Ahoj
Sem tam tady vídám streetaře ve věku pod 18, a tak mě napadlo se tady podělit o moje zkušenosti s online seznamováním a zároveň se vás zeptat na vaše tipy na seznamování pod 18 (mně je 16)
1. Tip: Omegle
Ověřená, ale ne zas tak účinná cesta jak se seznámit pod 18. Jsou tu tři hlavní výhody oproti seznamování na seznamkách jako je Tinder:
1. Nemusíte se patlat s profilem 2. Žádné zvýhodňující předplatné (Jako například Tinder Gold, zkrátka všichni mají stejnou šanci na match) 3. Na omegle se dají vyjádřit emoce mnohem líp než na tinderu, třeba můžete řict vtip v reálném čase, další výhoda je že pokud máte dobrej hlubokej hlas tak to na omegle narozdíl od tinderu využijete.
Nevýhody: časově neefektivní oproti streetu
Já na omegle našel jednu holku se kterou jsem ve 13-14 (už nepamatuju) šel na první rande v životě bylo to hrozný, ale zkušenost celkově dobrá.
2. Instagram metoda
Funguje to tak, že si najdete jakýkoli profil holky a když si dáte “Sledující” tak tam jsou všechny profily které ona sleduje. A máte neomezený výběr holek kterým můžete napsat. Brutální výhoda je když máte dobrý IG. Pokud holky dojdou jednoduše najdete jiný profil a opakujete proces
Výhody: Můžete obepsat klidně 200 holek denně, zase úplně zdarma a bez jakýchkoli algoritmů, instagram má doslova každá holka takže můžete psát “do nekonečna”, balení je tak 10x efektivnější pokud máte dobrý profil, pokud si vyberete holku s followers pod 300, tak u ní máte mnohem větší šanci než na tinderu, protože tam jí píše denně moc lidí.
Nevýhody: Úspěšnost malá pokud máte špatný profil, malá % holek odepisuje protože ne každá se chce seznámit oproti tinderu
Seznamky co jsem zkoušel ale nefungovaly mi: Facebook skupiny (samí boti, a i když tam dá 5/10 holka post tak tam je 80 komentářů ), škola (fungovalo to dokud jsem si ve škole neudělal špatnou pověst)
A nakonec, hlavní důvod proč dělám tento post je otázka: znáte nějakou další seznamku pod 18?
Online Seznamka pod 18
-
- Udělil poděkování: 253 x
- Obdržel poděkování: 471 x
Online Seznamka pod 18
Na Slovensku urcite Tinder, ked si das filter 18-20, tak minimalne polovica z nich nema ani 17
Inak aky opener pouzivas na nezname holky na IG?
Inak aky opener pouzivas na nezname holky na IG?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- Satch (29 bře 2023, 04:22)
- Hodnocení: 2.9%