Zdarec, díky za názor.
Na Tinderu a Badoo jsem za 3 dny udělal asi tolik kontaktů, co za 3/4 roku na dvou českých seznamkách a rozhodně nejsem vzhledem a chováním zoufalec nebo kokot. Teď vím, že byl taky špatný výběr seznamek - Štěstí.cz a seznamka.cz
Jak jsem uvedl - dost fejkových profilů, spousta profilů bez fotky ... tři na nic nechtěli "spěchat" a furt by jen psali, další dvě mi neřekly o dítěti .... já netvrdím, že se nedostaneš na rande, ale je to takové zdlouhavé.
Jenže mně je 31 let, rozešel jsem se po letech a trochu mi chybí ten skill na sociálních sítí. Ne snad, že bych se špatně prezentoval, ale prostě nemám to v sobě jako ti dvacetiletí. Nemám FB ani Instagram apod. Jsem stará škola a vůbec v sobě nemám trendy dnešních náctiletých. Vždy jsem to odmítal a dnes můžu říct, že by se to do jisté míry hodilo. Ale rozhodně kvůli tomu nezoufám.
Tinder nechám, ten mě za týden používání hodně baví, ale z webových seznamek smažu účty. Ještě mám nějakou placenou Elitedate, tam nechám doběhnout předplatné, ale aktivně využívám jen v případě, že dojde notifikace na mail. Už se sám nesnažím.
Roky jsem se seznamoval jen přes své přátele, v tom ale není zase takové umění, když se s holkou vidíš denně. Od streetu si slibuji zábavu a nový ... jak to jen nazvat ... novou dovednost? Roky se aktivně zajímám o lifehacking, biohacking, osobní rozvoj a všechny trendy související s fyzickým a duševním zdraví. Ale oslovit úplně cizí holku .. nikdy jsem neoslovil holku, kterou bych viděl poprvé.
Sem mě dovedla jedna zajímavá zkušenost. Měl jsem totiž možnost to udělat před Vánoci a já jsem v tom úplně prázdném autobusu selhal. Já doteď nepochopím, proč jsem byl jak ochrnutý. Tam bylo tolik věcí, které mi hrály do karet, že stačilo z huby vypustit asi úplně cokoliv. Šlo jen o to něco říct. Pak mi došlo, jaký jsem kretén. Uvědomil jsem si, že moji slabinou není mluvit se ženou, ale s cizí ženou. Okamžitě jsem to chtěl napravit, protože si vždy jdu tvrdě za svým a začal jsem Guglovat. Jako jestli je to vůbec běžná věc a zda se to děje ... a progugloval jsem se až sem. O nějakých seminářích nebo akcích jsem neměl nejmenší ponětí.
Mé cíle jsou jednoduché - chci překonat tuhle (pro mě osobně) nevšední věc a pak zkusit tady nějaký ten výcvik. Ukážu, co "umím" a nechám si poradit jak být ještě lepší.
Nyní se cítím lepší než před dvěma týdny, už vím, že oslovit takhle v MHD je normální věc a dnes vidět tu slečnu, tak jí řeknu třeba i před dvaceti lidma jak je hezká a že se s ní chci seznámit.
Slabinu teď vnímám jednu - mám obavy, že na některý typ odpovědí nedokážu okamžitě reagovat. Z komfortní zóny jsem za svůj život vystoupil tisíckrát, ale tohle je asi nejvíc .... 200km závod na kolech v horách nebo maraton je proti tomu pohádka.
Ale ... chci se vidět příští týden, určitě mi sebevědomí spadne.
Taky chci poděkovat Princovi a ostatním, kteří to tu vedou a dělají z kluků chlapi. Někdy, za pár měsíců, poděkuju snad i osobně ....
Kterou seznamku?
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Kterou seznamku?
Zakladom je street, online je už len nadstavba.Jenže mně je 31 let, rozešel jsem se po letech a trochu mi chybí ten skill na sociálních sítí. Ne snad, že bych se špatně prezentoval, ale prostě nemám to v sobě jako ti dvacetiletí. Nemám FB ani Instagram apod. Jsem stará škola a vůbec v sobě nemám trendy dnešních náctiletých. Vždy jsem to odmítal a dnes můžu říct, že by se to do jisté míry hodilo. Ale rozhodně kvůli tomu nezoufám.
A že si starý? Sú tu o dosť starší ľudia, čo začínali vo vyššom veku. Vek a "stará škola" sú len výhovorky, to že nemáš FB alebo Instagram? Nepotrebuješ alebo ak áno, je to záležitosť pár minút.
Jednoducho chce to viac akciu ako kecy.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
- Reginald (14 úno 2023, 14:27)
- Hodnocení: 2.9%
Lose your mind and come to your senses.
-
- Udělil poděkování: 29 x
- Obdržel poděkování: 56 x
Kterou seznamku?
Badoo - vačšie množtvo zhod, ale menšia kvalita..vačšinou rande z badoo bolo o tom, že žena to chcela automaticky smerovať do spoznávania,resp. vzťahu a automaticky zamietala ONS.. najčastejšie som bol z badoo na rande so ženami, ktoré už mali niečo za sebou a hľadali vyslovene iba vzťah..
Tinder - menej zhôd, avšak keď to pretavím matematicky do pomeru zhoda/sex, tak tinder je oproti badoo niekde úplne inde neviem, čím to je, ale ženy na tindri nejak podvedome očakávajú, že už keď tam sú, tak sex na prvom rande gets real..
Vačšine žien, ktorým som navrhol na prvom rande víno/netflix/wellness alebo inú alternatívú, ktorá mohla teoreticky skončiť sexom ,tak 99 percent báb z tindru súhlasilo, zatiaľ čo z badoo som dostával často odpovede typu "spomaľ"
Facebook zoznamky som nikdy neskúšal, pár z nich som zo zvedavosti prezeral a prišlo mi to ako úplná stoka..
Ale za seba poviem, tieto appky mi prídu ako cheating.. dospel som do bodu, keď ma to jedoducho prestalo baviť.. mám asi šťastie, že nie som najškaredší a ženy na mna vačšinou reagujú dobrým dojmom, ale vytvoriť si ideálne podmienky cez appku a následne niekho vyšukať mi príde ako cheat v hre.. neporovnateľný pocit oproti tomu, ako keď rovnakú ženu dostaneš v real life a tie zložité podmienky nedostaneš na podnose, ale musíš si ich sám vytvoriť.. aj keď som vďaka (hlavne) tindru šukal Xy krát, vymazal som si to definitívne hlavne kvôli komfortnej zóne..
Tinder - menej zhôd, avšak keď to pretavím matematicky do pomeru zhoda/sex, tak tinder je oproti badoo niekde úplne inde neviem, čím to je, ale ženy na tindri nejak podvedome očakávajú, že už keď tam sú, tak sex na prvom rande gets real..
Vačšine žien, ktorým som navrhol na prvom rande víno/netflix/wellness alebo inú alternatívú, ktorá mohla teoreticky skončiť sexom ,tak 99 percent báb z tindru súhlasilo, zatiaľ čo z badoo som dostával často odpovede typu "spomaľ"
Facebook zoznamky som nikdy neskúšal, pár z nich som zo zvedavosti prezeral a prišlo mi to ako úplná stoka..
Ale za seba poviem, tieto appky mi prídu ako cheating.. dospel som do bodu, keď ma to jedoducho prestalo baviť.. mám asi šťastie, že nie som najškaredší a ženy na mna vačšinou reagujú dobrým dojmom, ale vytvoriť si ideálne podmienky cez appku a následne niekho vyšukať mi príde ako cheat v hre.. neporovnateľný pocit oproti tomu, ako keď rovnakú ženu dostaneš v real life a tie zložité podmienky nedostaneš na podnose, ale musíš si ich sám vytvoriť.. aj keď som vďaka (hlavne) tindru šukal Xy krát, vymazal som si to definitívne hlavne kvôli komfortnej zóne..
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Kterou seznamku?
Aj fotku si musíš vedieť spraviť. A je to o vyžarovani ba tej fotke. Takže reálne v tomto ten rozdiel nie je až taký markantný. Lebo každá holka vie, že fotka môže byť nabubřelá a za druhé, pri reálnom očakávaní očakáva takého istého človeka ako na fotke.
Ono to so zoznamkou máš ako s pasívnym prijmom. Že ten profil je vidieť 24h a odkiaľkoľvek. Takže pokiaľ ho máš dobre nastavený, tak ti prináša holky kedykoľvek a máš priamo kontakt na ňu a vieš, že má záujem. Ale rovnako ju musíš osloviť, pozvať von a potom naživo zbaliť. Čiže bez reálnych skúseností v bežnej realite je ti online profil na nič.
V online svete máš menej strachu a viac odvahy, ale aj tak prídeš do momentu, že sa môžeš z nej dosrat pred prvým stretnutím. Takže je lepšie stretávať holky naživo, naučiť sa s nimi baviť atď. A online brať iba ako doplnkový zdroj.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
- andrew_d (06 srp 2024, 11:27)
- Hodnocení: 2.9%
Lose your mind and come to your senses.