Oblečení
- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2566 x
Oblečení
Já tu kožešinu mám zvlášť a přendávám si ji, kam chci 

Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
Oblečení
Ale ještě potřebuju poradit shop, kde bych mohl sehnat ten kabát

Ten trench coat jsem si naprosto zamiloval. Zároveň do toho uhlazenýho "kabátu" fláknu roztrhaný kalhoty, upnutý tričko s vyrýsovaným břichem a má to zase úplně jinej feel, než kdybych tam měl slušňáckej svetr...
“You must have chaos within you to give birth to a dancing star.”
― Friedrich Nietzsche
― Friedrich Nietzsche
-
- Udělil poděkování: 375 x
- Obdržel poděkování: 199 x
Oblečení
ale nájdeš. mne na fb hádže reklamy na podobné oblečenie ako v tvojom príspevku.Proč dneska nikde nenajdou třeba něco takovýho:
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2566 x
Oblečení
Mrkni na metalshop a taky na ty stredoveke eshopy s kapema 

Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
Oblečení
Jasně, myslím ale normálně v prodejnách, kde bych si to mohl vyzkoušet

“You must have chaos within you to give birth to a dancing star.”
― Friedrich Nietzsche
― Friedrich Nietzsche
-
- Udělil poděkování: 59 x
- Obdržel poděkování: 21 x
Oblečení
Ahoj, neni pravda, ze nic takoveho neni, jen musis umet hledat a vyhnout se nudnym shopum nekde v nakupaku v CZ.
A jasne, za kvalitu a originalitu si priplatis, ale obcas muzes vychytat zajimave slevy v nejakem online outletu.
Doporucuju treba Antonioli nebo Orimono na tenhle styl. Pokud se sem na forum smi hazet jmena shopu. Netusim, jsem tu novy. Ale at prispeju necim, kdyz muzu poradit, tak poradim
A jasne, za kvalitu a originalitu si priplatis, ale obcas muzes vychytat zajimave slevy v nejakem online outletu.
Doporucuju treba Antonioli nebo Orimono na tenhle styl. Pokud se sem na forum smi hazet jmena shopu. Netusim, jsem tu novy. Ale at prispeju necim, kdyz muzu poradit, tak poradim

Twin píše: ↑16 říj 2021, 19:46 Když tak nad tím přemýšlím, tak oblečení je dnes obecně strašná nuda tvl
Koukám na různý outfity, realný i třeba z her. Proč dneska nikde nenajdou třeba něco takovýho:
Ten střih je super, detaily v podobě zdobení taky.
Grindelwalda si půjčím z přednášky, ale ten jeho outfit je prostě masterpiece:
Ty vysoký boty, zdobený kalhoty. Je v tom jistá majestátnost, divokost... rozhodně ne nuda.
Jasně, je to z Assassin's Creed, počítačová hra, ale někdo to dokázal dát takhle do reálu? Však to je tak zajímavý oblečení proboha:
Kde se stala chyba tvl? To už abych si snad založil vlastní brand![]()
- Hodnocení: 2.9%
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 4 x
Oblečení
Já si teda myslím že u oblečení jde o to jaký tip holky a při jaké příležitosti chce člověk balit . Na metalistku asi nebude fungovat bílá košile , na intelektuálku v knihovně asi ne sportovní oblečení a na diskotéce by měl člověk vypadat hlavně moderně
-
Oblečení
Ja myslim, ze kdyz je balic dobrej a umi se prodat, tak muze balit i v pytli od brambor, jen proste anglicky receno to musi "own it". Ja mam s timhle konceptem sam problem, jelikoz se snazim bejt sam pro sebe dokonalej a jakmile neni jediny kus obleceni dle me predstavy, necejtim se dobre. Nicmene pri mem prvnim primem osloveni na zastavce, kdy jsem dostal kontakt na zadanou holku, jsem mel na sobe roztrhane tricko s asi 20 cm dirou a v ruce igelitku z Kauflandu a muzu ti rict, ze to bylo uplne fuk a realita kolem neexistovala

-
- Udělil poděkování: 214 x
- Obdržel poděkování: 425 x
Oblečení
Nevyhody tohto pristupu:
1. vyzeras ako polovica mesta
2. tie outfity robia bud 16 rocne brigadnicky, alebo 55 rocni brigadnici, cize to vacsinou nie je moc maskulinne ani stylove ani nic
2. tie outfity robia bud 16 rocne brigadnicky, alebo 55 rocni brigadnici, cize to vacsinou nie je moc maskulinne ani stylove ani nic
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- andrew_d (06 kvě 2022, 13:19)
- Hodnocení: 2.9%
Oblečení
Určitě to má nevýhody:) Je špatné nevypadat trendy?surfernamare píše: ↑03 kvě 2022, 14:18 Nevyhody tohto pristupu:
-
Oblečení
Presne. Nic neni zadarmo a i to obleceni trva dlouhe roky vychytat (velikosti jednotlivych znacek kosili, kalhot, samotne znacky ktere cloveku sedi).
Opravdu doporucuju se tomu venovat a vyhledavat zajimave kousky ve sleve online. Clovek, ktery je originalne a stylove oblecen dostava mnohem, mnohem vic pozvanek na ulici (btw asi nejvic lidi dostavaj drop crotch shorts ve stylu Craiga Greena, ale na to clovek musi mit fakt koule a navic je skoda schovavat si tam tezce vydrepovane nohy). A jeste jedna vec. Nemam na sobe snad ani jednu vec, ktera by po nakupu nebyla presivana, upravovana na miru. Ty veci proste nesedi, pokud nejsi vylozene konfekcni panak. Takze clovek do toho fakt musi investovat hodiny a hodiny casu, pokud se chce citit dobre a vypadat stylove. Ale jak rikam, oslovovat je mozny i v roztrhanym tricku, ale nutne to nevyhledavam
Opravdu doporucuju se tomu venovat a vyhledavat zajimave kousky ve sleve online. Clovek, ktery je originalne a stylove oblecen dostava mnohem, mnohem vic pozvanek na ulici (btw asi nejvic lidi dostavaj drop crotch shorts ve stylu Craiga Greena, ale na to clovek musi mit fakt koule a navic je skoda schovavat si tam tezce vydrepovane nohy). A jeste jedna vec. Nemam na sobe snad ani jednu vec, ktera by po nakupu nebyla presivana, upravovana na miru. Ty veci proste nesedi, pokud nejsi vylozene konfekcni panak. Takze clovek do toho fakt musi investovat hodiny a hodiny casu, pokud se chce citit dobre a vypadat stylove. Ale jak rikam, oslovovat je mozny i v roztrhanym tricku, ale nutne to nevyhledavam

surfernamare píše: ↑03 kvě 2022, 14:18 Nevyhody tohto pristupu:
-
- Udělil poděkování: 214 x
- Obdržel poděkování: 425 x
-
Oblečení
Uplne jsem si ted predstavil obtloustleho 40nika podnikatele v kostkovanych 3/4 bermudach se snurkama ala 2005 a k tomu tricko Hilfiger, na ruce obri Invicty

surfernamare píše: ↑10 kvě 2022, 13:10 Tak ja si myslim, ze vsetko ostatne je lepsie![]()
Tak obleceny clovek je potom v meste doslova nezaujimavy, to su celkom typicke outfity. Mozno niekde na dedine to staci