Momentálně jsem NULA a každý den strávím několik hodin tím, žejdou na mě mdloby a jeto psychické příčiny.
Lze nějak hacknout mé psychosomatické problémy plynoucí z mého životního stylu?
Jako řešení mě napadají:
1. brutálně moc streetovat
2. nebo brutálně moc meditovat
3. nebo brát antidepresiva
Platí pravidlo: Čím více úzkosti cítíš, tím více musíš oslovovat holky na ulici?
Mám psychosomatické problémy z psychické příčiny.
Vyznačuje se to tím, že je mi několikrát denně špatně fyzicky na omdlení. Je odpovědí na mé problémy masivně streetovat, nebo mi ani streetování nepomůže?
Pokud o víkendu strávím 20 hodin oslovováním holek, budu se v pondělí v 5:00 cítit OK?
Asi potřebuji radikální změnu životního stylu a hodně streetovat, aby mé tělo přestalo neustále vyvolávat poplach a ani k tomu nemělo důvod.
Jak hacknout psychosomatiku?
-
- Udělil poděkování: 41 x
- Obdržel poděkování: 179 x
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2697 x
Nebo to místo brutálně moc můžeš nějak rozumně kombinovat Třeba půl hodiny meditovat, půl hodiny streetovat a dávat si šafrán, který podle studií funguje podobně účinně jako antidepresivahubertjezpet píše: ↑01 pro 2022, 07:35 Jako řešení mě napadají:
1. brutálně moc streetovat
2. nebo brutálně moc meditovat
3. nebo brát antidepresiva
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 48 x
- Obdržel poděkování: 59 x
Tyto nepříjemné psychické stavy se dají ovlivnit různými způsoby. Jak tělesnými, tak i duševními. Začal bych od těch nejjednodušších:
1) Jestli se málo opaluješ, tak máš pravděpodobně nedostatek vitaminu D. Doporučil bych brát denně 5000 IU vitaminu D3. Je vědecky dokázané, že nedostatek D3 způsobuje různé deprese, blbou náladu a dokonce sebevraždy. Lidi s dostatkem D3 prakticky sebevraždy nepáchají. Nejvíc sebevražd je proto na jaře, kdy se lidem v těle vyčerpá D3. Naopak nejméně sebevražd je koncem léta a začátkem podzimu, kdy máme největší zásoby vit. D3.
2) 2 - 3 krát týdně těžké cvičení asi 45 minut - dřepy s činkou, mrtvý tah apod. Přibude ti testosteron a ten výrazně zlepšuje náladu a vyrovnanost.
Jak na to psychicky, ti napíšu snad o víkendu, až budu mít čas. O tom, jak se stát nejdrsnějším kliďasem, kterého nic nerozhodí.
1) Jestli se málo opaluješ, tak máš pravděpodobně nedostatek vitaminu D. Doporučil bych brát denně 5000 IU vitaminu D3. Je vědecky dokázané, že nedostatek D3 způsobuje různé deprese, blbou náladu a dokonce sebevraždy. Lidi s dostatkem D3 prakticky sebevraždy nepáchají. Nejvíc sebevražd je proto na jaře, kdy se lidem v těle vyčerpá D3. Naopak nejméně sebevražd je koncem léta a začátkem podzimu, kdy máme největší zásoby vit. D3.
2) 2 - 3 krát týdně těžké cvičení asi 45 minut - dřepy s činkou, mrtvý tah apod. Přibude ti testosteron a ten výrazně zlepšuje náladu a vyrovnanost.
Jak na to psychicky, ti napíšu snad o víkendu, až budu mít čas. O tom, jak se stát nejdrsnějším kliďasem, kterého nic nerozhodí.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek:
- Professore (13 úno 2023, 07:32)
- Hodnocení: 2.9%
-
- Udělil poděkování: 253 x
- Obdržel poděkování: 472 x
A este stale jedavas iba ten jogurt s ovsenymi vlockami?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- Princ (02 pro 2022, 11:10)
-
Ano, kazdy den snim pul kg bileho jogurtu s hromadou ovesnich vlocek. Pocitam si kalorie. Dokud nebudu mit 75 kg, budu jist 1300 kcal denně. Pripadam si morbidne obezni s 88 kg na 197 cm.
Zavidim hubenym lidem, v cervnu 2023 chci mit 78 kg a v prosinci 2023 69 kg, jako v 15 letech, kdy jsem vypadal, ze jsem utekl z rakve.
Nechapu, jak jini lide zvladnou narozdil ode me bydlet v rozpadlem dome rodicu, komandovani matkou kazdy den.
-
Ano, musím zapracovat na stravě.hubertjezpet píše: ↑02 pro 2022, 11:50 Ano, kazdy den snim pul kg bileho jogurtu s hromadou ovesnich vlocek. Pocitam si kalorie. Dokud nebudu mit 75 kg, budu jist 1300 kcal denně. Pripadam si morbidne obezni s 88 kg na 197 cm.
Zavidim hubenym lidem, v cervnu 2023 chci mit 78 kg a v prosinci 2023 69 kg, jako v 15 letech, kdy jsem vypadal, ze jsem utekl z rakve.
Nechapu, jak jini lide zvladnou narozdil ode me bydlet v rozpadlem dome rodicu, komandovani matkou kazdy den.
- Princ
Hubert kecá, beztak mu babička vaří všemožné lahůdky a u toho vypráví modré a poučné příběhy
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
- surfernamare (02 pro 2022, 14:51)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 253 x
- Obdržel poděkování: 472 x
My to nerobime, praveze nechapeme, ako to zvladas tyNechapu, jak jini lide zvladnou narozdil ode me bydlet v rozpadlem dome rodicu, komandovani matkou kazdy den.
- Princ
Ano Huberta, tvá psychosomatika je příliš silná
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 8 x
D3 jedině s K2křesťan píše: ↑01 pro 2022, 12:48 Tyto nepříjemné psychické stavy se dají ovlivnit různými způsoby. Jak tělesnými, tak i duševními. Začal bych od těch nejjednodušších:
5k IU min, ze začátku klidně více, ideál si udělat krevni testy s podle toho vychytat.
Jinak tady to je spíš obráceně, na jaře se pomalu dá D3 chytat venku, ale na podzim se začne vyčerpávat a může tam dojít k propadu nikdy jsem neslyšel že by někdo měl jarní deprese, ty jsou vždycky spíš na podzim
-
Ahoj, je sobota ráno a cítím se naprosto normálně.
Shrnutí: Mé problémy mají psychickou příčinu.
Řešení: Asi hodně streetovat a změnit životní styl. Potřebuji nakoupnout moji hormonální hladinu.
( Řešením jsou asi i antidepresiva, to ale nechci. )
Shrnutí: Mé problémy mají psychickou příčinu.
Řešení: Asi hodně streetovat a změnit životní styl. Potřebuji nakoupnout moji hormonální hladinu.
( Řešením jsou asi i antidepresiva, to ale nechci. )
-
Ahoj Frede,Fred123 píše: ↑03 pro 2022, 01:30 D3 jedině s K2
5k IU min, ze začátku klidně více, ideál si udělat krevni testy s podle toho vychytat.
Jinak tady to je spíš obráceně, na jaře se pomalu dá D3 chytat venku, ale na podzim se začne vyčerpávat a může tam dojít k propadu nikdy jsem neslyšel že by někdo měl jarní deprese, ty jsou vždycky spíš na podzim
Děkuji za komentář. Cením si toho, jelikož to bereš Vážně a neděláš si ze mě narozdíl od jiných legraci.
Ano, například vitamín D jsem dnes začal brát.
Myslím, že STREETGAME.CZ LIFESTYLE je komplex mnoha věcí:
- streetovat
- vitamíny
- strava
- meditovat
- posilovat
-
- Udělil poděkování: 48 x
- Obdržel poděkování: 59 x
To s těmi hladinami D3 je překvapivé, doporučuju mrknout na nějaké statistiky a grafy - nejvíc D3 máme začátkem podzimu, proto jsou i lidé nejzdravější a celkově nejméně umírají. Nejméně D3 máme naopak na začátku jara a to je i nejvíc úmrtí - asi v půlce března.Fred123 píše: ↑03 pro 2022, 01:30 D3 jedině s K2
I ta blbá nálada se nejvíce projevuje až na jaře - díval jsem se na mnoho studií k tomu. Nejlépe je to podle mě vidět na těch sebevraždách, kdy je člověk na tom tak psychicky blbě, že se raději zabije. Nejméně sebevražd je na podzim a nejvíce na jaře - březen, duben a květen. Téměř všichni sebevrazi mají velice nízkou hladinu vitaminu D3.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek:
- Professore (13 úno 2023, 07:38)
-
Ano, i 30 minut streetovat je dobré.
Nabízí se ale filozofická otázka, zda streetovat 20 hodin o víkendu vyléčí alespoň na pár dnů úzkost nebo nikoliv.
Udělám experiment:
tento týden doma nezapnu PC
Dobře se najím a vyspím
Tento víkend budu od rána do 18:00 poctivě oslovovat
Jak se asi budu v ponďělí 12.12. ráno cítit, bude to zase úzkost.
-
Na brutální úzkost vidím jako adekvátní léčbu:
- brutální překračování komfortní zóny.
- abstinovat PC
- brutální překračování komfortní zóny.
- abstinovat PC