevře Tinder a má tam desítky nabídek), aby se až tak snažila ona. Ještě hůř mi jde do hlavy představa dejme tomu 18-20 letýho ucha-streetaře, průměrně vypadajícího, oslovujícího nějakou 9-10 na ulici. Sorry ale tam bude muset brutálně ukázat hodnotu on a něčím zaujmout, aby se pak snažila ona a spíše se dostávám do roviny teorie :D
Professore

Testy

Andrew, zabudaš ešte na vyžarovanie. Zober si Zepha odtiaľto ako priklad. Zažil som na streetgame instagrame a v dennikoch viacero chalanov pod 20 čo to dali. Možno nie až k sexu, no k insta rande určite.
To vyžarovanie a vnútorné nastavenie dokážu ukázať o tebe viac než dosť. Takisito výzor, oblečenie, postava,hlas atď. všetko to buduje pasívnu príťažlivosť a to sa dá pomaličky budovať bez ohľadu na vek.
Ještě hůř mi jde do hlavy představa dejme tomu 18-20 letýho ucha-streetaře, průměrně vypadajícího, oslovujícího nějakou 9-10 na ulici.
Toto je tvoje limitujuce presvedčenie. Vzhľad nie je všetko.
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2688 x

Testy

Příspěvek od Princ »

Ve 20 už jsem měl devítek spousty :) Každopádně v téhle debatě dochází hlavně k záměně pojmů, mixují se snaha, investice, zodpovědnost a další do jednoho.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
andrew_d

Testy

Příspěvek od andrew_d »

Ale já nemluvím o Zephovi. Zeph není průměrný streetař, ucho. Zeph vypadá dobře a má dobrou hru. Bavím se o průměrném začátečníkovi, co nemá zvládnutý svůj život, módu, finance. Prostě nemá kde brát, nemá zkušenosti. Takový člověk prostě nebude mít hru, protože nebude mít to vnitřní nastavení vycházející z hojnosti a pozitivních zkušeností. Třeba Hubert. Nic proti kámo.

Aldote, však nikde neříkám, že vzhled je všechno. Ale je to sakra znát, když nemáš ten styl vyladěnej. Já určitě nejsem zastánce toho tvrzení, že bez vzhledu modela jsi bez šance, to určitě ne. Ale musíš to co máš mít vyladěné na max. Ano, hlas a intonace jsou sakra důležité, to si uvědomuju.
aldot píše: 30 bře 2023, 10:28 Andrew, zabudaš ešte na vyžarovanie. Zober si Zepha odtiaľto ako priklad. Zažil som na streetgame instagrame a v dennikoch viacero chalanov pod 20 čo to dali. Možno nie až k sexu, no k insta rande určite.
To vyžarovanie a vnútorné nastavenie dokážu ukázať o tebe viac než dosť. Takisito výzor, oblečenie, postava,hlas atď. všetko to buduje pasívnu príťažlivosť a to sa dá pomaličky budovať bez ohľadu na vek.

Toto je tvoje limitujuce presvedčenie. Vzhľad nie je všetko.
andrew_d

Testy

Příspěvek od andrew_d »

To máš recht, hlavně ta snaha a investice trošku splývají. Jaký na to máš náhled ty?
Princ píše: 30 bře 2023, 16:00 Ve 20 už jsem měl devítek spousty :) Každopádně v téhle debatě dochází hlavně k záměně pojmů, mixují se snaha, investice, zodpovědnost a další do jednoho.
Professore

Testy

Bavím se o průměrném začátečníkovi, co nemá zvládnutý svůj život, módu, finance. Prostě nemá kde brát, nemá zkušenosti.
Lenže s týmto môžeš mať problém aj v 40tke. A to aj teraz keby som šiel von tak mam sakra veľký problém, hoci už mám skúsenosti a aj vnútorne som inde ako keď som prvý raz otvoril toto forum.
To je proste normálne že má človek problémy. Na začiatku nestreetuješ s úspechom, na začiatku naberáš skúsenosti, vyľaduješ atď. Chce to proste čas a trpezlivosť. Zeph takisto začínal, takisto si prešiel svojou cestou

Keby si chcel sex po prvom oslovení, to by bolo ako keby prvýkrát sadneš do lietadla úplne bez trenažéra a ideš robiť piruety.
surfernamare
Udělil poděkování: 251 x
Obdržel poděkování: 468 x

Testy

Příspěvek od surfernamare »

Třeba Hubert. Nic proti kámo.
Faktom je, ze Hubert ustoji akykolvek test a nerobi mu problem ziadne oslovenie
Len mu chyba to nastavenie, ze tu holku ide zbalit. On si len spravi svoje a odide :D
Odpovědět