Princ píše: ↑09 srp 2024, 14:04 Street je na to všechno taky super. Jen dokáže si každý reálně představit, že by oslovil holku s bratrem a nakonec fakt chodil ven s tím bratrem? Spousta lidí furt toho bratra vidí jako určitou překážku, kdežto všude jinde by neviděla. To je hlavně věc, které by se člověk měl otevírat. A typicky to samo už znamená vůbec rozvolnit street z rigidní, sešněrované formy, kdy by jen vyhlížel samotné holky, pár minut s nimi mluvil a bral si čísla. Z toho nakonec vyplývá, že kdo se dokáže občas skamarádit s tím bratrem, ten si i spíš vezme holku ze streetu rovnou domů. Společným prvkem je ta otevřenost věcem. Nechat se překvapit, být jako voda, nesnažit se ten proces příliš silně kontrolovat.
Tohle je jedna z věcí, které jsem naštěstí dobře podchytil už v začátcích. Jak jsme každý den dělávali šestihodinové streety v menším městě, vždy jsme s Duchem Vánoc doufali, že se něco speciálního stane, že jen neodejdeme s pěti čísly, a ono se fakt často stalo
Jinak takový street pak božsky funguje i jako "team building", když se začalo řešit i prohlubování.
Hledání nových přátel
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Hledání nových přátel
Přesně takhle se mi ten street líbí. Tenhle typ streetu. Nikdy jsem se necítil dobře s parťákem, který jen dvě hodiny čekal na tu ideální desítku a jen takovou holku chtěl oslovit. Sice třeba takový parťák neměl strach z oslovení, ale mě tohle nebavilo. Naopak, já chci oslovit i tu 6ku, prostě na rozehřátí nebo aby se něco stalo, dát si nějaký challenge a tak dál. Nebo jsem třeba oslovil normálně staršího týpka s tím, jestli by mi doporučil nějaké dobré kluby nebo hospody v jednom městě a čtvrt hoďky z toho byl super pokec. To mi dodalo trošku momentum a pak jsem si šel přisednout na lavičku ke dvěma 18kám, které jsem ten den oslovoval už podruhé. Normálně bych tohle fakt neudělal a ve svém městě taky ne
Hledání nových přátel
Evidentně nemám co nabídnout. Já jsem zvyklej řešit jen "vážná" témata/informace ohledně věcí, co mě zajímají a když něco takového nemám společné, tak se nemám o čem bavit a nemám fantazii a dá mi práci fakt něco vymyslet. A celkově se nechytám komunikace ostatních.Princ píše: ↑08 srp 2024, 07:35 V přátelství člověk "nabízí" hlavně to, že je zábavný, charismatický (kde součástí charisma je vřelost - jestli se jakoby ti druzí lidé díky tobě cítí sami charismatičtí ve tvé přítomnosti). To jsem vytrénoval u sebe i hodně dalších lidí, věnuje se tomu Přitažlivost a Autentické charisma
Právě mi teď dochází, že už je konec prázdnin, bude se lámat počasí a já ještě nevytáhnul paty ven a už jsem hotovej z toho, že jsem prosral další léto. A to jsem už na konci dvacítek, dosavadní život jsem strávil o samotě. Prostě už s tím musím definitivně něco udělat. Jenže ty příležitosti k socializaci nikde nevidím.. asi zkusím intenzivněji ty sociální sítě.. snad se s mojí chybou internetovou prezentací něco podaří.
No a jestli tady někdo dělá v IT (programování), tak se můžete ozvat
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2692 x
Hledání nových přátel
To jsi tady na správném místě, od toho street a kurzy jsou. Něčím podobným si u nás procházely stovky chlapů, já kdysi taky.
O společných zájmech si můžete povídat taky, jen je super průběžně rozvíjet tu schopnost bavit se o čemkoli. Je to vlastně jeden z nejlepších tréninků mozku, jaké jsem kdy objevil. Kdysi jsem vyhrával matematické soutěže, hrál šachy, dělal BJJ, teď hodně čtu filosofii, ale street má prostě totální prim
Jakoby když jsem začínal streetovat, dokázal jsem se bavit jen s dost úzkou skupinou lidí, ale streetem ona rostla a rostla. Podle mě street je jediný nadějný lék na xenofobii a ne nějaké tvrdé zákony nebo politické filmy
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna