Jak hacknout psychosomatiku?

Zdraví, sport, peníze, koníčky, móda, svaly, nootropika, mikrodávkování psychedelik, meditace...
hubertjezpet
Udělil poděkování: 41 x
Obdržel poděkování: 179 x

Příspěvek od hubertjezpet »

Momentálně jsem NULA a každý den strávím několik hodin tím, žejdou na mě mdloby a jeto psychické příčiny.

Lze nějak hacknout mé psychosomatické problémy plynoucí z mého životního stylu?

Jako řešení mě napadají:
1. brutálně moc streetovat
2. nebo brutálně moc meditovat
3. nebo brát antidepresiva

Platí pravidlo: Čím více úzkosti cítíš, tím více musíš oslovovat holky na ulici?

Mám psychosomatické problémy z psychické příčiny.
Vyznačuje se to tím, že je mi několikrát denně špatně fyzicky na omdlení. Je odpovědí na mé problémy masivně streetovat, nebo mi ani streetování nepomůže?

Pokud o víkendu strávím 20 hodin oslovováním holek, budu se v pondělí v 5:00 cítit OK?

Asi potřebuji radikální změnu životního stylu a hodně streetovat, aby mé tělo přestalo neustále vyvolávat poplach a ani k tomu nemělo důvod.
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Příspěvek od Princ »

hubertjezpet píše: 01 pro 2022, 07:35 Jako řešení mě napadají:
1. brutálně moc streetovat
2. nebo brutálně moc meditovat
3. nebo brát antidepresiva
Nebo to místo brutálně moc můžeš nějak rozumně kombinovat :) Třeba půl hodiny meditovat, půl hodiny streetovat a dávat si šafrán, který podle studií funguje podobně účinně jako antidepresiva
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
křesťan
Udělil poděkování: 48 x
Obdržel poděkování: 59 x

Příspěvek od křesťan »

Tyto nepříjemné psychické stavy se dají ovlivnit různými způsoby. Jak tělesnými, tak i duševními. Začal bych od těch nejjednodušších:

1) Jestli se málo opaluješ, tak máš pravděpodobně nedostatek vitaminu D. Doporučil bych brát denně 5000 IU vitaminu D3. Je vědecky dokázané, že nedostatek D3 způsobuje různé deprese, blbou náladu a dokonce sebevraždy. Lidi s dostatkem D3 prakticky sebevraždy nepáchají. Nejvíc sebevražd je proto na jaře, kdy se lidem v těle vyčerpá D3. Naopak nejméně sebevražd je koncem léta a začátkem podzimu, kdy máme největší zásoby vit. D3.

2) 2 - 3 krát týdně těžké cvičení asi 45 minut - dřepy s činkou, mrtvý tah apod. Přibude ti testosteron a ten výrazně zlepšuje náladu a vyrovnanost.

Jak na to psychicky, ti napíšu snad o víkendu, až budu mít čas. O tom, jak se stát nejdrsnějším kliďasem, kterého nic nerozhodí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek:
Professore (13 úno 2023, 07:32)
Hodnocení: 2.9%
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Příspěvek od surfernamare »

A este stale jedavas iba ten jogurt s ovsenymi vlockami?
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Princ (02 pro 2022, 11:10)
hubertjezpet

surfernamare píše: 02 pro 2022, 10:47 A este stale jedavas iba ten jogurt s ovsenymi vlockami?
Ano, kazdy den snim pul kg bileho jogurtu s hromadou ovesnich vlocek. Pocitam si kalorie. Dokud nebudu mit 75 kg, budu jist 1300 kcal denně. Pripadam si morbidne obezni s 88 kg na 197 cm.

Zavidim hubenym lidem, v cervnu 2023 chci mit 78 kg a v prosinci 2023 69 kg, jako v 15 letech, kdy jsem vypadal, ze jsem utekl z rakve.

Nechapu, jak jini lide zvladnou narozdil ode me bydlet v rozpadlem dome rodicu, komandovani matkou kazdy den.
hubertjezpet

hubertjezpet píše: 02 pro 2022, 11:50 Ano, kazdy den snim pul kg bileho jogurtu s hromadou ovesnich vlocek. Pocitam si kalorie. Dokud nebudu mit 75 kg, budu jist 1300 kcal denně. Pripadam si morbidne obezni s 88 kg na 197 cm.

Zavidim hubenym lidem, v cervnu 2023 chci mit 78 kg a v prosinci 2023 69 kg, jako v 15 letech, kdy jsem vypadal, ze jsem utekl z rakve.

Nechapu, jak jini lide zvladnou narozdil ode me bydlet v rozpadlem dome rodicu, komandovani matkou kazdy den.
Ano, musím zapracovat na stravě.
Princ

Příspěvek od Princ »

Hubert kecá, beztak mu babička vaří všemožné lahůdky a u toho vypráví modré a poučné příběhy :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
surfernamare (02 pro 2022, 14:51)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Příspěvek od surfernamare »

My to nerobime, praveze nechapeme, ako to zvladas ty :D
Princ

Příspěvek od Princ »

Ano Huberta, tvá psychosomatika je příliš silná :)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Fred123
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 8 x

Příspěvek od Fred123 »

křesťan píše: 01 pro 2022, 12:48 Tyto nepříjemné psychické stavy se dají ovlivnit různými způsoby. Jak tělesnými, tak i duševními. Začal bych od těch nejjednodušších:

1) Jestli se málo opaluješ, tak máš pravděpodobně nedostatek vitaminu D. Doporučil bych brát denně 5000 IU vitaminu D3. Je vědecky dokázané, že nedostatek D3 způsobuje různé deprese, blbou náladu a dokonce sebevraždy. Lidi s dostatkem D3 prakticky sebevraždy nepáchají. Nejvíc sebevražd je proto na jaře, kdy se lidem v těle vyčerpá D3. Naopak nejméně sebevražd je koncem léta a začátkem podzimu, kdy máme největší zásoby vit. D3.

2) 2 - 3 krát týdně těžké cvičení asi 45 minut - dřepy s činkou, mrtvý tah apod. Přibude ti testosteron a ten výrazně zlepšuje náladu a vyrovnanost.

Jak na to psychicky, ti napíšu snad o víkendu, až budu mít čas. O tom, jak se stát nejdrsnějším kliďasem, kterého nic nerozhodí.
D3 jedině s K2
5k IU min, ze začátku klidně více, ideál si udělat krevni testy s podle toho vychytat.
Jinak tady to je spíš obráceně, na jaře se pomalu dá D3 chytat venku, ale na podzim se začne vyčerpávat a může tam dojít k propadu :) nikdy jsem neslyšel že by někdo měl jarní deprese, ty jsou vždycky spíš na podzim :)
hubertjezpet

Ahoj, je sobota ráno a cítím se naprosto normálně.

Shrnutí: Mé problémy mají psychickou příčinu.

Řešení: Asi hodně streetovat a změnit životní styl. Potřebuji nakoupnout moji hormonální hladinu.
( Řešením jsou asi i antidepresiva, to ale nechci. )
hubertjezpet

Fred123 píše: 03 pro 2022, 01:30 D3 jedině s K2
5k IU min, ze začátku klidně více, ideál si udělat krevni testy s podle toho vychytat.
Jinak tady to je spíš obráceně, na jaře se pomalu dá D3 chytat venku, ale na podzim se začne vyčerpávat a může tam dojít k propadu :) nikdy jsem neslyšel že by někdo měl jarní deprese, ty jsou vždycky spíš na podzim :)
Ahoj Frede,

Děkuji za komentář. ;) Cením si toho, jelikož to bereš Vážně a neděláš si ze mě narozdíl od jiných legraci. :evil:

Ano, například vitamín D jsem dnes začal brát.

Myslím, že STREETGAME.CZ LIFESTYLE je komplex mnoha věcí:
- streetovat
- vitamíny
- strava
- meditovat
- posilovat
křesťan
Udělil poděkování: 48 x
Obdržel poděkování: 59 x

Příspěvek od křesťan »

Fred123 píše: 03 pro 2022, 01:30 D3 jedině s K2
To s těmi hladinami D3 je překvapivé, doporučuju mrknout na nějaké statistiky a grafy - nejvíc D3 máme začátkem podzimu, proto jsou i lidé nejzdravější a celkově nejméně umírají. Nejméně D3 máme naopak na začátku jara a to je i nejvíc úmrtí - asi v půlce března.

I ta blbá nálada se nejvíce projevuje až na jaře - díval jsem se na mnoho studií k tomu. Nejlépe je to podle mě vidět na těch sebevraždách, kdy je člověk na tom tak psychicky blbě, že se raději zabije. Nejméně sebevražd je na podzim a nejvíce na jaře - březen, duben a květen. Téměř všichni sebevrazi mají velice nízkou hladinu vitaminu D3.
Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek:
Professore (13 úno 2023, 07:38)
hubertjezpet

Princ píše: 01 pro 2022, 08:37 Nebo to místo brutálně moc můžeš nějak rozumně kombinovat :) Třeba půl hodiny meditovat, půl hodiny streetovat a dávat si šafrán, který podle studií funguje podobně účinně jako antidepresiva
Ano, i 30 minut streetovat je dobré.

Nabízí se ale filozofická otázka, zda streetovat 20 hodin o víkendu vyléčí alespoň na pár dnů úzkost nebo nikoliv.

Udělám experiment:
tento týden doma nezapnu PC
Dobře se najím a vyspím
Tento víkend budu od rána do 18:00 poctivě oslovovat
Jak se asi budu v ponďělí 12.12. ráno cítit, bude to zase úzkost.
hubertjezpet

Na brutální úzkost vidím jako adekvátní léčbu:
- brutální překračování komfortní zóny.
- abstinovat PC
Odpovědět