Problém s erekcí a nadržeností
- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2564 x
Proč bez předpisu? To ti předepíše i obvoďák na erecept, když mu napíšeš mail.
Akorát kdybys řešil cenu, vyšlo by tě to bez předpisu zřejmě líp
Akorát kdybys řešil cenu, vyšlo by tě to bez předpisu zřejmě líp

Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Princ
Analýza vlivu zeleného čaje na testosteron
No my to zatím dost dobře nevíme. Můžu ti akorát říct, že kvalitní sypané čaje rozumně piju a testosteron mám vysoký 
Vysoké dávky EGCG můžou snižovat testosteron myším. Jsou to složité počty, protože zelený čaj může zvyšovat SHBG, ve velkém množství snižovat aromatázu testosteronu na estrogen, efekt na konverzi TST na DHT je pak nejasný a ještě nejasnější je, co ti to udělá ve výsledku (finasteride taky účinkuje na lidi různě). I pochopení těchto hormonů se budeme věnovat na přednášce Biohacking 4 - maximální libido a erekce.
Fluór, který čaj obsahuje (bílý nejméně), může prospívat zubům a snižovat testosteron. Čaj také snižuje "špatný cholesterol", ale popravdě současná věda lipidům stále moc nerozumí a jednou se může ukázat, že i tento špatný cholesterol je vlastně dobrý ve větší míře, než ukazují dnešní referenční meze. Taninové antinutrienty skrze snížení železa taky někomu deficientnímu můžou snížit testosteron. Těžké užívání stimulantů může skrze kortizol vyčerpat pregnolon, ze kterého se TST i kortizol v těle vyrábějí.
Jak jsem naznačil v článku, osobně to vnímám jako určitý balanc, kdy si člověk najde prostor na anabolismus i katabolizmus, na zvedání vah i na meditaci, na vepřové i na čaj...

Vysoké dávky EGCG můžou snižovat testosteron myším. Jsou to složité počty, protože zelený čaj může zvyšovat SHBG, ve velkém množství snižovat aromatázu testosteronu na estrogen, efekt na konverzi TST na DHT je pak nejasný a ještě nejasnější je, co ti to udělá ve výsledku (finasteride taky účinkuje na lidi různě). I pochopení těchto hormonů se budeme věnovat na přednášce Biohacking 4 - maximální libido a erekce.
Fluór, který čaj obsahuje (bílý nejméně), může prospívat zubům a snižovat testosteron. Čaj také snižuje "špatný cholesterol", ale popravdě současná věda lipidům stále moc nerozumí a jednou se může ukázat, že i tento špatný cholesterol je vlastně dobrý ve větší míře, než ukazují dnešní referenční meze. Taninové antinutrienty skrze snížení železa taky někomu deficientnímu můžou snížit testosteron. Těžké užívání stimulantů může skrze kortizol vyčerpat pregnolon, ze kterého se TST i kortizol v těle vyrábějí.
Jak jsem naznačil v článku, osobně to vnímám jako určitý balanc, kdy si člověk najde prostor na anabolismus i katabolizmus, na zvedání vah i na meditaci, na vepřové i na čaj...
- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Princ
Čaj, káva a testosteron
Ve finále zřejmě malé dávky zeleného čaje testosteron spíše zvýší (i skrze zvyšování zdraví, které pro maximální sexuální a sportovní výkon potřebuješ), obří dávky ho možná někomu mohou snížit.
Kvalitní káva pak dokáže testosteron přímo zvyšovat (nesmí být instantní, ze supermarketu, z automatu, z plastového kelímku). Nesmíš si s ní ale rozhodit spánek a vyplýtvat pregnolon na kortizol.
Kvalitní káva pak dokáže testosteron přímo zvyšovat (nesmí být instantní, ze supermarketu, z automatu, z plastového kelímku). Nesmíš si s ní ale rozhodit spánek a vyplýtvat pregnolon na kortizol.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Caesar
- Udělil poděkování: 14 x
- Obdržel poděkování: 20 x
Už 4 měsícem beru zinek a D3 a cítím zlepšení.
Pamatuji si, že Princ doporučoval masturbaci co nejvíce. I přes mou častou masturbaci (4x a více) to bylo víceméně z donucení a spíš jsem tím zaháněl stres a vyplňoval nudné chvilky než projev nadrženosti. Podle toho ta erekce taky vypadala ...
Když masturbuji přirozeně z nadrženosti, erekce je tak jak má být
Jen mě pořád trápí, že ráno nevstává
Pamatuji si, že Princ doporučoval masturbaci co nejvíce. I přes mou častou masturbaci (4x a více) to bylo víceméně z donucení a spíš jsem tím zaháněl stres a vyplňoval nudné chvilky než projev nadrženosti. Podle toho ta erekce taky vypadala ...
Když masturbuji přirozeně z nadrženosti, erekce je tak jak má být

Jen mě pořád trápí, že ráno nevstává

-
- Udělil poděkování: 21 x
- Obdržel poděkování: 2 x
Já si honím jen 1x týdně a tady na fóru mi někteří tvrdili, že to je málo. Jak často si třeba honíš ty?
Pokud máš kila navíc, tak trošku shoď, jinak nekouříš a žiješ relativně zdravě, takže tam problém nebude.
Psychického rázu to není, protože to nemáš pouze když jsi se ženou.
Takže ještě k té stravě: vhodné potraviny: vejce, buráky, tučné ryby, celer, smažit na olivovém oleji (ne panenský - teď čudí, je do salátů), med
nevhodné potraviny: hranolky, brambůrky a jiná přepalovaná jídla, soja ve větším než malém množství
A ke cvičení: Zadržet pánevní svaly, jako když chceš zadržet větry na 20s, a pak 30s povolit - 10x zasebou, alespoň 2x denně.
No, psychického původu to sice není, ale určitě relaxovat a nestresovat se v každodenním životě.
Psychického rázu to není, protože to nemáš pouze když jsi se ženou.
Takže ještě k té stravě: vhodné potraviny: vejce, buráky, tučné ryby, celer, smažit na olivovém oleji (ne panenský - teď čudí, je do salátů), med
nevhodné potraviny: hranolky, brambůrky a jiná přepalovaná jídla, soja ve větším než malém množství
A ke cvičení: Zadržet pánevní svaly, jako když chceš zadržet větry na 20s, a pak 30s povolit - 10x zasebou, alespoň 2x denně.
No, psychického původu to sice není, ale určitě relaxovat a nestresovat se v každodenním životě.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Brouk79 za příspěvek (spolu 3):
- Success Hunter (11 dub 2020, 15:17) • aldot (11 dub 2020, 15:20) • Caesar (14 dub 2020, 16:26)
- Hodnocení: 8.6%
-
- Udělil poděkování: 9 x
- Obdržel poděkování: 34 x
Malinko odbočim, ale mohlo by to mít přínos i v rámci hlavního tématu vlákna. Láká mě totiž něco, co bych nazval "zážitkový" zvyšování libida. Tj. na dobu sexu, řekněme 12-24 hodin. Jsem nadrženej permanentně, ale zažil jsem v životě stavy, kdy mi díky sportu vyskočil tesťák (a světe div se, byla to vesměs cyklistika) a libido mi stouplo takovym způsobem, že se to ani nedá popsat! Prostě hypernadrženost! A to se pak děly věci, ať už byla po ruce ženská, nebo nebyla
Jenže tenhle způsob navození je poněkud náročnej a nespolehlivej, takže se nabízí krátkodobá aplikace exogenního testosteronu. Hodně jsem to rešeršoval a nejlíp mi vyšel transdermální gel. Je sice na předpis, ale je k sehnání. Podle literatury tím navýšíš tst klidně až nad 1000 ng/dL a to už pro tenhle účel šlape. Mám i výborný osobní reference (btw. je i lepší erekce). Jako úplně ideální se mi ale jeví subkutánní injekční aplikace (bolí míň, jak do svalu a farmakokinetiku to má skoro stejnou) volnýho tst. Otázka je, dá se tahle forma nějak normálně sehnat?

- Princ
Vzdy injekce, gel se tezko davkuje konzistentne, znecistuje a ohrozuje rodinu. Sehnat se injekcni tst da na predpis i na "cernem" trhu. Aby ne, když každý seriózní člověk jede IM. Fakt jsem teda kulturistu s gelem neviděl...
Ale pozor, tst se neuziva takto akutne! Enantat ma celkem dlouhy polocas rozpadu. I lidem na propu chvili trva, nez cyklus uciti a zacnou rust! A dost vedlejsaku steroidu neni z vysokeho tst, ale z te hormonalni fluktuace (i proto ne gel, i kdyby z tebe chtel doktor delat blbce). Svuj TST rozhodne nechces nechat ruzne skakat (vic nez prirozene fluktuace behem dne).
Je spolecensky problem, ze si lidi neumi pichnout jehlu, coz vede k nebezpecnemu uzivani gelu, oralu, snupani nekterych nevhodnych drog... Z duvodu bezpecnosti bych to ucil na skolach nebo na prvni pomoci...
Ale pozor, tst se neuziva takto akutne! Enantat ma celkem dlouhy polocas rozpadu. I lidem na propu chvili trva, nez cyklus uciti a zacnou rust! A dost vedlejsaku steroidu neni z vysokeho tst, ale z te hormonalni fluktuace (i proto ne gel, i kdyby z tebe chtel doktor delat blbce). Svuj TST rozhodne nechces nechat ruzne skakat (vic nez prirozene fluktuace behem dne).
Je spolecensky problem, ze si lidi neumi pichnout jehlu, coz vede k nebezpecnemu uzivani gelu, oralu, snupani nekterych nevhodnych drog... Z duvodu bezpecnosti bych to ucil na skolach nebo na prvni pomoci...
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Princ
Testosteron pro nadrženost
Pokud ti z něčeho "stoupl tesťák" a tys ho neměřil, možná ti stouplo něco jiného. Jsou to složité věci. Nicméně ať by ti tesťák přirozeně stoupl jakkoli, nikdy se to nevyrovná mírnému steroidovému cyklu kulturisty. To jsou úplně jiná čísla. Ta nadrženost pak neroste lineárně. Na gramu tesťáku nebudeš 2x tak nadržený jako na půl gramu...
Steroidy se hodí pro hodně odhodlané sportovce, pro nemocné lidi a pro staré muže, kteří se malými pravidelnými dávkami chtějí dostat na svůj mladistvý level (chce to čísla).
Nehodí se na akutní zvýšení nadrženosti, třeba 1 jehla 3x ročně. Mají svá rizika a nemusí stát za to, zejména pokud nemáš k dispozici krevní testy. I lidé s vysokým TST mohou mít nízké libido, pak byl léčil nesprávnou věc.
Je velký rozdíl všude zajít, všechno nastudovat a rozhodnou se doživotně si píchat exogenní testosteron vs. způsobovat si bez dat a odborníka šílené hormonální fluktuace.
Steroidy se hodí pro hodně odhodlané sportovce, pro nemocné lidi a pro staré muže, kteří se malými pravidelnými dávkami chtějí dostat na svůj mladistvý level (chce to čísla).
Nehodí se na akutní zvýšení nadrženosti, třeba 1 jehla 3x ročně. Mají svá rizika a nemusí stát za to, zejména pokud nemáš k dispozici krevní testy. I lidé s vysokým TST mohou mít nízké libido, pak byl léčil nesprávnou věc.
Je velký rozdíl všude zajít, všechno nastudovat a rozhodnou se doživotně si píchat exogenní testosteron vs. způsobovat si bez dat a odborníka šílené hormonální fluktuace.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna