Tinder - přidání fotek, reálné výsledky

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Petronius
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 14 x

Příspěvek od Petronius »

tak tinder je něco jako sex s donáškou :D Já mám raději street ale znám osobně dost lidí co z tinderu mají běžně/velmi často sex ještě ten samý den :) to samé z badoo. Ráno rozhodíš sítě přes den gejmíš a večer si jedeš zašukat. Jsou to tedy dost jednorázovky, ale většinou tyhle týpci ani nějakou stabilnější FB nechtějí. Ty jejich funkční digi a další věci/celou game znám dost podrobně,ale to není takhle na veřejné sdílení. Ono v tom hraje roli dost věcí. Každopádně možná to sem někdy v nějaké basic verzi sepíšu až se tu rozkoukám jak to tam funguje a nebo jestli jsi z Prahy tak třeba někdy pokecáme u pivka. Osobně mám zkušenosti, že většina naturálů co znám loví holky buď ve svém okruhu třeba jako barman, učitel tance, trenér, v práci atd a nebo právě přes tinder, je to dost dobrá aplikace, aktuálně nejpoužívanější na digi.
Láska je rafinovaný fígl přírody aby si i slušný holky mohly zašukat
toto_culugno
Udělil poděkování: 245 x
Obdržel poděkování: 213 x

Příspěvek od toto_culugno »

Rozhodis sítě... Jako lajkujes, ne? Nechápu, proč nemám žádné shody, nemám komu psát. Nejsem takovej osklivej, aby z těch x set holek se vůbec žádná alespoň průměrná neozvala :evil:
Kdo dlouhodobě streetuje a nedává pravidelně holkám sex, ten si holek neváží, upřímně je nemiluje a měl by být z komunity vyloučen.
Petronius
Obdržel poděkování: 14 x

Příspěvek od Petronius »

Mára píše: 27 pro 2017, 14:26 Rozhodis sítě... Jako lajkujes, ne? Nechápu, proč nemám žádné shody, nemám komu psát. Nejsem takovej osklivej, aby z těch x set holek se vůbec žádná alespoň průměrná neozvala :evil:
tak snad máš matche ne? Jestli ne tak máš špatné fotky, nejde o to jaký jsi, ale jak na lidi působí tvé fotky. Základem každé dnešní digi je dobré fotoportfolio a vyladěnej profil. Následně je to o správné komunikaci a umět vyselektovat holky co si jen tak hrajou a léčí ego a ty co něco opravdu chtěj. A ty pak umět zaujmout a closovat. Mě digi nebaví, ale někomu to vyhovuje dost. Holky se často dost nudí a když člověk umí lze tam mít fakt super výsledky. Ty digi nejsou nijak extra "složitý" je to správně kalibrovaný mix sebevědomý, arogance, nedostupnosti atd. Jak říkal jeden známej - chovej se k nim jak k onuci a o to víc tě budou chtít. Samozřejmě musíš mít nějakou "sociální hodnotu" nebo aspoň v nich musíš tenhle pocit vytvořit. Každá holka hledá chlapa co jí "převyšuje" Jakmile jsi "běžnej/nevýraznej" tak nezaujmeš. Digi má svoje pravidla/doporučené funkční věci stejně jako street nebo klub. Na netu najdeš dneska na tinder game tuny materiálu tak si něco stáhni a zkoušej. Není to žádná raketová věda :)
Láska je rafinovaný fígl přírody aby si i slušný holky mohly zašukat
toto_culugno
Udělil poděkování: 245 x
Obdržel poděkování: 213 x

Příspěvek od toto_culugno »

Nemám právě žádné vůbec :D :D A nebo se mi ozývaj samé kedry, jak jsem již psal. Fotka je OK a nebo jsem slepej.
Kdo dlouhodobě streetuje a nedává pravidelně holkám sex, ten si holek neváží, upřímně je nemiluje a měl by být z komunity vyloučen.
Tarrag
Udělil poděkování: 40 x
Obdržel poděkování: 55 x

Příspěvek od Tarrag »

Mára píše: 27 pro 2017, 14:42 Nemám právě žádné vůbec :D :D A nebo se mi ozývaj samé kedry, jak jsem již psal. Fotka je OK a nebo jsem slepej.
Ak tam máš tú istú fotku ako tu musíš mať úspechy. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tarrag za příspěvek:
toto_culugno (01 led 2018, 22:25)
Hodnocení: 2.9%
Človek vníma len taký svet,
ktorý v sebe nosí.
[Saint-Exupéry]
Gargamel
Udělil poděkování: 51 x
Obdržel poděkování: 35 x

Příspěvek od Gargamel »

MAGIC píše: 25 pro 2017, 11:29 @KapitánLáska ma naučil, že ak raz s tebou ide holka na rande, je rozhodnutá sa s tebou vyspať ;)
No, nějak tomu moc nevěřím. Měl jsem třeba fakt výborný rande, na kterém mi ta holka na závěr řekla, že od včerejšího dne už někoho má. Šla sice potom přespat ke mě, ale nic stejně nebylo. Ještě měla blbý kecy, ať se o nic nepokouším, když jsem na ní jen sáhnul, že by mě taky mohla udat na policii za znásilnění. Byl jsem fakt strašně hodnej blbec. Měl jsem jí snad radši vyhnat ven. To byla ta, jak jsem ji na jejích narozeninách vyprstil. Přestože se jí to líbilo a řekla mi, že jsem šikovnej, tak mi to nejspíš ještě dodnes vyčítá. Před pár dny jsem jí viděl v autobusu, tvářila se příšerně otráveně, tak jsem za ní radši ani nešel.

S Tinderem mám dost blbý zkušenosti. Zkoušel jsem to asi půl roku, ani jsem tam nebyl moc vybíravý, odmítal jsem jen tlusté holky, černošky a asiatky, měl jsem tam svoji nejlepší a přitom aktuální fotku a měl jsem jen 3x match, z toho ten první bych ani nepočítal, to byla kamarádka. Ale je fakt, že mě trochu děsilo, že jsem tam narazil na docela dost holek, které jsem znal, tak ty jsem radši nelajkoval. Tuhle kamarádku jsem olajkoval tak nějak po vzájemné domluvě :D. Bylo to fakt zklamání, napřed taková radost, že mám match a potom vidím, že to je ta kamarádka :D. Další match byl fakt skvělej. O 10 let mladší holka, hned mi i napsala, jak se jí strašně líbím. Něco jsem odepsal, už se neozvala. Bavil jsem se o tom s kamarádkou a ta mi řekla, ať jí pošlu fotku. Poslal jsem jí oříznutou fotku bez jména a její reakce mě dostala:" Jé, to je Ivana, tu znám, s tou spal Honza - můj bejvalej". Na něj ta kamarádka neustále nadávala. Hlavně si stěžovala, že on "vopíchal půlku města". Ta třetí snad ani nestála za řeč. Samozřejmě ani neodepsala.
Viktor
Udělil poděkování: 29 x
Obdržel poděkování: 67 x

Příspěvek od Viktor »

Zajímalo by mě, co konkrétně rozhoduje. Já za rok a trochu mám zase celkem dobré zkušenosti, jen kdyby ty matche byly aspoň ze stejného kraje!
Sranda byla v Kyjevě. Za dva dny asi 5 matchů, což většinou nedostanu ani za měsíc v Brně. S jednou si teď na FB trénuji ukrajinštinu.
Ten s plynovou maskou.
Prsac
Udělil poděkování: 4 x
Obdržel poděkování: 22 x

Příspěvek od Prsac »

Tinder k ničemu dobrému neslouží. Jsou tam taky normální holky, které nemají prostě čas a možnosti se seznamovat jinak.( Nikdo je neosloví, ikdyž jsou hezké). Pouze Vás oddaluje od realného oslovování!
Karlo
Udělil poděkování: 234 x
Obdržel poděkování: 57 x

Příspěvek od Karlo »

Místo Tinderu zkuste použít Badoo nebo Pinkilin
neviděl sem kudly nikde jidne než v zádech,
(hadi sou v trávě) lepší pozdě než nikdy,
vždycky sem (ej) tam kde sem sám kvůli sobě
Sid_1994
Udělil poděkování: 5 x
Obdržel poděkování: 2 x

Příspěvek od Sid_1994 »

Za mě osobně je Tinder k ničemu. Mám tam profil už možná více než rok, shod jsem měl tak přibližně 20 a nikdy nic z toho. Ještě horší než to slavné Badoo, odkud jsem aspoň vytáhl 3 pěkné slečny ven, ovšem pokaždé jsem to úplně pos*al :oops:
"Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable"
Gustav
Obdržel poděkování: 20 x

Příspěvek od Gustav »

Čau kluci, jak tu koukám, tinder tu není moc populární a je to škoda. Alespoň já osobně z něj měl a mám nejvíc sexu (protože s picku upem na ulici terpve začínám). Mám dojem, že by se některejm z vás hodilo nějaký info.

V první řadě jde o fotky. Hodně kluků si ale myslí, že jde jen o to jak na těch fotkách vypadají. Jde ale o to, aby jste těma fotkama komunikovali váš soicální status a to že nejste asociální autista - to znamená, že si na profil rozhodně nedávejte jakákoli selfíčka, ani fotky z domova, auta atd. Fotky by měli bejt z nějakých akcí - parties, posezení s kamarádama, sport. Tělo můžete ukázat, ale při nějaké příležitosti, kdy to není dementní (například zápas v boxu, nebo při plavání v bazénu). Hlavně se nefoťe do půl těla doma zrcadla vedle hajzlu - nejhorší varianta. Fotky by měli bejt co nejkvalitnější - rozmazaný nekvalitní fotky vyvolávají dojem nedůvěryhodnosti a dodávají celý věci takovou nepříjemnou pachuť. Na úvodní fotce, kterou holka uvidí jako první, se rozhodně usmívejte (autistická poker face selfie z kuchyně je totálně mimo). Skvělá věc je mít fotky z netradičního úhlu. Většina fotek je zepředu s centrální kompozicí.
Jako superkvalitní fotka na tinderu z toho teda vychází fotka, na který jsi vyfocen trochu z profilu na party v klubu v hezkým oblečení, široce se usmíváš a držíš se s dvěma holkama za ramena.
Taková fotka o tobě říká, že nejsi divnej, umíš se bavit, máš sociální cítění, chtěj tě holky (social proof) a nakonec třeba i že jsi hezkej (dobrý nasvícení, oblečení)

Další věc je rozmanitost těch fotek - na tidneru jich můžeš mít 6, takže je dobrý mít 6 co nejrůznější fotek. Důležitý je využít celej potenicál a nenechat žádný místo prázdný. Fotka z klubu, fotka ze sportu, fotka s kámošema, fotka z výletu, fotka z dovolený, fotka z venčeního svýho roztomilýho psa.

Jako třetí věc bych uvedl bio. Piš tam něco zajímavýho, ale ne vážně míněný CV. Ať je to fresh, originální a třeba i zábavný. Dobrá věc je hodit na konec bia nějakou provokativní větu, nebo i otázku. Dobře se mi osvědčila věta "Doufám, že nejsi tlustá." Nemusí to bejt takhle konfrontační, ale něco co ji trochu zvedne nějakou emoci a odliší tě od zbytku.

Jak s nima potom vést konverzaci už určitě tady od instruktorů víte. Tinder vám může zařídit opravdu dost sexu, tak good luck :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Gustav za příspěvek (spolu 4):
Karlo (24 kvě 2018, 16:39) • Sid_1994 (24 kvě 2018, 19:38) • Joker (27 kvě 2018, 08:53) • Pes24 (27 kvě 2018, 18:17)
Hodnocení: 11.4%
the bigger they are, the harder they fall
Sayler
Udělil poděkování: 6 x
Obdržel poděkování: 2 x

Příspěvek od Sayler »

BaličMichal píše: 13 pro 2017, 17:59 Jojo, zkoušel jsem to několikrát a 7 byla velmi často. Pak ještě 8, 10 nebo 3 :D Zkoušel jem to asi 20x a žádný jiný čisla..fakt magie :D
Hodím sem jeden chat, kde jsou fráze které jsem kopíroval :D

Já: Věříš na kouzla?
Ona: Ne
Já: Hm.. zkusím tě přesvědčit
Dokážu číst myšlenky, schválně jak moc jsme propojený
Ona: Dooobre
Já: Mysli si číslo od 1-10
První číslo co tě napadne a nemen ho😎
Ona: No mám
Já: 7😎
Ano jsem génius😎
Ona: Hej cože
Ja si myslela vázne 7?
Já: Já vím
Ona: Jakto?
Já: Zítra po škole ti toho můžu ukázat mnohem víc
Ona: Pojď se mnou ns bus

Nakonec to sice nedopadlo, ale mělo to úspěch :D
Myslím, že tohle by se dalo dobře použít i při SG. Akorát s rozdílem, že než uhádneš to číslo dáš ji ruku na rameno nebo jí řekneš pujč mi ruku. Vteřinu dvě počkáš a pak teprve vyslovíš 7. Ale už máš nenásilnej dotek atd..
BaličMichal
Udělil poděkování: 79 x
Obdržel poděkování: 108 x

Příspěvek od BaličMichal »

Přesně to dělám :)

A ještě lépe se takhle otvírá skupinka holek. Řekneš jim ať se chytnou za ruce a ty chytíš každou za jednu. Pak jim říkám, že nevím co si myslí za číslo, ale obě si myslí to samé..

Mockrát to nevyjde, tak je aspoň sranda. :D

A pak je úžasný když to jednou za čas vyjde. To si vždycky připadám jak pán :)
Noire
Obdržel poděkování: 5 x

Příspěvek od Noire »

Podle mě je digigame jako Tinder a Badoo spíš pro kluky, co mají strach se seznámit venku. Na druhou stranu je dobré seznamovat se kdekoliv. Za mě čím víc fotek, tím líp a čím mín stejných fotek, tím líp. Fajn jsou fotky s přáteli, vypovídá to o tom, že máš rád společnost a nejsi vyděděnec.
Jinak ta hra s čísly je fakt dobrá, ale přijde mi, že to bude dělat na ulici nebo seznamkách hodně kluků. A není nic horšího, než na ní zkoušet to samé, co 10 kluků před tebou.
Ale tak 50% holek na těchto seznamkách si shání jen kontakty pro svojí pseudo budoucí karieru modelky nebo fitness trenérky, aby měla potom sponzory. Převážně jsou to ty, které mají hned v biu svůj instáč a facebook. Nebo jsou tam holky, které si libují v tom, jak jim slizounci soustavně lichotí a lajkují fotky. To aby před svými kamarádkami vypadaly dobře. Většina holek chce být prostě oblíbená, kluků mohou mít kolik chtějí a bohužel to obvykle bývají ty nejhezčí. Taky jsou tam štětky, které očekávají, že jim zaplatíš za sex.
Další seznamka, jako amateri, tam je tak 50% prostitutek, 45% gayů, kteří se vydávají za holky, aby vymámili fotky penis mladých kluků a jiných fejků, kteří zkouší jak kdo reaguje, protože se nudí. A 5% jsou holky, které jsou exhibicionistky a postují jen fotky, zase aby jim chlapi lichotili a zvedaly sebevědomí. A fakt malá promile je tam kvůli sexu, ale na takovou holku nenarazíš ani za rok, protože všechny mají ve zprávách za den 500 vzkazů. Takže jsi 1 ze stáda a oni to ani nečtou už. Za mě je nejlepší seznamovat se venku.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Noire za příspěvek:
Stenley (01 úno 2020, 18:49)
Hodnocení: 2.9%
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Příspěvek od Princ »

Noire píše: 12 srp 2018, 08:58 Většina holek chce být prostě oblíbená, kluků mohou mít kolik chtějí a bohužel to obvykle bývají ty nejhezčí.
Jako jsem já, Magic a KapitánLáska :)

A proč je tam to slovo bohužel? Vzhled se mění snadněji, než hra. Kdyby to bylo o vzhledu, řeším jen posilovnu, kadeřníka, kosmetiku... a pískám si :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Odpovědět