Hledání nových přátel

Zdraví, sport, peníze, koníčky, móda, svaly, nootropika, mikrodávkování psychedelik, meditace...
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Hledání nových přátel

Příspěvek od andrew_d »

Přesně takhle se mi ten street líbí. Tenhle typ streetu. Nikdy jsem se necítil dobře s parťákem, který jen dvě hodiny čekal na tu ideální desítku a jen takovou holku chtěl oslovit. Sice třeba takový parťák neměl strach z oslovení, ale mě tohle nebavilo. Naopak, já chci oslovit i tu 6ku, prostě na rozehřátí nebo aby se něco stalo, dát si nějaký challenge a tak dál. Nebo jsem třeba oslovil normálně staršího týpka s tím, jestli by mi doporučil nějaké dobré kluby nebo hospody v jednom městě a čtvrt hoďky z toho byl super pokec. To mi dodalo trošku momentum a pak jsem si šel přisednout na lavičku ke dvěma 18kám, které jsem ten den oslovoval už podruhé. Normálně bych tohle fakt neudělal a ve svém městě taky ne :lol:
Princ píše: 09 srp 2024, 14:04 Street je na to všechno taky super. Jen dokáže si každý reálně představit, že by oslovil holku s bratrem a nakonec fakt chodil ven s tím bratrem? :) Spousta lidí furt toho bratra vidí jako určitou překážku, kdežto všude jinde by neviděla. To je hlavně věc, které by se člověk měl otevírat. A typicky to samo už znamená vůbec rozvolnit street z rigidní, sešněrované formy, kdy by jen vyhlížel samotné holky, pár minut s nimi mluvil a bral si čísla. Z toho nakonec vyplývá, že kdo se dokáže občas skamarádit s tím bratrem, ten si i spíš vezme holku ze streetu rovnou domů. Společným prvkem je ta otevřenost věcem. Nechat se překvapit, být jako voda, nesnažit se ten proces příliš silně kontrolovat.

Tohle je jedna z věcí, které jsem naštěstí dobře podchytil už v začátcích. Jak jsme každý den dělávali šestihodinové streety v menším městě, vždy jsme s Duchem Vánoc doufali, že se něco speciálního stane, že jen neodejdeme s pěti čísly, a ono se fakt často stalo :)

Jinak takový street pak božsky funguje i jako "team building", když se začalo řešit i prohlubování.
Camper
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Hledání nových přátel

Příspěvek od Camper »

Princ píše: 08 srp 2024, 07:35 V přátelství člověk "nabízí" hlavně to, že je zábavný, charismatický (kde součástí charisma je vřelost - jestli se jakoby ti druzí lidé díky tobě cítí sami charismatičtí ve tvé přítomnosti). To jsem vytrénoval u sebe i hodně dalších lidí, věnuje se tomu Přitažlivost a Autentické charisma
Evidentně nemám co nabídnout. Já jsem zvyklej řešit jen "vážná" témata/informace ohledně věcí, co mě zajímají a když něco takového nemám společné, tak se nemám o čem bavit a nemám fantazii :D a dá mi práci fakt něco vymyslet. A celkově se nechytám komunikace ostatních.

Právě mi teď dochází, že už je konec prázdnin, bude se lámat počasí a já ještě nevytáhnul paty ven a už jsem hotovej z toho, že jsem prosral další léto. A to jsem už na konci dvacítek, dosavadní život jsem strávil o samotě. Prostě už s tím musím definitivně něco udělat. Jenže ty příležitosti k socializaci nikde nevidím.. asi zkusím intenzivněji ty sociální sítě.. snad se s mojí chybou internetovou prezentací něco podaří.

No a jestli tady někdo dělá v IT (programování), tak se můžete ozvat :D
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2692 x

Hledání nových přátel

Příspěvek od Princ »

Camper píše: 13 srp 2024, 19:50 Já jsem zvyklej řešit jen "vážná" témata/informace ohledně věcí, co mě zajímají a když něco takového nemám společné, tak se nemám o čem bavit a nemám fantazii :D a dá mi práci fakt něco vymyslet. A celkově se nechytám komunikace ostatních.
To jsi tady na správném místě, od toho street a kurzy jsou. Něčím podobným si u nás procházely stovky chlapů, já kdysi taky.

O společných zájmech si můžete povídat taky, jen je super průběžně rozvíjet tu schopnost bavit se o čemkoli. Je to vlastně jeden z nejlepších tréninků mozku, jaké jsem kdy objevil. Kdysi jsem vyhrával matematické soutěže, hrál šachy, dělal BJJ, teď hodně čtu filosofii, ale street má prostě totální prim :)

Jakoby když jsem začínal streetovat, dokázal jsem se bavit jen s dost úzkou skupinou lidí, ale streetem ona rostla a rostla. Podle mě street je jediný nadějný lék na xenofobii a ne nějaké tvrdé zákony nebo politické filmy :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Hledání nových přátel

Příspěvek od andrew_d »

Zkus napsat Hubertovi, ten myslím programuje :twisted: :twisted: :twisted:
Camper píše: 13 srp 2024, 19:50 No a jestli tady někdo dělá v IT (programování), tak se můžete ozvat :D
Odpovědět