Vaše názory, doporučení, zkušenosti, prostě všechno..
Díky
Brýle na blokování modrého světla
Nepatřím mezi lidi, kteří lehnou a usnou, tak to taky trochu řeším. Nedávno jsem kupoval se 100% blokací a je to fakt síla
Vidíš fakt jen červeně, tak to není vhodný pro koukání na film, který si chceš vizuálně užít.
Každopádně, když si je vezmu třeba 1,5 hodiny předtím než jdu spát, tak se mi usíná opravdu lépe než bez nich.
Vůbec neváhej, stojí pár korun a fungují

Každopádně, když si je vezmu třeba 1,5 hodiny předtím než jdu spát, tak se mi usíná opravdu lépe než bez nich.
Vůbec neváhej, stojí pár korun a fungují

- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2566 x
Mám ty od Hynka Medřického a je to první věc, kterou balím, když někam odjíždím. Bez toho už bych si život nepředstavil.
Dále mám brýle Mitolight, které nechrání před méně nebezpečným světlem ze stran a jsou mnohem více sexy. Tak sexy, že nám za ně někdy lidé na parties výměnou nabízejí mnohem dražší značkové brýle a jiné předměty
Mitolight brýle tedy nosím, pokud jsem někde například do 22:00 ve společnosti. Lze na ně použít slevový kód streetgame10, tak jako na jejich panely a spací masky (taky používám).
Pro jistotu mám doma ještě třetí rezervní brýle, například na půjčení kámošovi, kdybychom dávali trojku moc dlouho a on na to předem nemyslel
Fakt je to úplně zásadní věc.
Dále mám brýle Mitolight, které nechrání před méně nebezpečným světlem ze stran a jsou mnohem více sexy. Tak sexy, že nám za ně někdy lidé na parties výměnou nabízejí mnohem dražší značkové brýle a jiné předměty

Pro jistotu mám doma ještě třetí rezervní brýle, například na půjčení kámošovi, kdybychom dávali trojku moc dlouho a on na to předem nemyslel

- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna