Zdravím,
které fiktivní postavy (z filmů a seriálů) mají podle vás nejlepší sociální dovednosti, a to hlavně game?
Orchestra
Fiktivní postavy a balení holek
- minlo1
- Udělil poděkování: 13 x
- Obdržel poděkování: 26 x
Top je Barney ako som spoznal vašu matku ... ten jediný rieši nejakú hru a je vidieť hráčske schopnosti, logistiku atď.
Potom je tu ešte Charlie (2 a pol chlapa) ale ten skôr ide na pasívnu príťažlivosť, a neukazuje nejakú hru, ale vie dobre prechádzať testami.
Ako ukážka reči tela a zvládania náročných situácií je 007 Daniel Craig ( som zvedavý kto bude nový bond, lebo kandidáti mi prídu nič moc )
Prefektný je ešte Harvey Spector ( Suits ) tam môžeš vidieť dominanciu ako z učebnice
Potom je tu ešte Charlie (2 a pol chlapa) ale ten skôr ide na pasívnu príťažlivosť, a neukazuje nejakú hru, ale vie dobre prechádzať testami.
Ako ukážka reči tela a zvládania náročných situácií je 007 Daniel Craig ( som zvedavý kto bude nový bond, lebo kandidáti mi prídu nič moc )
Prefektný je ešte Harvey Spector ( Suits ) tam môžeš vidieť dominanciu ako z učebnice
- Hodnocení: 8.6%
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2698 x
Podle mě Peter Griffin je krásně disinhibovaný Má minimum zábran a vždy dělá, co ho napadne.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Tohle téma mi úplně nahrálo. Zrovna jsem asi potřetí dokoukal svůj oblíbený seriál na Netflixu - White Gold. A i když se stopro shodnu na ostatních postavách, které tady byly zmiňovány, tak musím nahodit Vincenta Swana (Ed Westwick). Tenhle týpek je přímo modelová ukázka sebevědomí a stylu cocky/funny. Je to tak trošku Barney Stinson na steroidech, badass týpek. Jeho postava sice není úplně balič, spíš tak trošku zahejbá a je to hlavně salesman, ale svým sebevědomím je pánem v každé situaci, do které se dostane. Fakt doporučuju si tuhle postavu nastudovat, třeba před streetem
- Hodnocení: 2.9%
-
- Udělil poděkování: 3 x
- Obdržel poděkování: 1 x
To tu nikto nespomenul Hanka Moodyho z Californication ? Ja som stále miloval jeho svojský a hlavne úprimný prístup