Oblečení

Zdraví, sport, peníze, koníčky, móda, svaly, nootropika, mikrodávkování psychedelik, meditace...
Odpovědět
Princ
Udělil poděkování: 579 x
Obdržel poděkování: 2566 x

Oblečení

Příspěvek od Princ »

Já tu kožešinu mám zvlášť a přendávám si ji, kam chci :)

Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Twin
Udělil poděkování: 3 x
Obdržel poděkování: 30 x

Oblečení

Příspěvek od Twin »

Princ píše: 16 říj 2021, 21:15 Já tu kožešinu mám zvlášť a přendávám si ji, kam chci :)
Ale ještě potřebuju poradit shop, kde bych mohl sehnat ten kabát :D jak říkám, fakt mi všechno přijde nudný.

Ten trench coat jsem si naprosto zamiloval. Zároveň do toho uhlazenýho "kabátu" fláknu roztrhaný kalhoty, upnutý tričko s vyrýsovaným břichem a má to zase úplně jinej feel, než kdybych tam měl slušňáckej svetr...
“You must have chaos within you to give birth to a dancing star.”
― Friedrich Nietzsche
aldot
Udělil poděkování: 375 x
Obdržel poděkování: 199 x

Oblečení

Příspěvek od aldot »

Proč dneska nikde nenajdou třeba něco takovýho:
ale nájdeš. mne na fb hádže reklamy na podobné oblečenie ako v tvojom príspevku.
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
Princ
Udělil poděkování: 579 x
Obdržel poděkování: 2566 x

Oblečení

Příspěvek od Princ »

Mrkni na metalshop a taky na ty stredoveke eshopy s kapema :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Twin
Udělil poděkování: 3 x
Obdržel poděkování: 30 x

Oblečení

Příspěvek od Twin »

aldot píše: 17 říj 2021, 05:11 ale nájdeš. mne na fb hádže reklamy na podobné oblečenie ako v tvojom príspevku.
Jasně, myslím ale normálně v prodejnách, kde bych si to mohl vyzkoušet :D kupovat normální oblečení z netu je risk. Kupovat něco jako tohle mi přijde jako komplet sebevražda :D.
“You must have chaos within you to give birth to a dancing star.”
― Friedrich Nietzsche
surfernamare
Udělil poděkování: 214 x
Obdržel poděkování: 425 x

Oblečení

Příspěvek od surfernamare »

Urcite existuju aj overene eshopy. Skus vyhladat fora, kde su ludia ktori maju radi podobny styl a popytat sa ich
andrew_d
Udělil poděkování: 59 x
Obdržel poděkování: 21 x

Oblečení

Příspěvek od andrew_d »

Ahoj, neni pravda, ze nic takoveho neni, jen musis umet hledat a vyhnout se nudnym shopum nekde v nakupaku v CZ.
A jasne, za kvalitu a originalitu si priplatis, ale obcas muzes vychytat zajimave slevy v nejakem online outletu.

Doporucuju treba Antonioli nebo Orimono na tenhle styl. Pokud se sem na forum smi hazet jmena shopu. Netusim, jsem tu novy. Ale at prispeju necim, kdyz muzu poradit, tak poradim :D
Twin píše: 16 říj 2021, 19:46 Když tak nad tím přemýšlím, tak oblečení je dnes obecně strašná nuda tvl :D
Koukám na různý outfity, realný i třeba z her. Proč dneska nikde nenajdou třeba něco takovýho:

Obrázek

Ten střih je super, detaily v podobě zdobení taky.

Grindelwalda si půjčím z přednášky, ale ten jeho outfit je prostě masterpiece:

Obrázek

Obrázek

Ty vysoký boty, zdobený kalhoty. Je v tom jistá majestátnost, divokost... rozhodně ne nuda.

Jasně, je to z Assassin's Creed, počítačová hra, ale někdo to dokázal dát takhle do reálu? Však to je tak zajímavý oblečení proboha:

Obrázek

Obrázek

Kde se stala chyba tvl? To už abych si snad založil vlastní brand :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
Princ (24 bře 2022, 18:55)
Hodnocení: 2.9%
Lad5321
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 4 x

Oblečení

Příspěvek od Lad5321 »

Já si teda myslím že u oblečení jde o to jaký tip holky a při jaké příležitosti chce člověk balit . Na metalistku asi nebude fungovat bílá košile , na intelektuálku v knihovně asi ne sportovní oblečení a na diskotéce by měl člověk vypadat hlavně moderně
andrew_d

Oblečení

Příspěvek od andrew_d »

Ja myslim, ze kdyz je balic dobrej a umi se prodat, tak muze balit i v pytli od brambor, jen proste anglicky receno to musi "own it". Ja mam s timhle konceptem sam problem, jelikoz se snazim bejt sam pro sebe dokonalej a jakmile neni jediny kus obleceni dle me predstavy, necejtim se dobre. Nicmene pri mem prvnim primem osloveni na zastavce, kdy jsem dostal kontakt na zadanou holku, jsem mel na sobe roztrhane tricko s asi 20 cm dirou a v ruce igelitku z Kauflandu a muzu ti rict, ze to bylo uplne fuk a realita kolem neexistovala :D :lol:
Lad5321 píše: 29 bře 2022, 15:51 Já si teda myslím že u oblečení jde o to jaký tip holky a při jaké příležitosti chce člověk balit . Na metalistku asi nebude fungovat bílá košile , na intelektuálku v knihovně asi ne sportovní oblečení a na diskotéce by měl člověk vypadat hlavně moderně
Grand
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Oblečení

Příspěvek od Grand »

U oblečení mi vychází, když moc neexperimentuji a vyberu si zboží, které je vystavené ve výloze nebo v reklamách, kam by měli dávat to nejlepší, co mají.
surfernamare

Oblečení

Nevyhody tohto pristupu:
1. vyzeras ako polovica mesta
2. tie outfity robia bud 16 rocne brigadnicky, alebo 55 rocni brigadnici, cize to vacsinou nie je moc maskulinne ani stylove ani nic
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
andrew_d (06 kvě 2022, 13:19)
Hodnocení: 2.9%
Grand
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Oblečení

Příspěvek od Grand »

surfernamare píše: 03 kvě 2022, 14:18 Nevyhody tohto pristupu:
2. tie outfity robia bud 16 rocne brigadnicky, alebo 55 rocni brigadnici, cize to vacsinou nie je moc maskulinne ani stylove ani nic
Určitě to má nevýhody:) Je špatné nevypadat trendy?
andrew_d

Oblečení

Příspěvek od andrew_d »

Presne. Nic neni zadarmo a i to obleceni trva dlouhe roky vychytat (velikosti jednotlivych znacek kosili, kalhot, samotne znacky ktere cloveku sedi).
Opravdu doporucuju se tomu venovat a vyhledavat zajimave kousky ve sleve online. Clovek, ktery je originalne a stylove oblecen dostava mnohem, mnohem vic pozvanek na ulici (btw asi nejvic lidi dostavaj drop crotch shorts ve stylu Craiga Greena, ale na to clovek musi mit fakt koule a navic je skoda schovavat si tam tezce vydrepovane nohy). A jeste jedna vec. Nemam na sobe snad ani jednu vec, ktera by po nakupu nebyla presivana, upravovana na miru. Ty veci proste nesedi, pokud nejsi vylozene konfekcni panak. Takze clovek do toho fakt musi investovat hodiny a hodiny casu, pokud se chce citit dobre a vypadat stylove. Ale jak rikam, oslovovat je mozny i v roztrhanym tricku, ale nutne to nevyhledavam :lol:

surfernamare píše: 03 kvě 2022, 14:18 Nevyhody tohto pristupu:
surfernamare

Oblečení

Grand píše: 05 kvě 2022, 07:45 Určitě to má nevýhody:) Je špatné nevypadat trendy?
Tak ja si myslim, ze vsetko ostatne je lepsie :D
Tak obleceny clovek je potom v meste doslova nezaujimavy, to su celkom typicke outfity. Mozno niekde na dedine to staci
andrew_d

Oblečení

Příspěvek od andrew_d »

Uplne jsem si ted predstavil obtloustleho 40nika podnikatele v kostkovanych 3/4 bermudach se snurkama ala 2005 a k tomu tricko Hilfiger, na ruce obri Invicty :D
surfernamare píše: 10 kvě 2022, 13:10 Tak ja si myslim, ze vsetko ostatne je lepsie :D
Tak obleceny clovek je potom v meste doslova nezaujimavy, to su celkom typicke outfity. Mozno niekde na dedine to staci
Odpovědět