moje zkušenosti s Tinderem a Badoo

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Success Hunter
Udělil poděkování: 21 x
Obdržel poděkování: 2 x

Příspěvek od Success Hunter »

Čau kluci,

Kde jsem celou tu dobu byl
to jsem zase já - Success Hunter. Dlouho jsem na fórum už nepsal, ale dnes jsem vyhrabal heslo a rozhodně to neznamená, že bych mezitím na sobě nepracoval. Například v lednu jsem na kámošově after party v Retru skončil na holčičích záchodech s jednou holkou, ale o tom možná někdy jindy (bylo to moje poprvé, takže to stálo za starou bačkoru, ale cenná zkušenost).

Proč jsou seznamky super
Teď k tématu - Tinder a Badoo. Poslední cca 2 měsíce se o seznamky celkem zajímám. Přijde mi to jako pohodlný zdroj holek, který se dá aplikovat i když má člověk zrovna málo času (přestože kouzlo streetu to zkrátka nemá ;)). S kámošem, který je celkem expert na seznamky a polygamní vztahy, jsme se o tom dost bavili a vzhledem k tomu, že se už celkem vyznám v ženské psychologii a v tom, jak vzniká atraktivita (přestože zase nechci znít moc namyšleně, vím, že jsou tu mnohem zkušenější borci), sestavil jsem si podle mého názoru dost zajímavý profil. Můj názor je, že seznamky fungují, ale člověk to musí hrát dobře a nebýt jako 99 % zoufalců.

Co je podle mě důležité chápat
Alfa a omega seznamek je podle mě nedávat najevo zoufalost, ale být hravý, vtipný a ve správné míře sexuální - samozřejmě nepsat holce, že jí vyšukám, že si týden nesedne, nebo nějaké takové kraviny, ale důležité je, aby tam byla cítit dynamika muž-žena. Profil jsem tedy sepsal celkem hravě a fotky jsem tam dal taky celkem dobré. Původně jsem tedy na seznamku dával nějaké své fotky, kde jsem s holkama (například selfiečka z klubů a ze streetu), ale ty tam už jako fotky nemám, protože mi to přišlo, že je z toho vidět, že se moc snažím. Kvalitní fotky, které by opravdu měly za efekt, že z nich je vidět zájem jiných holek, by byly například fotky, na kterých sice jsem na fotce se sexy holkama, ale jsou tam spíš jako takové pozadí (jako má na instagramu Dan Bilzerian) a vypadá to, jako kdyby mě fotili bulvární novináři. :-D Takové fotky bych rád sehnal. Asi by byl ale hodně zoufalý plán platit nějakým sexy holkám za to, aby se se mnou tak vyfotily, že? :D

Co holkám píšu
Vyzkoušel jsem různé úvodní zprávy a dělám si tabulku v Excellu podle toho, co má jakou úspěšnost. Jedna konkrétní věta nikoho nemůže spasit, ale nutné je tam prostě zakomponovat prvky atraktivity.

Moje reálné zkušenosti
Nechci si tady hrát na nějakého borce, co píchá holky ze seznamek denně. Realita je zatím taková, že jsem ani zatím s žádnou holkou na rande nebyl, ale matchů mám celkem dost. Nevýhoda Badoo oproti Tinderu je teda v tom, že si tam nejde nastavit, aby mi to nabízelo jen holky, takže na Badoo mě často prudí různí gayové, kterým se líbím, ale občas mám match i s fakt kvalitní holkou. Podle mě je hodně důležité sexualizovat. Já se například holek často ptám na jejich temné stránky a rovnou tam hodím něco jako "ale dva boyfriendi to nejsou žádné temné stránky" nebo prostě něco ve stylu, abych naladil atmosféru, že jí nesoudím a že sex je přirozený. Holka, se kterou jsem měl zatím asi nejdelší text game, byla jedna holka z Badoo. Problém ale byl v tom, že jsem začal sexualizovat až pozdě. Dlouho to bylo fakt dost platonické. Pak jsme z Badoo přešli na instagram (zdvojení kontaktů mi přijde praktické a instagram mám kvalitní) a tam jsem z jejího instagramu zjistil, že je křesťanka.... To by samo o sobě tolik nevadilo, ale normální holka si prostě do popisku na instagramu nenapíše "I love Jesus" :-D Pak mi napsala něco ve stylu, jestli je teda chemie moje největší záliba, protože ví, že studuju chemii na VŠCHT a já jí odpověděl: "Chemie je všude, vlastně i sex je chemie + smajlík". Ona mi pak začala psát slohovky o tom, že si myslela, že jsem v pohodě a jaký jsem strašný predátor a jestli jsem viděl film V síti. Té holce bylo 20 stejně jako mě, takže srovnávat mě s nějakým pedofilem z filmu V síti je opravdu hodně mimo mísu :-D Pak jsem jí přestal odepisovat. Každopádně zvlášť když je teď karanténa, seznamky mi přijdou super. Jen je škoda, že se teď nedá randit.

Budu rád za jakýkoliv komentář. Jaké máte vy zkušenosti se seznamkami?
Success Hunter Honza
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Příspěvek od Professore »

Jaké máte vy zkušenosti se seznamkami?
badoo 1x sex(viacnásobný)
pokec 2x sex (oba jednorazovo)
zoznamka 1x sex(a potom dobabranych 8 rokov života, plus dieťa)

ale na detaily sa nepýtaj. všetko v rozpore s bežnou digi
myslím si že nebyť korony, lepšie je naživo.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
Success Hunter (09 dub 2020, 18:01)
Hodnocení: 2.9%
Lose your mind and come to your senses.
LoArmistead
Udělil poděkování: 41 x
Obdržel poděkování: 79 x

Příspěvek od LoArmistead »

Čau Success Huntere,

v první řadě díky za příspěvek, hodně štěstí a ať se daří i dál ;)

Moje zkušenosti? Dřív (tak 6 -7 let zpět) jsem jel digi hodně, bál jsem se streetu a Badoo bylo moje hlavní pole. Dneska už mam digi ryze jako doplněk, jak píšeš Ty, je to fajn třeba když člověk musí být doma nebo prostě nemá čas streetovat. Celkově mám z digi jeden několikaměsíční vztah, asi tak 4x sex a jednu výbornou kamarádku, s kterou jsem v kontaktu do dneska.

Dneska už digi nejedu hlavně ze dvou důvodů - Badoo začalo jít hrozně po prachách a mě je líto do digi dávat peníze, přijde mi to jako jejich vyhazování. A na Tinderu mam shadow ban (jestli znáš? už se to tu řešilo), takže ten jsem si i smazal. A navíc když jsem před x lety objevil kouzlo a náboj streetu, začala mě digi hrozně nudit. Je to jen takový laciný šidítko skutečnýho světa.

Co mi na digi funguje? Dost odlišný věci oproti streetu - na streetu poslední roky jedu techniku "totální upřímnosti", která spočívá v tom, že za holkou přijdu a prostě jí řeknu, že se mi líbí a tak jsem jí to chtěl říct. Působí to autenticky a holka vidí, že nehraju nějaký hry a nesypu nějaký naučený fráze. A navíc už jen to, že za ní jdeš, Ti dává body, protože to nedokáže každej. Jenže tohle by na digi nešlo, tam napsat holce napsat "líbíš se mi" naopak dokáže každej. Takže tam jedu podle hesla "hlavně ne normální konverzaci" :D prostě píšu o kravinách, aby z toho bylo patrný, že jsem nad tim moc nepřemýšlel, protože je mi jedno, jak to dopadne, protože mám x dalších holek. Aby zkrátka bylo patrný, že se nepotřebuju zavděčit a že když si dotyčná řekne "ten mi píše píčoviny, ignor", tak je mi to jedno. Včera jsem jedný holce napsal, že by mě zajímalo, jestli jí rouška barevně ladí s kalhotkama. Fungovalo to :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi LoArmistead za příspěvek:
Success Hunter (11 dub 2020, 16:02)
Hodnocení: 2.9%
- Říkali, že prý by se advokáti, PR poradci a bodyguardi neměli zamilovat do svých klientek. Jenže - všichni víme, od čeho jsou pravidla... ;)
-35 yrs-fuckin elephant-žádnej krasavec, všechno si musí poctivě odmakat, tak se přestaňte vymlouvat na vzhled-"beards & tattoo"-kouzlo upřímnosti-
tomscorpi
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od tomscorpi »

Já mám s Tinderem zkušenost takovou, že shody mám tak s každou 500. holkou, která je navíc ještě většinou ošklivá.
Úplně nevím, co dělám špatně, protože nevypadám nějak tragicky a fotky tam taky nemám řekl bych úplně nejhorší.

Pokud jde o Badoo, tak to jsem zkusil před mnoha lety a měl jsem z toho dojem, že aby to k něčemu bylo, je třeba platit.
Jestli se to od té doby změnilo, rád se o tom dozvím, ale tohle mě od toho od té doby vždycky odrazovalo.

Kdybyste měli tipy na jiné funkční platformy, moc rád se o nich dozvím.
Marcus55
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 3 x

Příspěvek od Marcus55 »

Tinder je okkey ale většina seznamek jsou hlavně podvody na lidi. Je třeba platit. Píšou roboti. Je to taky hodně levý většina. Takže Tinder ano v základu. Badoo jsem nevyzkoušel ještě.
Professore

tomscorpi píše: 18 dub 2020, 09:41

Pokud jde o Badoo, tak to jsem zkusil před mnoha lety a měl jsem z toho dojem, že aby to k něčemu bylo, je třeba platit.
Jestli se to od té doby změnilo, rád se o tom dozvím, ale tohle mě od toho od té doby vždycky odrazovalo.

osobne mi badoo pride oveľa lepšie ako Tinder. neplatil som ani raz, nie je vôbec treba.
závisí to od tvojej schopnosti komunikovať plus profil. pred rokom na badoo sa mi podarilo dohodnúť si rande+sex do 5 správ.
len netreba srdiečkovat každú, alebo priamo píš holke ak sa dá
hudasm
Obdržel poděkování: 3 x

Příspěvek od hudasm »

Moje zkušenost s Badoo, strašnej SPAMMING emailu, jednou jsem se uklikl a zaplatil jsem si zpičeny badoo lifetime premium a vysáli mi z karty skoro 3000,- docela drahej špás.
Co jsem dělal? Napsal jsem jim 3 nasraný maily, dokonce mi odpovídali v češtině že "sorry jako" a že to nezruší. Napsal jsem do banky a banka po měsíci peníze vrátila.
Ale to byl trošku off topic, za mě Tinder víc na rychlovky, platím si tinder plus, když dám super like = skoro vždy match a skoro vždy ven = 50% případů I sex.
Badoo mi přijde že tam jsou (sorry jako) cikorky a spoustě mladších holek nemůžu napsat a musím "srdíčkovat". Na starší jsou dobrý oba. Ale statisticky mám víc z badoo.
danielhlava
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od danielhlava »

To je super, že máš s Tinderem a Badoo dobrý zkušenosti! Já jsem trochu skeptický, protože slyším spoustu různých příběhů, někdy super, jindy trochu divný. Jak se ti daří filtrovat ty profily? Někdy mi přijde, že to může být jako škatule pralinek - nikdy nevíš, co dostaneš! Ale když to funguje pro tebe, tak to je fajn, možná bych měl dát těm appkám ještě jednu šanci!
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Příspěvek od Princ »

Za mě hlavně dávat si víc rande za sebou v jeden den :) Pak si je na místě podle potřeby zkracuju / prodlužuju
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Příspěvek od andrew_d »

Tohle je relevantní asi jen pro Prahu, případně pokud do té Prahy jedeš na ty rande. V okresním městě nebo nedejbože nějaké vesnici se nemusíš bát, že bys měl za sebou tři rande z appky. Jinak rande obecně se snažím prodlužovat, pokud mi ten člověk sedne. Je škoda to pak utínat, protože musím na další, to bych asi to další rovnou zrušil. Chápu princip kratších poznávacích rande, ale není to můj styl ani to není pro mě dostatečně dlouhý čas, abych vybudoval kvalitní spojení.
Princ píše: 28 pro 2023, 20:39 Za mě hlavně dávat si víc rande za sebou v jeden den :) Pak si je na místě podle potřeby zkracuju / prodlužuju
d-kun
Obdržel poděkování: 7 x

Příspěvek od d-kun »

Leží mi v hlavě momentáně tato záležitost. Když zhodnotím svoje zkušenosti z fotoseznamek jako Badoo a když vidím, s kým mívám shodu, tak za prvé, moc těch shod nemám, no holt je zřejmě dost jiných hezčích kluků. Ale - když zvážím, kolik je tam Češek a cizinek, většinou dostanu procentuálně srdíčko od cizinek, zkrátka statisticky se cizinkám líbím zřejmě víc a Češky se o mě téměř nezajímají. A tak si pokládám otázku - mám se vůbec snažit o seznamovaní s Češkama, dávat do toho tu snahu, z které stejně nic moc není? Nemám se soustředit víc na ty cizinky? Ostatně líbí se mi většinou víc... tak jsem si asi sám odpověděl, akorát těch cizinek je zase moc málo! :D

Na streetu zrovna tak - zakecat se s cizinkou je fajn, nějak to jde, ale s Češkou au au, to to skřípe!

Čili - i když už to asi nepatří přímo k tématu - jak na Badoo oslovujete cizinky?
Professore

d-kun píše: 30 bře 2024, 13:49
Čili - i když už to asi nepatří přímo k tématu - jak na Badoo oslovujete cizinky?
Rovnako ako našinky.
Adam88
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od Adam88 »

Já moc dobré zkušenosti nemám. Spojení mi trvalo docela dlouho. A i když jsem se propojil většinou mi ani neodpověděly na Ahoj.
Gekko
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od Gekko »

Tinder a FB dating - hodně zdlouhave a vyčerpávající. Po týdnu psano a taktizovani se sejdete a zjistíte ze to nejde tak jak na četu. Naopak streetgame ma adrenalin ale úspěšnost skutočne nehovorim o ziskani tel. Čísla - to dostanem takmer vzdy, ale o potkani pak...
Professore

Gekko píše: 03 srp 2024, 12:43 Tinder a FB dating - hodně zdlouhave a vyčerpávající. Po týdnu psano a taktizovani se sejdete a zjistíte ze to nejde tak jak na četu. Naopak streetgame ma adrenalin ale úspěšnost skutočne nehovorim o ziskani tel. Čísla - to dostanem takmer vzdy, ale o potkani pak...
Teba baví s tou holkou si písať týždeň? Ja väčšinou po pár spravqch skončím, keď vidím, že to nikam nevedie
Odpovědět