Na to bych si dával pozor. Kvalita oblečení je u podobných věcí velmi pochybná, např. přímo u těch assassins creed outfitů. Na obrázku vypadá dobře, dojde ti to, a vypadá to jak kus hadru, který nakonec stejně použiješ jako utěrku.
Oblečení
- Nightingale
- Udělil poděkování: 0
- Obdržel poděkování: 4 x
Oblečení
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Nightingale za příspěvek:
- Princ (21 kvě 2022, 18:34)
- Hodnocení: 2.9%
Oblečení
Zdravím, zase trochu oživím toto téma - máte někdo zkušenosti s úpravou kožené bundy u krejčího, jakože jestli toto vůbec jde? Na jaře jsem si totiž koupil jednu super bundu v Kaře co mi perfektně seděla, ale protože jsem potom začal řešit cvičení a stravu víc než do té doby, tak jsem trochu narostl a teď je mi bunda celkem těsná v ramenou. A protože vím že když si vyberu nějakou co mi v ramenou sedne, tak mi bude zase až moc volná kolem pasu a budu vypadat, jako kdybych ji zdědil po starším sourozenci. Tak bych se rád zeptal jestli s tímto nemáte někdo zkušenosti, jestli je vůbec možné nechat rozšířit rukávy, nebo naopak koupit o číslo větší a nechat si ji zúžit podél těla, přece jenom kůže je celkem tuhý materiál
jinak právě sedí naprosto perfektně a stála mě skoro 7k, tak bych nerad kupoval každý rok novou a ty peníze bych radši využil smysluplněji 

- Princ
- Udělil poděkování: 577 x
- Obdržel poděkování: 2541 x
Oblečení
Tohle většinou nedělá vyloženě krejčí, ale specializovaná pracoviště, kde pracují přímo s kůží.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- minlo1
- Udělil poděkování: 6 x
- Obdržel poděkování: 11 x
Oblečení
Viete mi poradiť nejakú koženú/ koženkovú zimnú bundu našiel som niečo takéto ale rozmysľam že na zimu je lepšia s kapucňou, ale také sa mi moc nepáčia. Čo by ste vybrali vy?

Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
-
- Udělil poděkování: 204 x
- Obdržel poděkování: 415 x
Oblečení
Kozenkovu by som nebral, to potom popraska a vyzera to hrozne
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- Princ (18 pro 2022, 12:52)
Oblečení
Rozhodně kožená, stojí sice několikanásobně víc než koženka, ale zase vydrží, takže zrovna toto je investice která se vyplatí, navíc ono to i vzhledově vypadá mnohem líp. Akorát to co jsi posílal nebudou vyloženě zimní, ale ty se prodávají taky - mají límec a zevnitř jsou podšité kožichem, prostě to vypadá celkem jako bundy co nosívali za 2.sv. války piloti. Nevím totiž jak přesně se tento typ jmenuje, ale ty letecké bundy mi to hodně připomíná

- Princ
Oblečení
Nenosíme 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
- surfernamare (31 led 2023, 16:25)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 204 x
- Obdržel poděkování: 415 x
Oblečení
Iba ak si chces zvysit obtiaznost oslovenia 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- Princ (01 úno 2023, 07:58)
- Woody
- Udělil poděkování: 46 x
- Obdržel poděkování: 118 x
(ne)ledvinka
Upřímně mi přijdou ledvinky v pohodě, pokud je člověk umí nosit. Princ chodí oblečen hlavně seriózně, jako vůdce, šlechtic, proto si říká Princ a né třeba Swagger 
Existujou ale i takoví kluci, co si vemou prostě dlouhý triko, potrhané džíny, pár doplňků, jsou výrazní jak prase, i když nevypadají jako členové šlechty. Taky husté, ale na opačné straně spektra než Princ.
Příkladem je třeba Lucas, kterej má vychytaný vohoz kdykoli ho potkám a srší z něj strašně dobra. A tady k tomuhle "swagustylu" se ledvinka hodí, pokud ji nosíš přes prsa (viz níže) a né kolem pasu jako horský turista

Please note: Obrázek je pro ilustraci, jak nosit ledvinku, né nutně jako inspirace k vohozu

Existujou ale i takoví kluci, co si vemou prostě dlouhý triko, potrhané džíny, pár doplňků, jsou výrazní jak prase, i když nevypadají jako členové šlechty. Taky husté, ale na opačné straně spektra než Princ.
Příkladem je třeba Lucas, kterej má vychytaný vohoz kdykoli ho potkám a srší z něj strašně dobra. A tady k tomuhle "swagustylu" se ledvinka hodí, pokud ji nosíš přes prsa (viz níže) a né kolem pasu jako horský turista

Please note: Obrázek je pro ilustraci, jak nosit ledvinku, né nutně jako inspirace k vohozu
Neuctívej ženy jako bohyně, staň se bohem sám!
(ne)ledvinka
K tomuto stylu je ledvinka podle mě v pohodě, pokud ji nosíš tak jak na obrázku. Ovšem já si na tento styl připadám už celkem starej, takže za mě konkrétně ledvinky taky ne-eWoody píše: ↑31 led 2023, 16:51 Upřímně mi přijdou ledvinky v pohodě, pokud je člověk umí nosit. Princ chodí oblečen hlavně seriózně, jako vůdce, šlechtic, proto si říká Princ a né třeba Swagger

Jasně, klasika by byla kožená brašna přes rameno nebo do ruky, zajímalo by mě spíš jestli existují ještě nějaké další přijatelné možnosti…
- Princ
(ne)ledvinka
Ty fotky s koženýma bundama vypadají dobře.
Co se týče ledvinek, podívejte se na to z dálky s přivřeným okem, na tu siluetu
Já si nechci nic přidávat na břicho, a už zvlášť takhle po straně. Ledvinka má prostě siluetu zmutovaného nádoru 
Přidávat si chci na ramena apolety, na trapézy límec nebo šálu... Ale nebudu si zvětšovat břicho nebo pas. Jak sleduju každý milimetr, osobně nenosím ani pásky.
(Chápu, že existuje ironická móda, ale často se s ní jen zaštiťují lidé, kteří jsou autenticky nevkusní.)
Lidem projdou různé věci, ale já jdu po dokonalosti.
Co se týče ledvinek, podívejte se na to z dálky s přivřeným okem, na tu siluetu

Přidávat si chci na ramena apolety, na trapézy límec nebo šálu... Ale nebudu si zvětšovat břicho nebo pas. Jak sleduju každý milimetr, osobně nenosím ani pásky.
(Chápu, že existuje ironická móda, ale často se s ní jen zaštiťují lidé, kteří jsou autenticky nevkusní.)
Se slovem přijatelné jsi milý

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
- surfernamare (08 úno 2023, 19:35)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 358 x
- Obdržel poděkování: 190 x
Oblečení
Tam je problém so symetriou, čo je faux pas par excelance. Aj keby nebola zboku, evokuje to veľké brucho, na chrbte zavadzia a nechcem urážať, šéfová mi v tom pripadala ako predavačka z tržnice. Čo sú ďalšie body dole z atraktivity.Co se týče ledvinek, podívejte se na to z dálky s přivřeným okem, na tu siluetuJá si nechci nic přidávat na břicho, a už zvlášť takhle po straně. Ledvinka má prostě siluetu zmutovaného nádoru
Osobne by som to nenosil ani ako môj kolega v práci, hoci to môže byť praktické.
Ja som si ušil tašku z boku na opasok, ale až neskôr som si uvedomil, že v tom vyzerám ako montér. Aj keď pozornosť v tom vzbudzujem na kilometer ďaleko.
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.