Na Tinderu a Badoo jsem za 3 dny udělal asi tolik kontaktů, co za 3/4 roku na dvou českých seznamkách a rozhodně nejsem vzhledem a chováním zoufalec nebo kokot. Teď vím, že byl taky špatný výběr seznamek - Štěstí.cz a seznamka.cz

Jak jsem uvedl - dost fejkových profilů, spousta profilů bez fotky ... tři na nic nechtěli "spěchat" a furt by jen psali, další dvě mi neřekly o dítěti .... já netvrdím, že se nedostaneš na rande, ale je to takové zdlouhavé.
Jenže mně je 31 let, rozešel jsem se po letech a trochu mi chybí ten skill na sociálních sítí. Ne snad, že bych se špatně prezentoval, ale prostě nemám to v sobě jako ti dvacetiletí. Nemám FB ani Instagram apod. Jsem stará škola a vůbec v sobě nemám trendy dnešních náctiletých. Vždy jsem to odmítal a dnes můžu říct, že by se to do jisté míry hodilo. Ale rozhodně kvůli tomu nezoufám.
Tinder nechám, ten mě za týden používání hodně baví, ale z webových seznamek smažu účty. Ještě mám nějakou placenou Elitedate, tam nechám doběhnout předplatné, ale aktivně využívám jen v případě, že dojde notifikace na mail. Už se sám nesnažím.
Roky jsem se seznamoval jen přes své přátele, v tom ale není zase takové umění, když se s holkou vidíš denně. Od streetu si slibuji zábavu a nový ... jak to jen nazvat ... novou dovednost? Roky se aktivně zajímám o lifehacking, biohacking, osobní rozvoj a všechny trendy související s fyzickým a duševním zdraví. Ale oslovit úplně cizí holku .. nikdy jsem neoslovil holku, kterou bych viděl poprvé.
Sem mě dovedla jedna zajímavá zkušenost. Měl jsem totiž možnost to udělat před Vánoci a já jsem v tom úplně prázdném autobusu selhal. Já doteď nepochopím, proč jsem byl jak ochrnutý. Tam bylo tolik věcí, které mi hrály do karet, že stačilo z huby vypustit asi úplně cokoliv. Šlo jen o to něco říct. Pak mi došlo, jaký jsem kretén. Uvědomil jsem si, že moji slabinou není mluvit se ženou, ale s cizí ženou. Okamžitě jsem to chtěl napravit, protože si vždy jdu tvrdě za svým a začal jsem Guglovat. Jako jestli je to vůbec běžná věc a zda se to děje ... a progugloval jsem se až sem. O nějakých seminářích nebo akcích jsem neměl nejmenší ponětí.
Mé cíle jsou jednoduché - chci překonat tuhle (pro mě osobně) nevšední věc a pak zkusit tady nějaký ten výcvik. Ukážu, co "umím" a nechám si poradit jak být ještě lepší.
Nyní se cítím lepší než před dvěma týdny, už vím, že oslovit takhle v MHD je normální věc a dnes vidět tu slečnu, tak jí řeknu třeba i před dvaceti lidma jak je hezká a že se s ní chci seznámit.
Slabinu teď vnímám jednu - mám obavy, že na některý typ odpovědí nedokážu okamžitě reagovat. Z komfortní zóny jsem za svůj život vystoupil tisíckrát, ale tohle je asi nejvíc .... 200km závod na kolech v horách nebo maraton je proti tomu pohádka.
Ale ... chci se vidět příští týden, určitě mi sebevědomí spadne.
Taky chci poděkovat Princovi a ostatním, kteří to tu vedou a dělají z kluků chlapi. Někdy, za pár měsíců, poděkuju snad i osobně ....