Kterou seznamku doporučujete nejvíce? Kde máte největší úspěšnost lovení a balení? Jakou si nastavujete vzdálenost?
Tinder - dostávám málo matchů a premko nemám, abych viděl, kdo mi dal superlajk atd.
Badoo - po chvíli mi dalším holkám nejde napsat, musel bych si koupit nějaký ten kredit.
FB seznamka - jsem krátce, nepříliš velké zkušenosti
Štěstí.cz a jiné?
Kterou seznamku?
-
- Udělil poděkování: 253 x
- Obdržel poděkování: 472 x
Kterou seznamku?
Podla mna je najlepsi Tinder
Prekvapivo celkom uspech ma aj iba tak napisat nahodnym holkam na IG
FB zoznamka je uplna disaster, to je fakt ako hrabat v kope sena a vacsinou uplne nezaujimave profily, len fotky
Badoo presne tak ako si napisal
Tie ostatne budu asi o nicom, su prilis nedôveryhodne na to, aby tam niekto nad 14 nieco fakt hladal
Prekvapivo celkom uspech ma aj iba tak napisat nahodnym holkam na IG
FB zoznamka je uplna disaster, to je fakt ako hrabat v kope sena a vacsinou uplne nezaujimave profily, len fotky
Badoo presne tak ako si napisal
Tie ostatne budu asi o nicom, su prilis nedôveryhodne na to, aby tam niekto nad 14 nieco fakt hladal
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- rengaf (28 srp 2021, 16:01)
- Hodnocení: 2.9%
- Aragorn_
- Udělil poděkování: 7 x
- Obdržel poděkování: 119 x
Kterou seznamku?
FB seznamky už nejsou co bejvávaly..Solymr píše: ↑17 srp 2021, 18:24 Kterou seznamku doporučujete nejvíce? Kde máte největší úspěšnost lovení a balení? Jakou si nastavujete vzdálenost?
Tinder - dostávám málo matchů a premko nemám, abych viděl, kdo mi dal superlajk atd.
Badoo - po chvíli mi dalším holkám nejde napsat, musel bych si koupit nějaký ten kredit.
Štěstí.cz a jiné?
Dřív jsem napsal ráno nějaký holce a odpoledne jsem ji prstil mezi kukuřicí..
Nejlepší seznamka je vyrazit ven a balit holky venku.
- Raptorecek
- Obdržel poděkování: 97 x
Kterou seznamku?
Začínám mít pocit, že ty seznamky jsou celkově jinak efektivní pro různé věkové skupiny. Mladším to asi funguje lépe. Každopádně:Solymr píše: ↑17 srp 2021, 18:24 Kterou seznamku doporučujete nejvíce? Kde máte největší úspěšnost lovení a balení? Jakou si nastavujete vzdálenost?
Štěstí.cz a jiné?
Tinder - apka pro zlatokopky a cestovatelky, vždycky mě fascinuje, kolik holek tam má primárně popisky v EN a kolik soutěží v tom, která vybleje více emotikonů a ikonek. Na to premko se vykašli, jestli ti to bude fungovat stejně jako mě, tak zjištění, kdo ti ten superlajk poslal, bude dost tragické
Badoo - Ono to jde, nesmíš mít moc "rozdělaných" konverzací celkově, ale za mě asi nejtragičtější, protože holky zásadně neodpovídají.
FB seznamka - on je to vlastně takový Tinder 2.0. Ne že by byl nějak úspěšnější, ale přijde mi, že je tam více těch normálních holek a všechny lajky se chovají jako superlajky a tudíž vidíš kdo tě lajkuje. Hlavně tam není žádná placená verze. Nevýhoda bude nejspíš ta, že profily holek budou ještě zahlcenější, než obykle.
Štěstí.cz - no, spíš Neštestí.cz. Klasická seznamka se všemy svými neduhy.
Celkově bych s tímhle moc neztrácel čas. situace obecně je prostě taková, že je obrovský přeštlak mužů na všech online apkách a portálech a každé chodí stovky zpráv a pak si většina vymýšlí totální píčoviny.
Tobě tohle funguje? Protože IG má stejný nešvar jako FB (zcela nepřekvapivě, když obě platformy mají stejný zdroj) - napíšeš někomu, koho nemáš v přátelích a zpráva často končí někde v žádostech nebo spamu, kde ji většina lidí ani neobjeví. Na IG to samé.surfernamare píše: ↑17 srp 2021, 20:05 Prekvapivo celkom uspech ma aj iba tak napisat nahodnym holkam na IG
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Raptorecek za příspěvek:
“Nope, no monsters in the forest. Nothing in there but squirrels.”
-
- Udělil poděkování: 6 x
- Obdržel poděkování: 16 x
Kterou seznamku?
Mě seznamky vůbec nefungujou. V reálném životě jsem společenskej, měl jsem vždy atraktivní štíhlé vysoké přítelkyně a i teď mám kolem sebe hodně atraktivních kamarádek, s kterými se denně bavím a píšu, ale když stejně atraktivní holce napíšu na seznamce, tak většinou ticho, nebo jen odepíše jednoslovně. Rande jsem měl za 10 let s holkou ze seznamky jen jednou a byla to totální nuda. V reálu byla sice stejně hezká jako na fotce, ale nakonec až moc vychrtlá a bez energie, což z fotek nejde poznat. A ještě k tomu mě na seznamce každej týden napsala nějaká tlustá baba, že se jí líbím
- Raptorecek
Kterou seznamku?
Já už si fakt začínám říkat, co na tu seznamku leze za holky Hrozně mě baví, jak se často ohánějí tím, že nereaghují na týpky s profilem plným polonahých fotek z posilky, s drahýma kárama apod., ale ve finále zjistíš, že oni nereagují ani na ty civilněji vypadající profily. Někdy je mi fakt záhadou, CO vlastně hledají. Pokud vůbec něco. Profilovky mají často nedodělané, strohé, galerku plnou různě (ne)kvalitních selfíček...Je vidět že na to totálně serou, protože "on se vždy nějaký nadržený samec ozve, tak co bych se snažila". A u těch normálních se prostě tvoje zpráva ztratí mezi stovkami dalších.frederik píše: ↑18 srp 2021, 11:34 Mě seznamky vůbec nefungujou. V reálném životě jsem společenskej, měl jsem vždy atraktivní štíhlé vysoké přítelkyně a i teď mám kolem sebe hodně atraktivních kamarádek, s kterými se denně bavím a píšu, ale když stejně atraktivní holce napíšu na seznamce, tak většinou ticho, nebo jen odepíše jednoslovně. Rande jsem měl za 10 let s holkou ze seznamky jen jednou a byla to totální nuda. V reálu byla sice stejně hezká jako na fotce, ale nakonec až moc vychrtlá a bez energie, což z fotek nejde poznat. A ještě k tomu mě na seznamce každej týden napsala nějaká tlustá baba, že se jí líbím
-
Kterou seznamku?
Sam som prekvapeny ako to funguje, parkrat mi odpisali aj celkom zname sportovkyneTobě tohle funguje? Protože IG má stejný nešvar jako FB (zcela nepřekvapivě, když obě platformy mají stejný zdroj) - napíšeš někomu, koho nemáš v přátelích a zpráva často končí někde v žádostech nebo spamu, kde ji většina lidí ani neobjeví. Na IG to samé.
Netreba si samozrejme vyberat nejake hviezdicky s 10k+ sledovatelmi. Nie som si isty, kam to zaradi reakciu na instastory,tie maju najvacsi uspech
- rengaf (28 srp 2021, 16:02)
- Raptorecek
Kterou seznamku?
Bohužel ne každý pracuje tam kde ty, se obávám, že na svůj byznys budu balit výrazně hůřsurfernamare píše: ↑18 srp 2021, 13:05 Sam som prekvapeny ako to funguje, parkrat mi odpisali aj celkom zname sportovkyne
Netreba si samozrejme vyberat nejake hviezdicky s 10k+ sledovatelmi. Nie som si isty, kam to zaradi reakciu na instastory,tie maju najvacsi uspech
Ale tak proč ne, dám si nějak do kupy instáč a uvidíme.
-
Kterou seznamku?
Na tý seznamce na Facebooku se mi zatím zdá, že tam mám hodně lajků od holek s kterými máme společné přátele a společné zájmy. Za krátkou dobu 2 týdnů jsem takhle našel 4 zajímavé protějšky. Ale co dál? Úplně nechápu jak to funguje. Obávám se že napíšu a bude to stejný jako na jiných seznamkách. Víte co pak napsat?surfernamare píše: ↑18 srp 2021, 13:05 Sam som prekvapeny ako to funguje, parkrat mi odpisali aj celkom zname sportovkyne
Kterou seznamku?
Proč používají ty anglické popisky? Chtějí ukázat, že umí používat google translator?
- Raptorecek
Kterou seznamku?
No funguje to úplně stejně jako na Tinderu. Apka vás dala dohromady a za odměnu můžeš holce napsat! Takže ukaž, jaký jsi geroj a něčím ji zaujmi Obvykle pomůže nějaký společný zájem nebo pokud má kvalitní popisek či fotky, prostě se něčeho chytnout. Ale nedělal bych si s tím hlavu, někdy je úplně jedno, co napíšeš a holka stejně ztratí zájem. Ony to fakt často mají jen tak pro prdel.frederik píše: ↑18 srp 2021, 14:22 Na tý seznamce na Facebooku se mi zatím zdá, že tam mám hodně lajků od holek s kterými máme společné přátele a společné zájmy. Za krátkou dobu 2 týdnů jsem takhle našel 4 zajímavé protějšky. Ale co dál? Úplně nechápu jak to funguje. Obávám se že napíšu a bude to stejný jako na jiných seznamkách. Víte co pak napsat?
Ne, to je na balení cizinců Nesmí chybět klíčové fráze a slova jako "possitive vibe only", "no ONS", coffe lover, traveler atd.
Na translátor jsou tu jiní. U mě vede borec, co přeložil sadu na Warhammer s názvem "Vampire Count" jako "Upír počítá". Toho už nic netrumfne.
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2697 x
Kterou seznamku?
Raptorecek píše: ↑18 srp 2021, 19:30 Na translátor jsou tu jiní. U mě vede borec, co přeložil sadu na Warhammer s názvem "Vampire Count" jako "Upír počítá". Toho už nic netrumfne.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 91 x
- Obdržel poděkování: 42 x
Kterou seznamku?
Nejlepší si podle mého je badoo. Já jsem tam měl 2 fotky takové obyčejné a tolik sympatií. Badoo je si myslím nejlepší z těch co jsi napsal.
S Tindrem nemám zkušenosti, ale určitě bych ještě zkusil Instagram.
Ale jak jednou říkal Princ Nejdřív by ses měl naučit sbalit holku na streetu a po zkušenostech vyzkoušet seznamky
Jinak hodně štěstí svůdníku
Skylake
S Tindrem nemám zkušenosti, ale určitě bych ještě zkusil Instagram.
Ale jak jednou říkal Princ Nejdřív by ses měl naučit sbalit holku na streetu a po zkušenostech vyzkoušet seznamky
Jinak hodně štěstí svůdníku
Skylake
-
Kterou seznamku?
Raději balit holky venku. Za mě výrazně úspěšnější než seznamky.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi frederik za příspěvek (spolu 2):
- Skylake (15 zář 2021, 11:50) • Professore (15 zář 2021, 13:49)
- Hodnocení: 5.7%
-
Kterou seznamku?
Akoze ano, ale rozsiruje ti to moznosti balenia na casy, ked nie si vonku (WC, pred spanim, prestavka v robote..)
- Petros (18 zář 2021, 19:55)