Digi "otvíráky"

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
skipper
Udělil poděkování: 12 x
Obdržel poděkování: 25 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od skipper »

Mrakodrap píše: 17 črc 2020, 16:38 Asi jsem zapomněl zmínit, že to beru jako training date, protože jsem ve streetu teprve nováček, úplně nedělalo problém tam zajet (hájí si, že chce střenutí u ní), ale nebudu už v ten moment v nižším postavení? Záleží na tom vůbec?
Tak lepšie asi ísť za ňou ako nemať žiadny date. Hodnotu tím síce stratíš, lebo je to veľká investícia, ale ak sa s tebou stretne nič nie je stratené. Veď aj o tom je street, že sa učíme ako zvýšiť svoju hodnotu a vybudovať príťalivosť. Takže to môžeš brať ako challenge. Držím palce.
Tito uživatelé poděkovali autorovi skipper za příspěvek:
Mrakodrap (21 črc 2020, 10:27)
Hodnocení: 2.9%
Per Ardua Ad Astra
ityity95
Udělil poděkování: 21 x
Obdržel poděkování: 24 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od ityity95 »

Teďka testuju tohle "působiš jako milá holka, ale něco mi říká že jsi nebezpečná " celkem to má to úspěšnost s mým průměrným profilem :D
petrpan
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 22 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od petrpan »

Zajímalo by mě jak to máte s holkami? Mám v podstatě "otvírák", který jsem vymyslel celkem nedávno a řekněme 70 % holek odpoví, dřív to nebylo ani 30 %. Problém je pak v tom, že u některé holky jde chat prostě sám od sebe, dost flirtujeme a není problém se domluvit, že se uvidíme třeba druhý den. Ale pak jsou tam holky, kterým je kolem 16-19, fakt krásné, ale komunikace s nima je nemožná. Nadlidský úkol. Nejde s nima vůbec nic, čím dál víc takových holek tam potkávám. Odpoví prostě třeba jako jj, oki, xd, lol a takový věci. Jako kdyby byla slabý jedinec a nedokázala vytvořit smysluplnou větu. Chvíili se je zkouším rozpovídat, ale oni jsou prostě v tomhle zaseknutý, že na ně neplatí nic. A pak mě dostane, když napíše třeba co delas, bez otazniků atd., jak to napisu a ona oki :D
Hara
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 1 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Hara »

petrpan píše: 19 říj 2020, 15:13 Zajímalo by mě jak to máte s holkami? Mám v podstatě "otvírák", který jsem vymyslel celkem nedávno a řekněme 70 % holek odpoví, dřív to nebylo ani 30 %. Problém je pak v tom, že u některé holky jde chat prostě sám od sebe, dost flirtujeme a není problém se domluvit, že se uvidíme třeba druhý den. Ale pak jsou tam holky, kterým je kolem 16-19, fakt krásné, ale komunikace s nima je nemožná. Nadlidský úkol. Nejde s nima vůbec nic, čím dál víc takových holek tam potkávám. Odpoví prostě třeba jako jj, oki, xd, lol a takový věci. Jako kdyby byla slabý jedinec a nedokázala vytvořit smysluplnou větu. Chvíili se je zkouším rozpovídat, ale oni jsou prostě v tomhle zaseknutý, že na ně neplatí nic. A pak mě dostane, když napíše třeba co delas, bez otazniků atd., jak to napisu a ona oki :D
Občas ano.
Včera jsem na otvírák dostal: "?"
Tak pokračuju s další zprávou a odpověď: "??"
Vůbec jsem netušil, jestli to nechápe nebo co, tak jsem to trochu rozvedl a odpověď: "asi?"
To pak ani není jasný, jestli to není bot. Ale vypadala vygumovaně i z fotek. :D
jachaknecht
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 7 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od jachaknecht »

Zdravím vás borci. Nechápu to, ale vono to funguje. Jak jste na to přišli? Hlavně s tím absolutně krátkým domluvením schůzky? Kdyby to fungovalo na Tindru, tak chápu, ale vono to funguje po celým netu. A to nemluvím o byznyse tj. domlouvání obchodních schůzek. Např. z linked - Inu.
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od andrew_d »

Ono to není problém, ale realita. Se všemi holkami si nebudeš rozumět a ani nemáš, prostě neukecáš každou a čím dřív to přijmeš, tím dřív s tím budeš vpoho. Ne s každým jsme kompatibilní a některé holky jsou prostě na textování trubky :D
petrpan píše: 19 říj 2020, 15:13 Zajímalo by mě jak to máte s holkami? Mám v podstatě "otvírák", který jsem vymyslel celkem nedávno a řekněme 70 % holek odpoví, dřív to nebylo ani 30 %. Problém je pak v tom, že u některé holky jde chat prostě sám od sebe, dost flirtujeme a není problém se domluvit, že se uvidíme třeba druhý den. Ale pak jsou tam holky, kterým je kolem 16-19, fakt krásné, ale komunikace s nima je nemožná. Nadlidský úkol. Nejde s nima vůbec nic, čím dál víc takových holek tam potkávám. Odpoví prostě třeba jako jj, oki, xd, lol a takový věci. Jako kdyby byla slabý jedinec a nedokázala vytvořit smysluplnou větu. Chvíili se je zkouším rozpovídat, ale oni jsou prostě v tomhle zaseknutý, že na ně neplatí nic. A pak mě dostane, když napíše třeba co delas, bez otazniků atd., jak to napisu a ona oki :D
andrew_d

Digi "otvíráky"

Příspěvek od andrew_d »

Co se týče digi otvíráků, naprosto skvěle mi funguje můj vlastní "kočky vs. psi". Téměř každá baba má dneska nějaký zvíře, pochválím jí ho, ale nadhodím, že ten druhej typ je lepší. Pokud má psa, řeknu, že kočky jsou stejně lepší, případně, že jsem ji teda tipoval na catwoman a tak dále. Nevěřili byste, ale chytne se na to téměř každá a pak je třeba dál nějak navázat a změnit téma. Minule jsem jedné pochválil psa a pak navázal, že ani panička není špatná a zabralo to :D
jachaknecht
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 7 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od jachaknecht »

Ahoj borci. Zkoušel někdo z vás, resp. co si o tom myslíte. Jednoduše napsat1. zprávu rovnou Ahoj (jmeno) dáme kafe? Nebo je to moc needy?
andrew_d

Digi "otvíráky"

Příspěvek od andrew_d »

Budeš mít zbytečně malou konverzi a povede se to spíš s "míň kvalitníma" holkama. Občas to asi klapne, možná párkrát ze sta.
Osobně bych nejdřív vybudoval nějakou hodnotu, komfort a až pak tam střelil pozvání. Já ale jedu online už pouze FB, když je nálada. Na Tinderu ta konverze bude určitě vyšší :D
Odpovědět