V poslední době si čím dál více uvědomuju, že mám asi fakt problém s alkoholem (resp. bez něj

Vím, že mi to nedělá dobře, dokonce mi to zhoršuje sluch (už 3 roky mám pocit zalehlých uší, přičemž jsem si téměř na sto procent jistý, že to není zalehnutí, ale odumírání sluchových buněk vlivem dlouhodobé intoxikace alkoholem, jelikož jsem byl snad u všech doktorů, kteří by vás napadli, a kteří mi samozřejmě řekli, že jsem naprosto zdravý) a taky cítím, že mi funguje čím dál menší část mozku. Jako by se jeho funkce pořád přesouvala z levé hemisféry do pravé a naopak, přičemž se obě hemisféry pořád zmenšují a já mám tak čím dál větší pocit, že mi funguje jen střed mozku a mozková kůra.
Otázka zní: Jsem magor zralý na psychiatra, který si tohle všechno sugeruje jen na základě nějaké psychické poruchy vzniklé alkoholismem (už jsem CHVÍLI chodil k psychologovi i psychiatrovi, ale bez výsledku) a nebo jsou toto obvyklé biochemické pocity alkoholiků?
Kde se v člověku vůbec bere ta potřeba pořád chlastat, i když ví, že mu to nedělá dobře, kurva?! Proč musím pořád chlempat pivo místo nealka, dopíči?!