Byl to hezký letní den a u nás ve městě se konal takový menší festival, kam s kamarády chodíme pravidelně. Ve stánku byla nádherná holka cca v mém věku (23), sebral jsem odvahu a šel si k ní do stánku koupit pivo. Po tom co mi ho dala, jsem pronesl něco ve stylu jestli bych mohl dostat i nějaký kontakt na ní, že mi přijde fajn

Ona mi ho bez nějakého zaváhání dala. Řekl jsem díky a že se ozvu a něco vymyslíme.
Druhý den večer píšu sms. Jak je na tom časově, že bych tedy někam rád zašel, ona mi odpovídá téměř hned, že by ráda, ale že bohužel odjíždí následující den někam na tábor. Píšu jasně, neva. Vymyslíme něco až přijedeš.
Na to už mi neodpovídá - což v pohodě, asi není ani co.
Co ale bylo nemilé, že festival trval asi ještě pět dní a ona každej jeden den v tom stánku byla, takže nikam nejela.
Noo.. Jasně mohl jsem za ní ještě jít a zeptat se jak to teda je, ale to mi přišlo už takový dotěrný

Nevím teda co si o tom mám vlastně myslet. Proč by mi dávala kontakt a odepisovala, když by neměla zájem? Evidentně pak, ale lhala s tím, že někam jede, takže vlastně nevím kde se stala chyba a zda-li to brát jako alepsoň částečný úspěch či jako selhání