Kterou seznamku?

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Ian
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 8 x

Kterou seznamku?

Příspěvek od Ian »

Přidám svojí zkušenost.
Badoo - Jednoho času u nás víc používanější jak Tinder a hodně funkcí bylo zdarma. Podařilo se mi vytáhnout pár holek a někdy to skončilo i dobře. Pamatuji si jak některé holky měli Tinder zaškatulkovaný: "to je ta seznamka na sex" a Badoo "pro vážné seznámení" :lol: . Každopádně dneska mi to přijde zabugovaná, přeplácaná aplikace, která z vás akorát tahá prachy. Navíc hodně holek jede paralelně i Tinder, takže tam potkáváte stejné profily.
Tinder - Kdysi hodně cizinek. Dnes asi nejpoužívanější v česku. Hodně IG holek co akorát hledá followery a validaci. Ostatní holky zahlceny zprávami, takže to chce opravdu hodně času a trpělivosti a mít opravdu vymazlenej profil. Zase to z vás tahá prachy. Zkoušel jsem na měsíc Gold abych viděl kdo mě to vlastně lajknul a když jsem viděl pak to panoptikum, tak jsem těch peněz docela litoval.
FB - Nevím kdy FB začal u nás s seznamkou, ale myslím, že to bude docela nedávno. Plní se to neustále novými profily. Dobré je, že vlastně každá holka co má FB a někoho hledá velmi jednoduše aktivuje svůj profil pro seznámení. Všechno zdarma(zatím). Když někdo někoho lajkne, tak ten druhý to vidí. Což je obrovská výhoda oproti jiným aplikacím, protože holky moc neswipujou spíš čekají kdo je lajkne a pak se rozhodnou jestli libí/nelíbí. S touhle aplikací mám zatím největší úspěch. Někdy mám i 3-4 rande týdně. Dost vtipný, že tu má profil dost asiatek(především z číny), které si daj umistění Praha a čekají, že jim asi koupím letenku a budu je tady čekat s otevřenou náručí ? :lol:
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ian za příspěvek (spolu 2):
Skylake (22 zář 2021, 22:31) • Satch (14 srp 2024, 17:52)
Hodnocení: 5.7%
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Kterou seznamku?

Příspěvek od surfernamare »

Zkoušel jsem na měsíc Gold abych viděl kdo mě to vlastně lajknul a když jsem viděl pak to panoptikum, tak jsem těch peněz docela litoval.
:lol: presne, niekedy je lepsie zit v sladkej nevedomosti :D
Dost vtipný, že tu má profil dost asiatek(především z číny), které si daj umistění Praha
To su fake profiles. Napis nejakej a uvidis, ze z teba budu rychlo tahat WhatsUpp. Chcu podvodne ziskat telefonne cislo
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Satch (14 srp 2024, 17:52)
Hodnocení: 2.9%
Michl
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 0

Kterou seznamku?

Příspěvek od Michl »

Ian píše: 22 zář 2021, 15:40 Přidám svojí zkušenost.
Badoo - Jednoho času u nás víc používanější jak Tinder a hodně funkcí bylo zdarma. Podařilo se mi vytáhnout pár holek a někdy to skončilo i dobře. Pamatuji si jak některé holky měli Tinder zaškatulkovaný: "to je ta seznamka na sex" a Badoo "pro vážné seznámení" :lol: . Každopádně dneska mi to přijde zabugovaná, přeplácaná aplikace, která z vás akorát tahá prachy. Navíc hodně holek jede paralelně i Tinder, takže tam potkáváte stejné profily.
Tinder - Kdysi hodně cizinek. Dnes asi nejpoužívanější v česku. Hodně IG holek co akorát hledá followery a validaci. Ostatní holky zahlceny zprávami, takže to chce opravdu hodně času a trpělivosti a mít opravdu vymazlenej profil. Zase to z vás tahá prachy. Zkoušel jsem na měsíc Gold abych viděl kdo mě to vlastně lajknul a když jsem viděl pak to panoptikum, tak jsem těch peněz docela litoval.
FB - Nevím kdy FB začal u nás s seznamkou, ale myslím, že to bude docela nedávno. Plní se to neustále novými profily. Dobré je, že vlastně každá holka co má FB a někoho hledá velmi jednoduše aktivuje svůj profil pro seznámení. Všechno zdarma(zatím). Když někdo někoho lajkne, tak ten druhý to vidí. Což je obrovská výhoda oproti jiným aplikacím, protože holky moc neswipujou spíš čekají kdo je lajkne a pak se rozhodnou jestli libí/nelíbí. S touhle aplikací mám zatím největší úspěch. Někdy mám i 3-4 rande týdně. Dost vtipný, že tu má profil dost asiatek(především z číny), které si daj umistění Praha a čekají, že jim asi koupím letenku a budu je tady čekat s otevřenou náručí ? :lol:

na ty čínské nesmysly pozor. Nejsou to real profily. Jen z tebe budou tahat peníze.
Ian
Obdržel poděkování: 8 x

Kterou seznamku?

Příspěvek od Ian »

Ja si rikal, ze ty cinske profily budou nejaka levarna. Zas tak naivni nejsem. Ale v posledni dobe to dost tu seznamku zahlcuje. Chtelo by to nejake opatreni
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ian za příspěvek:
surfernamare (24 zář 2021, 22:43)
Hodnocení: 2.9%
lukas987
Udělil poděkování: 4 x
Obdržel poděkování: 1 x

Kterou seznamku?

Příspěvek od lukas987 »

Seznamky můžou být super, ale většinou kde chtějí nějaké peníze za psaní, tak budou podvod. Hned jak se člověk zaregistruje tak ho osloví několik holek a chtějí s psát.
lukas987
Udělil poděkování: 4 x

Kterou seznamku?

Příspěvek od lukas987 »

Ian píše: 23 zář 2021, 23:00 Ja si rikal, ze ty cinske profily budou nejaka levarna. Zas tak naivni nejsem. Ale v posledni dobe to dost tu seznamku zahlcuje. Chtelo by to nejake opatreni
Přesně tak, to velké množství fejkových profilů, které to zahlcuje opravdu příšerné, ale nikdo to bohužel neřeší
fanfunflan
Udělil poděkování: 29 x
Obdržel poděkování: 56 x

Kterou seznamku?

Příspěvek od fanfunflan »

Osobne mám najvačší úspech na badoo - čo sa týka zhôd, aktívnych užívateľov, konverzácii, rande.. 9/10 zhodám,ktorým napíšem, aktívne odpisujú.. čo sa napríklad o Tindri povedať nedá :D

Snažím sa však eliminovať používanie týchto appiek na absolútne minimum..
Mal som obdobie, kedy ma to trošku pohltilo a pomaly každý druhý deň som mal dohodnuté nejaké rande..
Čo som si všimol, tak omnoho viac rande končilo neutrálne, resp. neúspešne, ako keď som mal dohodnutý date s niekým z "vonku"..
Najhoršie boli rande so ženami, ktoré na appkách fungujú už roky.. to sú také ostrieľané ženy, ktoré už idú podľa schémy, hodnotia vás menej emóciami a skôr pozerajú na nejaké racionálne kritéria.. proste ako na tovar v obchode.. inak povedané, spontánny sex si už odžili a konečný výsledok nedopadol podľa ich predstáv, takže pri vás si už dávajú pozor a tvária sa ako ťažší oriešok.. aspoň moja skúsenosť :lol:
Ďalšia vec - hlavný dôvod prečo tieto appky neodporúčam používať príliš často - človek nejak spadne do komfortnej zóny, veď predsa je ľahšie zniesť, keď ti žena neodpíše ako keď ti naživo povie že nemá záujem..zrazu si na to človek zvykne a postupne zabudne na oldschool overené metódy :lol:
Tito uživatelé poděkovali autorovi fanfunflan za příspěvek (spolu 3):
Ian (04 říj 2021, 09:14) • Skylake (05 říj 2021, 07:30) • Neolick (03 zář 2022, 10:49)
Hodnocení: 8.6%
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Kterou seznamku?

Příspěvek od Professore »

Najhoršie boli rande so ženami, ktoré na appkách fungujú už roky.. to sú také ostrieľané ženy, ktoré už idú podľa schémy, hodnotia vás menej emóciami a skôr pozerajú na nejaké racionálne kritéria.. proste ako na tovar v obchode.. inak povedané, spontánny sex si už odžili a konečný výsledok nedopadol podľa ich predstáv, takže pri vás si už dávajú pozor a tvária sa ako ťažší oriešok.. aspoň moja skúsenosť
never tomu, správaš sa k nim ako 99% percent chlapov, tak už vedia ako odolať. proste nehadž baliace triky ale buduj príťažlivosť(hlavne už keď si s ňou píšeš). mal som viackrát sex cez badoo a to aj na prvom rande. a to všetko cez 30, čiže žiadna neskusena, viacmenej všetky mali niekoľko stretnutí pred tým.

osobne, mal som viac sex so ženami, ktoré som spoznal cez internet ako som spoznal a zbalil naživo.

to, že robia zo seba tvrdý oriešok? len ťa testujú či si taký istý frajer aj naživo ako si bol cez chat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek (spolu 2):
Masseto (05 říj 2021, 14:49) • Neolick (03 zář 2022, 10:51)
Lose your mind and come to your senses.
surfernamare

Kterou seznamku?

Co sa tyka tych ostrielanych zien na appkach, tak podla mna existuje nejaky dôvod, preco tam tak dlho su :D Suhlasim s aldotom, ale chyba nie je len v chlapovi vzdy
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek (spolu 2):
Professore (05 říj 2021, 19:15) • Satch (14 srp 2024, 17:56)
fanfunflan
Udělil poděkování: 29 x
Obdržel poděkování: 56 x

Kterou seznamku?

Příspěvek od fanfunflan »

aldot píše: 05 říj 2021, 14:25 never tomu, správaš sa k nim ako 99% percent chlapov, tak už vedia ako odolať. proste nehadž baliace triky ale buduj príťažlivosť(hlavne už keď si s ňou píšeš). mal som viackrát sex cez badoo a to aj na prvom rande. a to všetko cez 30, čiže žiadna neskusena, viacmenej všetky mali niekoľko stretnutí pred tým.

osobne, mal som viac sex so ženami, ktoré som spoznal cez internet ako som spoznal a zbalil naživo.

to, že robia zo seba tvrdý oriešok? len ťa testujú či si taký istý frajer aj naživo ako si bol cez chat.
Práveže moja text-game je na bode úplného mrazu, väčšinu rande som mal dohodnutých po jednej kratšej konverzácii, baliace triky taktiež vôbec nepoužívam.. ale tak, každý má inú skúsenosť a mojich (z online datingu) nebolo zas toľko, aby som z toho mohol vytvoriť štatisticky overenú objektívnu pravdu :D
Avšak, keď som natrafil na badoo nováčika, videl som tam omnoho väčšiu emočnú angažovanosť, stretnutie brali vážnejšie a v mnohých prípadoch to potom končilo happy endom.. avšak naopak, pri tých skúsených, ktoré sú tam aktívne už roky som si všímal to, že už na to idú skôr metódou "pokus-omyl", viac zrejme analyzujú, porovnávajú, idú do toho menej bezhlavo..
Ale ako hovorím, skúsenosť každého je individuálna..
surfernamare

Kterou seznamku?

Haha, nemozes ist na take rande s mindsetom: táto je "skusena" a "dobra v randeni". Keby bola dobra, tak nie je na zoznamke roky :D
V skutocnosti tie "skusene" su najviac nadrzane a skocia po kazdom, ktory ukaze aspon potencial. Ale asi tazko ho ukazes, ked tam ides s nastavenim, ze aka je toto celebrita a ako ta bude analyzovat
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek (spolu 2):
Skylake (07 říj 2021, 16:12) • Satch (14 srp 2024, 17:57)
Oxymóron

Kterou seznamku?

Příspěvek od Oxymóron »

Zdravím. Jsem tu nový, rozkoukávám se a přidám svoji zkušenost.

České seznamky katastrofa. Fejkové profily, fotky neaktuální nebo upravené, takže dotyčná vypadá úplně jinak. Je to taky doupě samoživitelek. Z toho jsem byl nemile překvapen, protože problematiku vídám v TV a je to velký problém současnosti. 30 let a malé dítě, typická dívka na české seznamce.
Smrděl jsem tam 3/4 roku, většinou debata o nesmyslu, reálné setkání v mizivém počtu případů. Na to nemám nervy ani čas. Na Tinder zase nejsem dost cool týpek. I když se o sebe starám a vypadám snad i fajn,fakt se mi líbí moje tělo, tak jsem zaujatý proti sociálním sítím, nemám je a není to zrovna můj styl si dělat selfíčka nebo profi fotky a být povrchní. Bohužel je to nejspíš jediná věc, kterou můžete na Tinderu zaujmout. Ještě jsem přemýšlel, že bych si zaplatil ten Platinum tarif abych mohl psát i bez propojení, ale řekl jsem si A DOST! Už žádné prachy do seznamek a ani minutu času. Na jednu holku je tam stejně 300 dalších, je tam přetlak jako prase ... jdu na ulici. Tam určitě tolik konkurence nebude.

Začínám hned po Novém roce. Začínám zlehka, pozdravím nějaké kočičky, pochválím klobouk, účes, outfit ... prostě cokoliv a počkám na reakce. Buď se dáme do řeči nebo ne a já se jen usměju a jdu dál. Vyloženě oslovení a konverzace jen když bude vhodná příležitost, za nikým nepoběžím a nepůjdu do toho na první dobrou. Tohle bude první zahřívací týden. Druhý týden do toho jdu naplno.

Mám z toho zajímavé pocity, nijak mě to nestresuje a moc se těším. Jsem zvědavý, jak si povedu a zda se pochlapím. Já zažil takové běžecké a cyklistické tréninky, takovou fyzickou bolest v životě a tolik dyskomfortu, že mě snad nemůže vyvést z míry oslovit pěknou holku na ulici :?:

Jsem zvědavý na své pocity na místě činu.

Přání: 5% úspěšnost
TIP: 1% :shock: :mrgreen:

Mám v plánu si psát taky něco na způsob deníku. Do Poznámek v mobilu si budu pečlivě každý den zaznamenávat a hodnit sebe i holky. jdu do toho na 100% a pracovní název deníku bude "Verze 2.0 sebe sama".
idkidk
Udělil poděkování: 30 x
Obdržel poděkování: 6 x

Kterou seznamku?

Příspěvek od idkidk »

Oxymóron píše: 27 pro 2022, 21:13 Mám v plánu si psát taky něco na způsob deníku. Do Poznámek v mobilu si budu pečlivě každý den zaznamenávat a hodnit sebe i holky. jdu do toho na 100% a pracovní název deníku bude "Verze 2.0 sebe sama".
Čau, můžes si založit deník i tady na fóru, ať vidíme tvůj progres. :)

Orchestra
Tito uživatelé poděkovali autorovi idkidk za příspěvek (spolu 2):
Princ (29 pro 2022, 12:17) • Oxymóron (29 pro 2022, 13:08)
Oxymóron

Kterou seznamku?

Příspěvek od Oxymóron »

Ano, už jsem na sekci taky narazil, určitě se pochlubím úspěchy a mnoha neúspěchy. To budou eseje jaké tento web nezažil :D

V následujících dnech napíšu předmluvu.
surfernamare

Kterou seznamku?

Super, ze sa snazis posunut. Ale podla mna sa zbytocne vzdavas online zoznamiek.

Akoze je tam "300 chlapov na jednu", ale doslova staci mat jednu dobru fotku, ostatne kde robis nieco zaujimave, nebyt hned v prvych 3 vetach kokot a hned sa odlisis od 90% z nich. Potom uz je len na tebe, ci dokazes zorganizovat rande, vacsinou aj tak budes volat holky vonku cez text, aj tie co si oslovil na ulici. A ked uz dobry profil mas, tak casova narocnost je asi 5 minut denne, pritom ziskavas pravidelne kontakty.

Btw na ulici tiez neocakavaj, ze tam zacnes klatit hned kazdu druhu ktorej pochvalis klobuk. Nikdy nie je na skodu diverzifikovat
Odpovědět